Şimdi Ara

Kingston Exodia USB 3.2 Gen 1 128 GB USB Bellek 94 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb 3.2 ama usb 2 bundan hızlı. Çok çok yavaş usb bunu bilerek alın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yalnız olmadığıma sevindim. Kingston Exodia USB 3.2 Gen 1 128 GB USB Bellek 94 TL 

Ben bir kere kulaklık almıştım kargo bana ulaştı, yanlış geldiği için iade ettim, fakat iade kargo adresi satıcıya değil benim edrese çıktı, verdiğim şübeden bana teslim ettiler kargoyu, sitede iadeyi tamamladı, üründe ücreti de bana geldi, sonda binbir türlü işlem ile yolladım ürünü Kingston Exodia USB 3.2 Gen 1 128 GB USB Bellek 94 TL 

Bu siteden millet çiçek mi alıyor birde.

Düşünsene eşine çiçek alıyorsun, başkasının çelenk siparişi eşine geliyor Kingston Exodia USB 3.2 Gen 1 128 GB USB Bellek 94 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 18 Eylül 2022; 15:10:13 >

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• Benim çok siparişim oldu, çiçek, ssd, ıvır zıvır. Hiçbirisinde sorun yaşamadım çok şükür.

Bir firmanın sağlamlığı satışla değil, satış sonrası destekle belli olur. Çok şükür sonrasıyla hiç işim olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

Sanki çelenk yollasalar daha iyi ama bilemedim Kingston Exodia USB 3.2 Gen 1 128 GB USB Bellek 94 TL 

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• Az önce linkten girdim, stok yok.

• Bu siteye bulaşmayın 3 haftadır 550 tl param blok gibi duruyor. İlaç siparisi verdim piyasayla aynıydı fakat Paycelle 30tl si gelir diye hep cuzdana paralari yukledim ve Satın aldım 1 hafta sonra saticiya sordum ne zaman gelir diye ben sorunca stok yok dedi ben sormasam onu da haber vermeyecek. 4 gun sonra eve kargo gelmis kargocu kodu istedi sonrada aaa iadeymis vs dedi geri gitti halbuki gonderilmedi bile islemlerde yine öyle zaman geçti. Müşteri hizmetlerine surekli yazıyorum hiç amaaa hiç birsey sekilde sonuç bulunmuyor. 5 gun once direk arandik ulasamadik sms i geldi. Simdi ise telefin caldi actim müşteri hizmetlerine bağlanacaksiniz dedi ve arayan operatör büyük ihtimal sorun çözülmedigi kızacagim için direk kapatti ve aradik ulasamadik sms i geldi. Uygulamadan yazdım şimdi neyden dolayı arandim diye. Adamlar urunu gondermeyecegini söyle di stok yok dedigini söylüyorum. Hala çözüm yok. İptal talebi gonderelim mi diyor bana bende Hayir diyorum tabiki ne lan o kadar bekleyip birde ben iptal etmisim gibi niye gostereyim aylar da sürse satici tarafindan iptali saglanacak sekilde yapilip puani düşecek...
    Hee buarada o geçen süre zarfinda ilacin fiyatı piyasaya 150tl den daha fazla olup kendi sitesinde 200tl kadar artti benim zarari kim odeyecek. İlaç birde konu önemli 95 yaşındaki dedem halsiz surekli uyuyor 24 saatin neredeyse 22 saati unutkanlikta var ama ilaç demek ki lazimmis ilaci unutmadi soruyor bana gelecek mi diye bende yolda diyordum vs oyalamaya çalıştım fakat komple gonderilmedi. Çiçek sepeti de asla müşteriye sahip çıkmıyor. Ulan gonderim zamani geçti ve satıcı herseyden önce stok yok deyip gondermeyecegini de soyledi daha neyin kafasi bu bekletme işi...
    Aslında kanun getirtilip ilaç gibi sektörlerde e-ticarette bulunanlar, erken gonderim yapma zorunlulugu olup yapamıyorsa satis hakkini iptal etme gibi kanun getirilmedi.
    Google de yazinca ciksin diye yazıyorum göndermeyen ve halada iptalinide sağlamayan firma adı
    Visante otc sağlık ürünleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.

• Beni aramışlar siparişle ilgili, numara bende engelli olduğu için çalmadı telefon sms atmışlar aradık diye sanırım iptal için arıyorlar.

doğru söylüyon bende 32liği var 5-10 mb hızla yazıyor dvd yazsam daha hızlı Kingston Exodia USB 3.2 Gen 1 128 GB USB Bellek 94 TL 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.