Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
254.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten meraklı olanlar buraya kadar okumuşlardır. Bu işi sevenler ve öğrenmek isteyenler de bir zahmet okuyuversinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piankhy1 -- 9 Eylül 2011; 17:54:49 >
  • Arkadaşlar bize acil bir forum lazım. Kullanışlı ve hazır tip forumlaran. Şöyle işten anlayan birileri kursa da badger&blade gibi yerli forumumuz olsa bizim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Arkadaşlar bize acil bir forum lazım. Kullanışlı ve hazır tip forumlaran. Şöyle işten anlayan birileri kursa da badger&blade gibi yerli forumumuz olsa bizim de.

basladim calismalara ismi vs supriz olsun ama ay basina super bir forumumuz olacak moderatorlerde simdiden belli ;)
  • beyler 18 yaşındayım 4 ay sonra 19 olucam,sakalım çok az çıkmaya başladı normal midir?daha hızlı çıkmasını nasıl sağlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

beyler 18 yaşındayım 4 ay sonra 19 olucam,sakalım çok az çıkmaya başladı normal midir?daha hızlı çıkmasını nasıl sağlarım?

Normaldir, sen ne yaparsan yap, genetiğinde ne varsa sakalların öyle olur. Bırak nasıl çıkarsa çıksın. Hem sakalının yoğun olması hiç güzel birşey değil. İleride anlarsın.
  • merak eden dostlar için zazanın yeni üretim jileti

Yaprak jiletle tıraş olan var mı?

dıs karton kutu ıcınde 10 plastık kutuda 10lu jılet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 9 Eylül 2011; 19:41:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

merak eden dostlar için zazanın yeni üretim jileti

Bu da eski Zaza:
    http://www.imageupload.org/?d=55FB5EF81

Telefonla çektim üstünde Aristokrat Platinium yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 9 Eylül 2011; 20:18:30 >

• quote:

merak eden dostlar için zazanın yeni üretim jileti

Nasıl tıraşı, memnun kaldın mı? Fiyatı ne?

Ben artık üreitlmeyen zaza aristokrat'lardan kullanıyorum. Bazen paketten çok çok iyileri çıkıyor. Bazıları kör çıkıyor. Bunlar nasıl acaba.

• Eskileri bir an önce kullanıp bitirmek lazım pas tehlikesi altında :) Yenilerden de yarın alacağım 10 liraymış ama kutu tasarımı asıl bu eskiymiş izlenimi doğuruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferroburak -- 9 Eylül 2011; 20:23:05 >
  • Siteleri:
    zazagroup.com.tr

Birde lordun mavi paketli bir jiletini koymuşlar ürünler kısmına.
  • Aristokratlara acele etme, onlar bildiğin NOS jiletler oldukları için öyleler, hemen paslanmazlar. Bu gold'lar yeni üretimler. Lord jileti ben çok tutumadım açıkcası, mısır lord' una benzer, bana göre kör kalan, çok kalitlei görünmeyen bir jilet. Bu goldları meral ediyorum. B&B' de biri almış çok kötü diyor ama sen ne dersin mcorco?

Burak hangi usturaları yolladın, w&b, singing var mı? Unuttum boker de yolla bir göreyim diyecektim.
  • Bu arada arkadaşlar benden size tavsiye bundan sonra kesinlikle ama kesinlikle hepsiburada denilen rezil firmadan alışveirş yapmayın. Bu kadar sorumsuz ve lakayıt, kanunları güle oynaya çiğneyen bir firma olamaz.

Hükümet insanları yurtdışından aldıkları iki kalem ürünü yasaklayacağına, bu gibi insanları mağdur edip, parayı vuran, sivil mafya misali çalışan yerli internet sitelerini adam gibi denetlesin önce.
  • quote:

Aristokratlara acele etme, onlar bildiğin NOS jiletler oldukları için öyleler, hemen paslanmazlar. Bu gold'lar yeni üretimler. Lord jileti ben çok tutumadım açıkcası, mısır lord' una benzer, bana göre kör kalan, çok kalitlei görünmeyen bir jilet. Bu goldları meral ediyorum. B&B' de biri almış çok kötü diyor ama sen ne dersin mcorco?

Burak hangi usturaları yolladın, w&b, singing var mı? Unuttum boker de yolla bir göreyim diyecektim.

sadece birkez denedim
    sorun yok
    yeterli keskinlikte

ama kaç traş cıkaracağını henuz bilmiyorum

5 lirayada bircok markanın 100 jiletini alma imkanı varken
    10 verdigimize degecekmi bilinmez :)

kac tras cıkardıgını bırkacgun sonra soyleyebılırım.

• ben bu zamana kadar hep kullan at traş bıçakları kullanmışdım sakallarım çok sertti traş olurken sakallarım sanki birbirine yapışmış gibi hissediyodum zararı yok ama gıcık bir durumdu sonra bir kez usturayı kullanığim dedim baya bir faydasını gördüm 12 -13 yaşlarında yaz tatilinde kuaförde çıraklık yapmışdım belki ordan biraz öğrenmişimdir ustura kullanmayı. ilk seferler zor geldi ama sonra baya kolaylaşdı herkezede tavsiye ederim anladığım kadarıyla perma shap en kaliteli jiletler trabzonda bir türlü bunlardan bulamadım kıytırık derby jiletlerine talim ediyoruz bu jiletleri hangi siteden alabiliriz

ha bide ben soğuk sulan traş oluyorum sıcak su benim cildimi çok fena yapıyo rozea hastasıyımda bana önerebileceğiniz alanında en iyi traş kremi hangisidir ve bu ürünleri nereler satar
    hani bazı yerler vardır alanlarında marka değerleri olmuşdu traş ürünleri ile ilgili böyle yerler yokmu

• quote:

Bu arada arkadaşlar benden size tavsiye bundan sonra kesinlikle ama kesinlikle hepsiburada denilen rezil firmadan alışveirş yapmayın. Bu kadar sorumsuz ve lakayıt, kanunları güle oynaya çiğneyen bir firma olamaz.

Hükümet insanları yurtdışından aldıkları iki kalem ürünü yasaklayacağına, bu gibi insanları mağdur edip, parayı vuran, sivil mafya misali çalışan yerli internet sitelerini adam gibi denetlesin önce.

Az daha açarmısın yazdıklarını ?

Şuan ürünüm (wilkinson) hala tedarik sürecinde..

Yazdıklarına göre iptal edebilirim..
  • eşruhuum konuyu geriye doğru okursan bütün sorularının cevaplarını bulabilirsin.

Olgun son üç siparişimden ikisini bekleme sebebiyle iptal ettim. Son siparişimdeki 3 kaleim ürünün ikisini ayrı ayrı birer hafta arayla yolladılar. Kalan bir kalem ürünü 1,5 aydır temin edip yollamadılar, attığım sayısız mesaja ve şikayetvar'daki şikayetime kalıp cevaplaryazıyorlar. Tek yaptıkları insanları paraısnı tutup işletmek, ben bu senaryoları daha önceden batan birkaç alışveriş sitesinden de gördüğüm içiin birkaç aya hepsiburada diye birşey kalamz diyorum, aman paranızı kaptırmayın.

Siparişini hemen iptal et derim, haftalarca, hatta aylarca beklersin sonu mechul. Aynı makina gittigidiyorda var. Ben de yeni başlayan arkadaşıma sipariş verdim, satıcı hemen aradı, şu kargo şu kadar, bu kargo bu kadar hangisiyle göndermemi istersiniz diye ve yarım saat içinde yolladı sipariş sonrasında.

hepsiburada'nın bitmiş olduğunu anlamak için google' a hepsiburada ve rezalet yaz, çıkan sonuçlardan anlarsın.

Aman diyeyim arkadaşlar, hepsiburadayı kullanmayın, kullandırmayın.

• Gittigidiyor'dan memnunsanız orada almamı uygun görüyormusunuz ?
    http://urun.gittigidiyor.com/WILKINSON-SWORD-DOUBLE-EDGE-CLASSIC-TRAS-MAKINAS_W0QQidZZ43406000

Bir de,iptalden kaç gün sonra hesaptan para düşülmekte ?
  • Arkadaşlar bugün elime geçen Edwin Jagger'imi ve crystal jiletleri deneme fırsatı buldum. Bu konuda henüz çok fazla tecrübeli olmasam ve ilk kaliteli makinem bu olsa da yaklaşık 4 aydır tıraş olduğum wilkinson'a göre çok daha yakın tıraş verdiğini söyleyebilirim. Aynı şekilde crystal jiletler de sanki bana wilkinson ve astralardan çok daha iyi gibi geldi.
  • ben o adamların ankaradaki dükkanını biliyorum
    zafer çarşısında semih saraciye.
    bir sıkıntı yaşayacağınız sanmıyorum. telefon numarasını özelden atayım isterseniz. hiç gittigidiyorla filan uğraşmayın
    ya da internette semih saraciye diye aratın telefon numaraları çıkıyor.
    ister misiniz???
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_
    Gittigidiyor'dan memnunsanız orada almamı uygun görüyormusunuz ?
    http://urun.gittigidiyor.com/WILKINSON-SWORD-DOUBLE-EDGE-CLASSIC-TRAS-MAKINAS_W0QQidZZ43406000
    Bir de,iptalden kaç gün sonra hesaptan para düşülmekte ?

• quote:

quote:

Aristokratlara acele etme, onlar bildiğin NOS jiletler oldukları için öyleler, hemen paslanmazlar. Bu gold'lar yeni üretimler. Lord jileti ben çok tutumadım açıkcası, mısır lord' una benzer, bana göre kör kalan, çok kalitlei görünmeyen bir jilet. Bu goldları meral ediyorum. B&B' de biri almış çok kötü diyor ama sen ne dersin mcorco?

sadece birkez denedim
    sorun yok
    yeterli keskinlikte

ama kaç traş cıkaracağını henuz bilmiyorum

5 lirayada bircok markanın 100 jiletini alma imkanı varken
    10 verdigimize degecekmi bilinmez :)

kac tras cıkardıgını bırkacgun sonra soyleyebılırım.

Lord 10 lira pahalı bence de..

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.