Şimdi Ara

Yandex i kaldıramıyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
134.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım bilgisayardan kaldırmıssındırda izi kalmıştır o yüzden google chrome mozilla firefox vb. temizlemek lazım ben sana firefox u diyim eklentiler var oraya tıkla yandex ile ilgili herşeyi kaldır bu kadar
  • Toolbarlar başa bela özellikle ask.Ben tarattım birçok virüs çıktı.Mozillada ise eklentilerden kaldır
  • BUKADAR BASİT SEYLER YUZUNDEN BU KADAR İNSANLARI MEŞGUL EDİYORSUNUZ.... HEY ALLAHIM YAAA... HALA tolbaar tarayıcı anasayfa eklenti kaldıramayan pc kullanıcılar varya şaka gibi :)))
  • woxow kullanıcısına yanıt
    hocam ağzına sağlık
  • bende böyle olduüu zamanlar revo unistaller kullanıyorum tavsiye ederim
  • kursat.samli K kullanıcısına yanıt
    yok hoca, oyle senin dedigin gibi degil, bu royturdan geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun yüzünden araken bu form çıktı..bir siteye taktı yandex benim üye olduğum bir site devamlı yasaklı site diye bir şey çıkıyor..yandex le ilgim yok hiç sinir etti..bu nasıl bir şey anlamıyorum bende bu site güvenilire basıp giriyorum fakat bir müddet sonra aynı şey oluyor yine..oğlum anlıyor onunda vakti olmuyor geldiğinde söylerim yazdıklarınızı bir bakayım belki yapabilirim..fakat bende ekli değil nasıl engellenir onu arıyordum aslında..selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saadetbilge -- 20 Şubat 2015; 19:16:40 >
  • ne yaptımda kayboldu pek anlamasamda artık yok ....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.