Şimdi Ara

Yanlışlıkla Depo Harddiskime Format Attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acil yardım gerekli yanlışlıkla depo oılan harddiskime format attım nasıl geri getireceğim şimdi

• Alttaki linkte verdiğim programlardan herhangi birini kullanarak bunu yapabilirsin.Ücretsiz olanları kullanma daha iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm

_____________________________________________________________________________________
    Birazda Reklam

Rietveld (RSA) Paylaşım Cümbüşüne 21 Yeni Başlık Daha Eklendi.Görmek İçin Alttaki Linke Tıklayın

http://forum.donanimhaber.com/m_8380840/tm.htm

_____________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 31 Ağustos 2006; 12:57:44 >

• Bugün başıma gelmeyen kalmadı son olarakta bu olay geldi. 3 tane diskim var , raid0 yaparken yanlışlıkla depo harddiskimi seçmişim windowsu kurduktan sonra çaktım davayı ama iş işten geçmişti. Easy recovery diye bişeyle tarattırdım ama oda raid yaparken ki dosyaları bulmuş.İçinde çok değerli şeyler var hatta bu haftasonu dvd ye yazdıracaktım kısmet işte
  • Data recovery kullan birinc diske programı kur o hdd yi ikinci disk yap bulduğu dosyalar için birinci diski göster aynı diske yazarsan hata verir ve o diskin üzerine başka şeyler yazmaki bilgiler kaybolmasın herşeyi bulucaktır.dosya sisteminide doru seç yani fat olarak yaptıysan format işlemini seçerkende fat olarak taramayı seç
  • Recovery güzel bir yöntem olsa da hiçbir zaman eski haline dönmüyor. Taa 2 yıl önce sildiğin programları bile geri yüklüyor. Klasör yapısı bozuluyor. Çoğu dosya açılmıyor.

Anlayacağın format çok kritik bir iş...
  • Benim de başıma gelmişti epey bi zaman önce o zaman denemediğim program kalmamıştı neredeyse.Kaybolan dosyalarımın büyük bir bölümünü geri getirebilmiştim Recover My Files ve GetdataBack programları sayesinde.Bu iki programı tavsiye ederim.
  • paylaşımlar için saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.