Şimdi Ara

YANLİSLİKLA YAVRU KEDİYE BASTİM ( oldu galiba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim siteden denize incektim. Merdivenler var baya dik bide. İnerken bir seye bastigimi fark ettim ama baya bastirmistim. Sonra bi baktim yavru kedi. İlk korktum oldu mu diye baktim inliyo aldim eve goturdum. Sitede kimsede yok. Sehirin baya disinda. Evde yanlizim yani sehire ulasma imkanim dolayisiyla veteriner bulma imkanim yoktu. Bende eve goturdum yumusak yer yaptim. Sut koydum icmedi. Sute ekmek batirip yedirdim. Sonra kedi gozlerime bakti. Ben sut sevmem dedi ve yuzume tokati yapistirdi. İki seksen yere yapistim. Ustume cikti sacimi cekip tekmeledi. Yedi bu ekmekleri. Ama inleyip duruyodu. Biliyodum kotu biseyi var ama bilemedim ki iste. En yakin insan 20 km otededir. Sonra bu yatti. Uyudu sandim. Bilgisayara felan girdim. Unuttum bunu. Sonra bi geldim baktim yatiyo hala. 8 saat gun icinde yatiyodu. Bende elledim uyancakmi diye uyanmadi. Sanki hafif nefes aliyo gibi ama almiyoda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben araba ile kedinin üstüne sürüyom bişey olmaz merak etme

• OKUMAYIN
  • Okumayın sut sevmeyen kedı.

• Okumayin tokatlayan kedi

• okumayın tokatı basan kedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Neque

Bizim siteden denize incektim. Merdivenler var baya dik bide. İnerken bir seye bastigimi fark ettim ama baya bastirmistim. Sonra bi baktim yavru kedi. İlk korktum oldu mu diye baktim inliyo aldim eve goturdum. Sitede kimsede yok. Sehirin baya disinda. Evde yanlizim yani sehire ulasma imkanim dolayisiyla veteriner bulma imkanim yoktu. Bende eve goturdum yumusak yer yaptim. Sut koydum icmedi. Sute ekmek batirip yedirdim. Sonra kedi gozlerime bakti. Ben sut sevmem dedi ve yuzume tokati yapistirdi. İki seksen yere yapistim. Ustume cikti sacimi cekip tekmeledi. Yedi bu ekmekleri. Ama inleyip duruyodu. Biliyodum kotu biseyi var ama bilemedim ki iste. En yakin insan 20 km otededir. Sonra bu yatti. Uyudu sandim. Bilgisayara felan girdim. Unuttum bunu. Sonra bi geldim baktim yatiyo hala. 8 saat gun icinde yatiyodu. Bende elledim uyancakmi diye uyanmadi. Sanki hafif nefes aliyo gibi ama almiyoda olabilir

Zebaniyi nereye sakladın lan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  YANLİSLİKLA YAVRU KEDİYE BASTİM ( oldu galiba)
  • Okumayın saç çeken kedi

• Güldüm la helal olsun ahahahhaha

• Olmamış.Kedi zebaniye dönüşmeliydi.Ya da mercan dedeye

• Ulan ya ahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an okurken kedi değilde kız kavgası felan var zannettim saç çekmeler tokat atmalar İlginç hikayelerinin devamını dilerim gece gece içimi gıcıkladın :D
  • okumayın 2.80 yapıştıran yavru kedi
  •  YANLİSLİKLA YAVRU KEDİYE BASTİM ( oldu galiba)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.