Şimdi Ara

Yandex i kaldıramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
134.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yandex denetim masası - program kaldırda görünmediği için kaldıramıyorum.Ne yapmalıyım?acil silmek istiyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: sovalye_

Arkadaşlar yandex denetim masası - program kaldırda görünmediği için kaldıramıyorum.Ne yapmalıyım?acil silmek istiyorum

yandex program olarakmı kuruldu yoksa anasayfa olarakmı kurmadıgım ıcın bılmıyorm ama baska seylerde bn anasayfadan sılerdım ,
  • bar olarak kuruldu silmeye programını bulamaıyorum
  • hocam

denetim masası program ekle kaldır dan yandex,babylon yazanları kaldırın.

Sonra tarayıcınız hangisiyse ayarlar--eklentiler yandex toolbar silin

eğer yeni sekmelerde babylon açılmıyorsa bu kadarı yeterlidir.
  • bendede soyle bi sorun var yandex tarayıcıyı kurdum ama görev yön. de birden cok 16 kadar işlem var chrome da ve yandexte hep flash reklam cıkıyor yani tarayıcıda yerleşik reklam acaba virüs mü var anlayamadım kac defa kaldırıp kurudm ama yine sonuc degismedi regedittende sildim ama baska nerde kalıntısı olaabilirki bu programların?
  • Yandex biraz cetrefilli evet tek tek kaldırmanız gerekiyor program files ve regeditten bu işi çözebilirsiniz.
  • Allambelası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İobit Uninstaller ile kaldır anında gider
  • Ben heryerden kaldırdım ama yeni sekme açıp adres satırına aracak kelimeti yazıp arama yaptığım zaman yandex saysasından aryor...yani tarayıcım yandex...nasıl kurtulabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrü-Sefer

Ben heryerden kaldırdım ama yeni sekme açıp adres satırına aracak kelimeti yazıp arama yaptığım zaman yandex saysasından aryor...yani tarayıcım yandex...nasıl kurtulabilirim...

sendeki durumun aynısı bende de var çözebilmiş değilim regedit de de bir kalıntı yok ama hala chrome u açtığım zaman hem google açılıyor hem yandex
  • Hocam uninstaller programlarını kullanabilirsin. IObit uninstaller fena değil. Programları toolbarları ayrı ayrı olarak gösteriyor ve kaldırdığın zaman güçlü tarama ile kayıt defterini de temizleyebiliyorsun. Chrome'un ayarlar kısmında başlangıçta açılacak sayfaları ayarlayabilirsin ayrıca biraz aşağısında "arama" var arama motorunu oradan değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizhanH -- 4 Ağustos 2013; 18:43:36 >
  • Hocam revo uninstaller iyukle ka diramdigi hic birseyyok bende bis anal program vardi silinemiyodu bjnu yukledim veri yolunu bulup silfi ogun helal olsundedim link atarim birazdan
  • Revo un installer http://www.revouninstaller.com/

30 gunluk ama sorun deil ken dinide tum dosyalariyla beraber sil diosun kaldirirken bidahankurdugunda 30 gundaha verio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playexata

Revo un installer http://www.revouninstaller.com/

30 gunluk ama sorun deil ken dinide tum dosyalariyla beraber sil diosun kaldirirken bidahankurdugunda 30 gundaha verio

programı hatırlattığın için sağol hocam bende diyordum bi program vardı adnı getiremiyordum ne zamandır :)
  • insanlar niye yandex kulanır ki?
  • Yandex kendini bozdu babylon gibi anasayfayı kilitlemeye başlamış hiç google böyle bir şey yaptı mı?
  • GOOGLE kullan
  • tarayıcıya sağ tıkla özelliklere gır hedef var oradan yandex e kadar sil
    www.google.com yaz tamam de
  • yandex kurduğunuz herşeyin yanında kendini zorla kabul ettirmeye çalışan ezik, aciz, 5 para etmez, dandik birşeydir. kuracağınız şeyi kurarken uygun işaretlemeleri yapsanız bile bir kene edasıyla bilgisayara bir şekilde yapışır. kardırmak sorun değilde neden uğraşayım, zaman harcayayım. zorla mı lan? istemiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.