Yapay zekaya yaptırdığım eserlere bak. benim diyen sanatçı yapamaz bunları. yakında anamızı boyar babamıza satar bu yapay zeka vallahi korktum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu da yaptırmış olduğum antik yunandan ilham alınmış bir cafe projesi. bizim mimarlardan daha zevkli çalışıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() Bundada ortadoğu kültürüyle harmanlanmış bir cafe projesi yapmasını istedim ; ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 8 Aralık 2023; 15:39:19 > |
Yapay zekanın gelişimi korkutucu.

-
-
Midyeci Joker
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel olmuş. Niye korkalım ki, içim açıldı. Şaka bir yana, ilginç tartışmalar dönüyor bu konuda. Matrix mi önce gelir, Mad Max mi, göreceğiz.
Hangi site ile yaptırdın? OpenAI da ücretli bu tür hizmetler sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
microsoft bing arama motorunda ücretsiz ve sınırsız. son sürüm chatgpt 4 ve dall-e destekli. bing capilot ve bing image creator diye aratın. telefon uygulamasıda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 4 Aralık 2023; 15:26:59 >
Küreselciler bunu yakinda insanlarin alehinde kullanacaklar
-
Super olmus hocam
yap hep
Teşekkürler hocam.
-
iphone ile çekilen fotoğraf. yapay zeka şu an hayatımızda zaten.
petapixel
'One in a Million' iPhone Photo Shows Three Versions of the Same Womanhttps://petapixel.com/2023/11/16/one-in-a-million-iphone-photo-shows-two-versions-of-the-same-woman/
-
İnsanlar artık videolarında bir şey anlatırken yapay zeka ile zenginleştirilmiş görseller koyuyorlar işler güzelleşmeye başladı doğrusu.
"Top artist" hizmeti alsan dünya kadar para tutardı önceden ve para yetişmez.
Bu kaliteyi zaten top artist haftalarca çalışarak verebilir anca. Yapay zeka şlaks diye veriyor görüntüyü, en babası kaç saat sürer?
Bunları bana anlatır mısın? Nasıl yaptırdın bu görselleri ben de bir şeyler denemek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 4 Aralık 2023; 18:24:17 > -
Hocam. bing copilot ve bing image creator diye aratırsanız karşınıza çıkar. telefon uygulamasıda var. ilk başta belli miktarda bir kredi veriyor. kredi kullanarak gayet kısa sürüyor. 1 dakika içinde yapıyor. fakat kredi bitince baya uzun sürmeye başladı. 30 dakikadır bekliyorum şuan mesela :D. ben birde çok detay vermiyorum. verdiğiniz detaya göre süre uzayabilir veya kısabilirde.
normalde kullandığı programlar ücretli. chatgpt 4 ve dall-e kullanıyor ikiside son sürümler. fakat microsoft yarı hissesini satın aldığı için bingten ücretsiz sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 4 Aralık 2023; 18:43:3 > -
SD'yi 1 aydır kullanıyorum çok güzel gacılar çıkıyor gerçekle birebir aynı neredeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 4 Aralık 2023; 19:38:41 > -
paralı değil mi hocam o
-
yoo pc ye kurdum tamamen ücretsiz ve açık kaynak üstelik amd ekran kartlı sisteme kurdum tek handikapı birkaç saat sonra vram sorunu çıkartması yani vram doluyor reset atmak gerekiyor
düzgün bir model ve birkaç eklenti kurdun mu kusursuza yakın görseller çıkıyor tabi promptta önemli
-
Bunlar farkli programla yapilmis olabilir. Saydigin programlar normalde gercek kisiler, lisansli urunler vs. yapmiyor. Ama oteki konularda sorun yok. Bazen sapitip bir elde 10 parmak, 5 ayakli kedi falan ciziyor ama geneli iyi.
Aslinda yazi ve cizim yapay zeka programalari aslinda cok daha iyisini yapabiliyor. Ama dunyaya acilinca o talebi karsilamak cok pahali oldugundan performansi bilerek dusuyorlar. Zamanla masraflar azaldikca cok daha inanilmaz seyler yapan programlar ortaya cikacaktir.
-
Güzelmiş. Yakında direkt cihaz üzerinde yapılacak bu işler.
-
Batman ile jokere simit yedirmek istediniz sanırım ama donut verdi eline değil mi :) güzel olmuşlar gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet hocam donutla simit arası birşey verdi :D amerikan simidi sanırım
-
-
vaay müthiş
En Beğenilen Yanıtlar

Midyeci Joker
![]() |
Çok güzel olmuş. Niye korkalım ki, içim açıldı. Şaka bir yana, ilginç tartışmalar dönüyor bu konuda. Matrix mi önce gelir, Mad Max mi, göreceğiz. |
microsoft bing arama motorunda ücretsiz ve sınırsız. son sürüm chatgpt 4 ve dall-e destekli. bing capilot ve bing image creator diye aratın. telefon uygulamasıda var. |
Benzer içerikler
- emre ayan
- dişi inek eti yenir mi
- 14 temmuz filmi
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- iş kurmak istiyorum
- instagram giriş yapamıyorum
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- honor magic 7 lite fiyat
- nintendo switch 2 türkiye
- her şey yanımda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X