Bildirim
Yanıyor, Syrox 16 GB Metal USB Bellek - 6,99TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tşk.ler aldık çocuklar için okulda ihtiyaç oluyordu, gönderirlerse... kargo ile 11,89TL geldi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pek çok teşekkür ettim
10 adet sipariş taman
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
8 tane aldım sabah sabah masraf ettik.ah bu içimdeki sıcak firsatci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler...
tesekkuler aldim bende 3 adet
8 adet aldım ihtiyaç oluyor. Göndermez gibime geliyor satıcı hepsiburada değil , teşekkürler konuyu açan arkadaşa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunEsmer -- 1 Eylül 2018; 7:55:45 >
Yollamaz sanırım.
Teşekkürler, 3 tane aldım inşallah gönderirler.
bu mağazanın n11 deki mağazasından arada sırada sipariş veriyordum. kendileri syrox toptancısı. bu ürün yanlış hatırlamıyorsan 22₺ falandı. sanmıyorum göndericeklerini. n11 mağazalarını kapatmışlar zaten
ekleme: hepsiburada mağaza fiyatlarına baktım. 2₺ olan ekran koruyucular 4₺ 1.5 ₺ aldığım usb kablo 4.40 falan. hepsiburada da iyi fiyat bindirmişler
bir ekleme daha :) n11 den aldığım ürünlere fatura kesmiyordu.bildiğiniz düz mağaza fişi gönderiyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 1 Eylül 2018; 8:29:4 > -
5 tane aldım hediye ederim
Teşekkürler yollayacaklarını sanmam ama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Sanırım göndermeyecekler
Stok bitmiş tebrikler şey gibi saldırmış bazı arkadaşlar
Aynen ben de iPhone ekran koruyucu aldım buradan. Sağlam geldi. Fiş eklemişti.quote:
Orijinalden alıntı: KoşanBalık
bu mağazanın n11 deki mağazasından arada sırada sipariş veriyordum. kendileri syrox toptancısı. bu ürün yanlış hatırlamıyorsan 22₺ falandı. sanmıyorum göndericeklerini. n11 mağazalarını kapatmışlar zaten
ekleme: hepsiburada mağaza fiyatlarına baktım. 2₺ olan ekran koruyucular 4₺ 1.5 ₺ aldığım usb kablo 4.40 falan. hepsiburada da iyi fiyat bindirmişler
bir ekleme daha :) n11 den aldığım ürünlere fatura kesmiyordu.bildiğiniz düz mağaza fişi gönderiyorlardı. -
1 tane lazımdı alamadık . bazıları onar onar almış -
Ben de almadım ama keşke öğrencilere hediye alsaydım. Geliş fiyatı buna yakın bir şeydir bunun. Satıcı belki yollayabilir. -
1 adet insan gibi siparis verdim. Haber verene tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Stok bitmiş tebrikler şey gibi saldırmış bazı arkadaşlar
|
1 adet insan gibi siparis verdim. Haber verene tesekkurler.
|
Aldın mı şimdi 10 tane sim dönüştürücüyü
Bekirlolololo adam iyi maytap geçmiş , şimdide yaz hakancım 10 tane sim dönüştürücü geldi diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzer içerikler
- tcl 55c755 yorum
- ticket geçen marketler ankara
- tcl p735w
- ccleaner pro key
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X