Şimdi Ara

Aygıt yöneticisinde Ekran kartı ismi tam gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ati radeon hd4650 ekran kartım var ati'nin sitesinden güncelleme yapiyim dedim özellikleri girdim ati bana driver çıkardı onu yuklediğimde sadece hd4600 gözüküyor sürücü tam yüklenmemiş olabilirmi yada yanlış mı yükleme yaptım acaba?

Birde güncelleme yapmadan önce hd4650 yazıyodu ve pes 2012 ile pes 2013ü sorunsuz oynuyodum şimdi bazen frikiklerde kornerlerde falan donuyor ekran kararıyor ve geri gelince oyuncular hıphızlı oynamaya başlıyor sonra geçiyor nedir bu problem:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanDrogba -- 29 Ekim 2012; 14:32:55 >

• Bendede gözükmüyor bi problem yok , hd 5570 var bende aygıt yöneticiden bakınca hd 5500 series yazıyor
  • ekran kartının tam ismi yazmaz zaten bendede 5750 var 5700series yazıyor
  • Teşekkürler eskiden öyle yazınca bir problem var sandım . Diğer konuya gelince ben batman arkham city , mw3 , bf3 ,metro 2033 falan olmak üzere bir çok oyunu düzgün oynadım hatta yine oynuyodum ama güncelleme yaptıktan sonra şuan pc de bulunan tek oyun olan pes oyunları böyle yapmaya başladı bugun medal of honor warfighter yükleyip deniyim dedim oyuna girerken pc kendini resetledi. low ayarda kaldırmasını umuyodum sonuçta diğer oyunlarda bile medium hatta high ayarlarda bitirdim bi yerler de problem var ama çözemedim.

Orijinalden alıntı: aknbedr

sıcaklıktan oluyodur o kararma donma ısıları kontrol et

Pc ile çok aram yok ama araştırıp bu programla ısı değerlerini buldum. Ve sorun oldugu baya ortada fan speed neden %20 ? tam çalışmıyormu yani?

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

quote:

Pc ile çok aram yok ama araştırıp bu programla ısı değerlerini buldum. Ve sorun oldugu baya ortada fan speed neden %20 ? tam çalışmıyormu yani?

ati ccc den fan hızını yükseltebilirsin kasmasının sebebi belli gpu boştayken 80 derecede üstüne yumurta kır pişer büyük ihtimal ekran kartının macunu bitmiştir yenilemelisin birde fan hızını %40 lara çek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

quote:

quote:

ati ccc den fan hızını yükseltebilirsin kasmasının sebebi belli gpu boştayken 80 derecede üstüne yumurta kır pişer büyük ihtimal ekran kartının macunu bitmiştir yenilemelisin birde fan hızını %40 lara çek

Peki bu programın yanlış değer verme olasılıgı varmı çünkü kasa ısınmış gibi durmuyor bu kadar ısınsa dışardan belli olmazmı hiçbi sıcaklık yok? ekran kartı macunu yenileme işini kendim yapabilirmiyim?

• evet macunu yenilemeyi 10 yaşındaki kuzenim yapabiliyor sende yaparsın videolardan izleyerek işi öğren gerisi çocuk oyuncağı

kasa dışardan nasıl ısınsın :D kasayı aç ekran kartına dokun 1 saniye tutabilmen lazım en fazla yakar yakmıyorsa ekran kartı sensörlerin bozuk birde ati ccc den bak kartın ısısına bendede bağzen gpu-z da fazla gösteriyor

evet macunu yenilemeyi 10 yaşındaki kuzenim yapabiliyor sende yaparsın videolardan izleyerek işi öğren gerisi çocuk oyuncağı

kasa dışardan nasıl ısınsın :D kasayı aç ekran kartına dokun 1 saniye tutabilmen lazım en fazla yakar yakmıyorsa ekran kartı sensörlerin bozuk birde ati ccc den bak kartın ısısına bendede bağzen gpu-z da fazla gösteriyor

ccc den baktım overdrive bölümünde 77 derece yazıyor:) ama fan hızını arttırma kısmını bulamadım

sen kartı çıkar pc den macununu temizleyip ince bir katman sür işte çok fazla sürme çeyrek bezelye tanesi kadar soğutucuyuda tam oturt sonra bak derecelere

Öncelikle kartı çıkarttım öyle yuksek bir sıcaklık yoktu elle tutabiliyodum yani:) sonra hemen yakın bir bilgisayarcıdan bu macunu aldım ve videolara bakarak işlemleri tamamladım. Şimdi 1 saattir pes oynuyorum ve sıcaklık değerleri 40 derece civarında donma kasma kararma falanda yok çok teşekkürler..Bu arada bu fan hızını ccc'nin neresinden değiştirebilirim?

• quote:

quote:

sen kartı çıkar pc den macununu temizleyip ince bir katman sür işte çok fazla sürme çeyrek bezelye tanesi kadar soğutucuyuda tam oturt sonra bak derecelere

Öncelikle kartı çıkarttım öyle yuksek bir sıcaklık yoktu elle tutabiliyodum yani:) sonra hemen yakın bir bilgisayarcıdan bu macunu aldım ve videolara bakarak işlemleri tamamladım. Şimdi 1 saattir pes oynuyorum ve sıcaklık değerleri 40 derece civarında donma kasma kararma falanda yok çok teşekkürler..Bu arada bu fan hızını ccc'nin neresinden değiştirebilirim?

bişey değil düzeldiyse ne iyi

sanırsam senin ekran kartınında fan hızı ayarlanmıyor ama hız 40 derece civarındaysa ellemene gerek yok 80 ve üstü tehlikeli

• tamam teşekkür ederim sorun burdanmış demekki sıcaklık yarıya düştü problem kalmadı işlemciyede macun yapılıyomuş galba açmışken onada yaptım:)

tamam teşekkür ederim sorun burdanmış demekki sıcaklık yarıya düştü problem kalmadı işlemciyede macun yapılıyomuş galba açmışken onada yaptım:)

tabi yapılıyor düzgün sürdüysen ısı düşücektir elbet

quote:

tamam teşekkür ederim sorun burdanmış demekki sıcaklık yarıya düştü problem kalmadı işlemciyede macun yapılıyomuş galba açmışken onada yaptım:)

Birşey daha sormak istiyorum bu macun sorunu laptoplarda da oluyomu?

quote:

quote:

Birşey daha sormak istiyorum bu macun sorunu laptoplarda da oluyomu?

evet laptoplarda macun işi çözmüyor ama adam gibi bir temizlik lazım saç kurutma makinesini düşük devirde soğuk ayarda tut çek yap çok uzun tutma devrelere zarar verirsin fanın orayı iyice temizle macunu yenile ama adam gibi soğutma istiyorsan soğutucu alman şart

• GPU isminden nerelere gelmiş konu :D iyi iyi adına sevindim :)
  • quote:

GPU isminden nerelere gelmiş konu :D iyi iyi adına sevindim :)

evet değişik bi konu oldu ama benim için yararlı oldu :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.