Şimdi Ara

YANIMDA BİR KIZ VAR (ne olur yardım arkadaşlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞUANDA YANIMDA ÇOK GÜZEL BİR KIZ VAR AYNI YURTTAYIZ SİZCE KONUŞMALIMIYIM NE OLUR ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

• yok artık :D
  • Konuşmamalısın, ağzından çıkan ilk kelime ile her şey yerle bir olacak. O mekan sana dar gelecek ve dünyanın üzerine çöktüğünü hissedeceksin.
    Konuşmamalısın, çünkü o çok güzel ve sen tipsizsin.
  • em onu
  • pc odasında mısınız
  • Konusmalisin tabii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an seni çok fena dövmek istiyorum
    Çekinmene,utanmana hiç gerek yok.Yanına git saçma bir muhabbet aç.Sohbet kendiliğinden başka yönlere kayacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donanımhaber'e giriyor musun ben oraya üyeyim diye atla konuya işte maksat muhabbet olsun
  • yanında kız varken foruma giriyorsan zaten sen iş yok demektir, ne dersek diyelim konuşamayıcaksın.
  • Şuanda yanımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuş kızlar insan yemiyor
  • Yalan.

• Masionette'e gidiyorsun ve açtığın konuya bak. Tony'e söylemeden kaybol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 11 Ocak 2014; 0:23:20 >
  • Algı olarak kızları üstünmüş gibi görmek.. Geçen bir funycard'da yazıyordu, kız arkadaşın arttıkça sevgili bulma şansın da artar diye. Bulunduğu arkadaş ortamı sadece erkek olunca milletin, haliyle kızlarla sadece sevgili olunur diye düşünüyor. Ortamında kız olsa aslında onları öyle üstün bir şeymiş gibi görmez. Avrupadaki gibi cool olup arkadaşca yaklaşır konuşur eder ha kız terslerse onun bileceği iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.