Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
254.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkedeki aftershave'ler arasından nivea extreme comfort anti irritation balzam' ı öneriyorum

Ayrıca her akşam yatmadan yarım saat önce sürülmek üzere:

3 birim jojoba yağı+1 birim tatlı badem yağı+1birim avocado yağı karışımını öneririm. Hepsi soğuk sıkım olacak standart aktar ürünleri değil. Bu karışıma birkaç damla melisa yağı da eklerseniz güzel uyursunuz. Karışımın 20 dakika gibi bir sürede cildinizi çok güzel nemlendirip, yumuşattığını fark edeceksiniz. Özellikle egzama problemi olan ya da fazla kuru viltli kişilere çok yardımcı olacaktır. Cildi fazla yağlı kişilere bunun yerine temizleyici toniklerden öneririm.
  • Anladım üstad çok teşekkür ederim. Şimdi yatıyorum. Sana son bir sorum daha olacak. Bu futurun birde kısa saplısı var. Klasik saplı ve vidalı ama ayarlı bir modeli aşağıdaki videoda iki futurunda karşılaştırması var.

Üstad zaten Merkür bu 1-2-3-4-5+ diye ayarlı buluşundan 3 gurubada ürün çıkarmış

1-) Klasik kısa saplı - vidalı sistem
    2-) Modern saplı futur - tık diye geçmeli sistem
    3-) Modern saplı vision - kelebek sistem

Bu üçüde ayarlı ve fiyatıda yukardan aşağı yükseliyor. Olay bundan ibaret ve 3. çok pahalı olduğu için ilk ikisi arasında kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Yukarıdaki racerlar lord tarafından üretiliyor. Lord zaten çakma bir marka, bu çakma çakması. Ambalajından belli zaten.

ppzrg komşu şimdiye kadar truefitt &hill'in kallavi fiyatlı tıraş öncesi yağını da kullandım, verdiği etkiler genel tıraşa % 5 bile değildir. Çok çok azla hiç etkisi yok arası. Dolayısıyla uğraşmanı önermem. Onun yerine şap ve kaliteli bir tıraş sonrası balzama önem ver.

Bu arada shark stainless değil de hiç shark super chrome' lara rastlayan oldu mu ülkede? Varsa ben talibim, normal sharklardan biraz daha iyi ve keskin gibiler.

Nebioğluna sormuştum o jiletten getirmiyolar boşuna aramayın..
  • Teşekkür ederim ppzrg.

İlker soldaki futur dğeil progress tamamen farklı bir makine.

Kısa saplı dediğin progress, kelebek dediğin vision, hepsi farklı tasarımlı farklı karakterli makineler. Progress biraz dhaa klasik dizayna yakın ve daha insanı boyut ve ağırlıklarda. Futur kimilerine fazla büyük ve ağır geliyor. Fakat pratikliği ve sağlamlığı daha iyi.

Vision ise çok teferruatlı, biraz gerkesiz büyüklükte ve ağırlıkta bir alet. Kullanan herles 100gramlık çekiçle tıraş olmak gibi diyor. Beğeneni az. Tıraş kalitesi çok iyi ama fazla büyük ağır ve bakım gerektirici olması çekiciliğini düşürüyor. Yüksek fiyatı da cabası.

O yüzden tercihini bence progress ile futur arasından yap.

Önümüzdeki zamanlarda mühle' dan ayarlı ve kelebek tiplerinde makineler gelebilir, umutluyum.
  • quote:

Teşekkür ederim ppzrg.

İlker soldaki futur dğeil progress tamamen farklı bir makine.

Kısa saplı dediğin progress, kelebek dediğin vision, hepsi farklı tasarımlı farklı karakterli makineler. Progress biraz dhaa klasik dizayna yakın ve daha insanı boyut ve ağırlıklarda. Futur kimilerine fazla büyük ve ağır geliyor. Fakat pratikliği ve sağlamlığı daha iyi.

Vision ise çok teferruatlı, biraz gerkesiz büyüklükte ve ağırlıkta bir alet. Kullanan herles 100gramlık çekiçle tıraş olmak gibi diyor. Beğeneni az. Tıraş kalitesi çok iyi ama fazla büyük ağır ve bakım gerektirici olması çekiciliğini düşürüyor. Yüksek fiyatı da cabası.

O yüzden tercihini bence progress ile futur arasından yap.

Önümüzdeki zamanlarda mühle' dan ayarlı ve kelebek tiplerinde makineler gelebilir, umutluyum.

Anladım üstad

Görünen; Merkür bu ayarlı sistemin buluşunu yapmış fakat her kategoriyede bunu entegre etmiş hem daha çok kitleye hitap edip satışını artırmış hemde farklı tarz makina kullanan müşterilerin ayarlı makina isteğine cevap vermiş

Kısa Sap Vidalı Kafa, Modern Sap Geçmeli Kafa, Modern Sap Kelebek Kafa ama hepside 1-2-3-4-5+ şeklinde kademe ayarlı

Kelebek sistem vision gereksiz derecede çok pahalı üstad ve biz dandirik makina ile bu işe başlamış olan arkadaşlar yüzümüz artık klasik tip tıraşa alıştı ve bir karar verip kalite-fiyat-performans üçlüsünde bir makina seçmeliyiz.

Ben progress ve futur arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 6 Eylül 2011; 1:09:42 >

• sanırım merkurden once
    gillette adjustable modelleri oncusu bu ısın
  • Progress Merkur' ün ilk ayarlı makinesi, ancak ilk ayarlı makineyi gillette '58 fatboy ile çıkardı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Aşağıdaki video da eleman futuru inceliyor ve bu makinada en çok Feather, Derby ve ismini okuyamadığım bir jilet daha var bu üçünden çok memnun kaldığını söylüyor. Sonlara doğru işe yaramaz mach 3 çıkarıp bi kenara atıyor.

Merkur Futur Review

Şimdi değerli arkadaşlar değerli üstadlar futurda birşey dikkatimi çekti ve kafama takıldı. Alt taraftan ayrılan üst parça varya bu parçanında iki tane huni gibi geçme yeri var. Bu iki parça tak çıkar tak çıkar zaman içinde sıyırıp boşluk oluşur oynama yapmaz mı? ve bunu sıkan yayıda zaman içinde gerginliğini yitirip gevşeme yapmaz mı? Böyle olursa üst parça tıngır tıngır sallanır ve jileti sağlam tutmaz gibime geliyor. 5-10 yıllık süreç içinde

Kelebek sistemde sıkıntı yaşatabilir ama vidalı sistem sanki en sağlamı gibi

Nedersiniz bu konuda yanılıyormuyum

2. çıkardıgı makine wilkinson a benziyor dogrumudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

Sakalım seyrekdi ve askerde sıklaşsın die 15 ay boyunca hergün oldum hatta 2-3 perde atıyordum.. Hiç sıklaşma olmadıAyrıca Bim'deki Man-s'den aldım bi daha da para vermedim jilete 15 ay götürdü beni

1 jiletle 15 ay tıraş olduğunu mu iddia ediyorsun?

Toplamda 6 uç kısmı ile evet 15 ay traş oldumDüşündümde şimdi bi daha öle bişi yapmam iğrençmişim

• Mümkün olduğu kadarıyla makina ile traş oluyorum.
    Jilet tahriş ediyor fazlasıyla.
    Birde duyduğum kadarıyla kıl dönmesine yol açabiliyor.
    Makina ile traş en güzeli.

Zaten jilet vurduğunda da ertesi gün çıkacak.
    Değişen bir şey yok yane
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Mümkün olduğu kadarıyla makina ile traş oluyorum.
    Jilet tahriş ediyor fazlasıyla.
    Birde duyduğum kadarıyla kıl dönmesine yol açabiliyor.
    Makina ile traş en güzeli.

Zaten jilet vurduğunda da ertesi gün çıkacak.
    Değişen bir şey yok yane

bizahmet ertesi gun birdaha traş olunacak :)
    estetık amelıyat degılkı bu bırkere ol olmurboyu kalsın
  • Beyler Wilkinson Sword Double Edge'i tahtakalede elden alabilecegim bi yer varmı acaba biliyormusunuz?? Bu hafta sonu gidecegim, geçen hafta tanınmadık bi çin malı makine aldım aslında fenada sayılmaz ama daha kaliteli bişey almak istiyorum.. Bütçemde fazla degil.. Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Beyler Wilkinson Sword Double Edge'i tahtakalede elden alabilecegim bi yer varmı acaba biliyormusunuz?? Bu hafta sonu gidecegim, geçen hafta tanınmadık bi çin malı makine aldım aslında fenada sayılmaz ama daha kaliteli bişey almak istiyorum.. Bütçemde fazla degil.. Teşekkürler şimdiden

tahtakalede heryeri gezdim 3-5 yerde jiletini gördüm ama
    makinesine hiç denk gelmedim

buradan alın forumda daha once paylasılmıstı
    kargoda bedava

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=Wilkinson-Sword-Double-Edge-Makine-5Li-Bicak&auction_id=1361160

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Beyler Wilkinson Sword Double Edge'i tahtakalede elden alabilecegim bi yer varmı acaba biliyormusunuz?? Bu hafta sonu gidecegim, geçen hafta tanınmadık bi çin malı makine aldım aslında fenada sayılmaz ama daha kaliteli bişey almak istiyorum.. Bütçemde fazla degil.. Teşekkürler şimdiden

tahtakalede heryeri gezdim 3-5 yerde jiletini gördüm ama
    makinesine hiç denk gelmedim

buradan alın forumda daha once paylasılmıstı
    kargoda bedava

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=Wilkinson-Sword-Double-Edge-Makine-5Li-Bicak&auction_id=1361160

Çok teşekkür ederim McOrco verdigin linkten aldım ürünü...

• Konuya bir sessizlik hakim, herkes tıraş mı oluyor? :)
  • ben şu an beklemedeyim
    McOrco'dan ve İngiltereden gelecek makinelerimi (EJ89L, Futur, Rimei ve Rapid) ve jiletlerimi (RAPIRAlar) bekliyorum :))))))

Hocam senin o avatardaki kimdir yahu...gözlerim iyi değil tam seçemiyorum. tanıdık biri mi???

Saygılar
    Hayırlı Traşlar

quote:

Konuya bir sessizlik hakim, herkes tıraş mı oluyor? :)
  • quote:

Konuya bir sessizlik hakim, herkes tıraş mı oluyor? :)

dün gece olduk
    simdide olsakmı olmasakmı dusuncelerındeyız :)
  • Ben hala karar veremedim bu yatirim icin
  • McOrco
    walla ben her sabah oluyordum. senden gelicek makineyi kullanmak için bekliyorum şu anda. hangisi iyi demiştin. rimei olan mı rapid mi???
  • walla ben makineleri aldım.
    büyük bir ihtimalle iki makineyi de satmayacağım. ama belki birini zarar etmeksizin satmayı düşünebilirim (tabi bunun içinönce makinelerin elime geçmesi lazım)...
    bence sen de düşünme al bi makine. :)))
    dün baktım Hepsiburadadan iyi traş makineleri(elektrikli) 200 lira ve üzeri. bir de aldığımız makinelerin bi havası var.
    Saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho
    Ben hala karar veremedim bu yatirim icin

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.