Şimdi Ara

yanlışlıkla fazla yakıt dolumu durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başıma ikinci kez geliyor böyle bir durum. 150 tl lik istemiştim wcye gidip geldim arabaya. siz 150lik istemiştiniz değil mi 250 tllik koyulmuş kusura bakmayın yanlışlık olmuş dedi. 150 nakit vardı onla ödücektim napıcaz ne edicez falan kadın ponpacıydı mahcup gibiydi gidip mecbur 100 liralık daha karttan çektirdim.
    Merak ettiğim bu uyguladıkları bir taktik mi yoksa sadece bi hata mı. benzinlik baya yoğundu bursa-istanbul üzeri oksijen shell istasyonlarından biriydi. ya kartta vs param olmasa nasıl bir durumla karşı karşıya kalırdım bunu merak ettim. yakıtı falanmı geri çekicekler veya sanmıyorum ama bedava mı almış olucaktım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocqo -- 25 Mart 2019; 12:37:46 >



  • Zannetmem öyle bi kota yada satış taktiği uygulamazlar.Zaten uğraşılmaz yani böyle bir durumla parası olan var olmayan var o durumda.
  • belki vardır böyle birşey de bu istasyonda sanmıyorum zaten fulldu yoğunluktan yanlış girmiş olabilir rakamı mesele o değilde işte o an yanında parası olamayan için durum nedir. büyük ihtimal yakıtı aldığımızla kalıp hata yapan çalısanın maaşından kesilme gibi bir şey olabilir?
  • Taktik olmaz öyle yanlışlık dalgınlık oluyor.
    Adamın yanında o kadar para vardır üstü yoktur, karta v.s. de yoktur, onunla uğraşamaz pompacı da isyasyon da

    Ki zaten çoğunluk ucu ucuna yetiştiriyor parayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri alırlardı yakıtı hocam onun işlemi basit

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de bir kez başıma gelmişti. Zaten artık belli bir liralık yakıt da istesem, depoyu da tam doldurtsam her türlü başında bekliyorum ve bu tür durumlarla karşılaşmıyorum. Görevli ne zaman pompayı depodan çıkartır rakama bakar gider o meblağı öderim.
  • Kasıtlı yaptığını sanmam, 150'yi, 250 duymuş olabilir. Lakin, pompaya 150 TL yazmadan da aracın başından ayrılmam.
  • Bunun bir benzerini de ben yaşadım. Kiralık bir aracın deposunu doldurup teslim edeceğim 1-1.30 saat falan zamanı var teslime. Sürekli yakıt aldığım bir firmaya yanaştım dolumun doğru yakıtla başlamasını bekledim ve depo boş olacağından hem tuvalete gittim hemde market alışverişi yapacaktım. Neyse depo dolmuş. 354TL tutmuş kartla ödeme yapacağım poslar hata veriyor falan. Biraz bekledik derken istasyonun interneti falan kesildi. Marketçi arkadaş bir orayı arıyor bir burayı arıyor. Derken istasyon sahibinin oğlu geldi. Şirkete kayyum atanmış banka hesaplarına diğer sistemlere koyulan blokajlardan dolayı pos cihazları iptalmiş. ( Bu arada kendileri İzmir'in önde gelen şirketlerinden KAV ile başlıyor şirket ismi. )

    Üzerinizde nakit para yoksa problem değil daha sonra uğrayın bir ara geçersiniz kart dediler bende aracın saati geldiği için uzatmadım. Arabaya binecekken pompacı beni tuttu abi sen vermezsen maaşımdan keserler sen verene kadarda bana o para gelmez gibisinden konuştu. Bende gidip tekrar aynı kişilerle konuştum. Pompacı arkadaşı da yanıma aldım en yakın atm den nakit avans çekip ödemelerini yaptım. Benim karta işleyen faizler ne olacak dedim bir sessizlik oldu. 350TL'nin faizi bu işlem ücreti bu kendi şirket içinde ki sorunlarınız yüzünden ben neden faiz ödeyeceğim dedim. Yanlış olmasın o zamanın parasıyla işlem ücreti faiz vs. 58TL bir para yapıyordu 100TL'lik yakıt fişi kesip imza kaşe yapıp verdiler. Bu da böyle bir anımdır.




  • Rocqo kullanıcısına yanıt
    Benim de başıma geldi. 100 lira dedim depoyu doludurlar 260 liralık hesap bekliyordu beni 😂

    100 lira para var başka Yok. Dedim kartın geçiş gününü bekleyin o gün gelir öderim. Patron falan geldi, bunu ödemeniz lazım diyor dedim Yok buyurun çekin depodan fazlasını. En son fişin bir fotokopisini aldılar, telefon aldılar gidip kartın hesap kesiminden sonra ödedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan, yaratılış gereği hata yapabilir, yanılır ve bazende şaşırır. Allah insanları kusursuz yaratmamıştır. Bu sebeple affedici olmak gerekir.
  • Pos calismama durumu benim basima da geldi, kampanya bosa gideceği halde baska karttan denettim, baska postan denettim ama internet hatasi vardi sanirim, hic birinden alamadi.

    Bir kismini nakit verdim, is cikisi nakiti geri alip hepsini karttan cektirdim. Biraz mirin kirin ettiler fakat sucum olmadigi icin usteledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.