Şimdi Ara

Yanlışlıkla Aygıt Yöneticisinden Ekran Kartını Kaldırdım ve Birkaç Sorun Daha...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

    AMD Radeon 6770M ekran kartını kullanıyorum.Ama bir türlü memnun değilim.Üstelikte bazen internette gezinirken ekranda çizgiler beliriyor.Bunlar anlık gözükse de çok gözüküyor.Bana sürücüyü kaldırıp tekrar yüklersem sorunun çözüleceği söylendi ama ben yanlışlıkla aygıt yöneticisinden kaldırdım.Sonra görüntü bir anlık gitti.Ekran HD değilde dandik gözüktü.Tabii ben ne yapacağımı bilemedim ve ekran kartını nasıl geri getireceğimi bilemedim.Birkaç dakika geçti ki görüntü yeniden gitti, görüntü geri gelince ekran düzeldi.Şuan da ekranda çıkan o siyah çizgiler de yok.IO Bit Malware Fighter programı sorunu çözdü galiba.Sorum şu;

    1-Sorunu kendim çözmedim.Büyük ihtimal IO Bit Malware Fighter programı çözdü.Yani sorun komple çözülmüş olabilir mi ? Başım bu sorun yüzünden tekrar ağrır mı ? Aygıt yöneticisinde de ekran kartı var gözüküyor.

    2-Bu siyah çizgilerden nasıl kurtulurum ? Isınmadan dolayı mı oluyor ?

    3-Ciddi bir performans sorunum da var.
    İntel i7 64 bit 2.00Ghz
    Ram : 8 GB
    Ekran Kartı : AMD Radeon 6770M 2GB

    Bu özelliklerde benim oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynamam gerekmiyor mu ? Ama Mafia 2, GTA IV'ü bile low ayarlarda kasmadan oynayabildim.

    Biraz karışık bir konu oldu ama yardımlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.







  • Bu arada kullandığım laptop HP Pavilion DV 6
  • aksiyon95 kullanıcısına yanıt
    1- IO malwarenin çözdüğünü düşünmüyorum ama senin de çözmediğin açık bilgisayarında var olan bir koruma programı ya da windowsun kendine ait bir koruması bu sorunu çözmüş gibi ekran kartını tekrar silmediğin sürece o kararma olayı ile karşılaşmazsın

    2- ekranda çıkan siyah çizgiler konusunda garanti veremem hatta o çizgiler yüksek ihtimalle ekranın arıza yapmasından kaynaklı

    oyunlar orjinal değilse ya da sistemin çok yoğunsa kasma yapması çok normal
  • - Siz sürücüyü Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdıktan sonra Donanım Değişikliklerini Tara demeliydiniz. Fakat Windows sizin yerinize otomatik olarak taramış. Zaten yeniden başlatsaydınız sorun yine de çözülecekti.

    - Ekran'da çıkan çizgiler ısınmadan, veya ekran kartındaki temassızlıktan dolayı olabilir. Aynısı benim başıma da gelmişti.

    - 2 GB ekran kartı üst düzeyde kalite de oynayabilmek için maalesef yeterli değil.
  • Teşekkür ederim.Ama yine de 2 GB Ram'in Ultra ayarlar olmasa da çoğu oyunu Hight'ta oynatır diye düşünüyordum.Mesela şuan Hitman Absolution'u medium'da oynayıp bitirdim.
  • Bendede aynı sorun var ama çözemedim windows kendi de çözmedi . Nvidia nın sürücüsünü sildim ama tekrar yükleyemiyorum. Sürücüyü kurma yolundan denedim uyumlu grafik bulunamadı gibi birşey diyor. Bu arada amd 2Gb ekran kartı iyi değil oyunlar için tam performans ve kalitede oynayamassın .
  • bendeim pcde anlık görüntü gitti ve atikmpag.sys hatası aldım youtubeden bir kaç video izledikten sonra pcyi güvenli modda açıp aygıt yönmeticisinden ekran kartını kaldırdım.ve bilgisayar işlemcimi kulllanıyor oyun vb hiçbir şeyi açmıyor nasıl sürücüyü geri yükleyebilirim ekran kartına vga bağlı fakat çözünürlüğüm düştü ve aygıt yöneticisinde ekran kartına ait hiçbir şey yok yardım edebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.