Şimdi Ara

Yandex i kaldıramıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
134.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: woxow

yandex kurduğunuz herşeyin yanında kendini zorla kabul ettirmeye çalışan ezik, aciz, 5 para etmez, dandik birşeydir. kuracağınız şeyi kurarken uygun işaretlemeleri yapsanız bile bir kene edasıyla bilgisayara bir şekilde yapışır. kardırmak sorun değilde neden uğraşayım, zaman harcayayım. zorla mı lan? istemiyorum.

Aynen katılıyorum. kendini kullandırmak için bu kadar rezilliğe giren başka bir şirket olamaz. Başıma gelen olayı anlatayım. Hangi program olduğunu unuttum şimdi ama programı yükleme aşamasında seçenek olarak yandex'i de yükleyecekti ama izin vermedim. Neyse o prıgram işime yaramadı kaldırdım. Programı kaldırırken yandex kendiliğinden yüklendi. Benimde kafam bozuldu yandex müşteri hizmetlerine yardırdım. Bir küfür etmediğim kaldı anlayacağınız. Cevap daha da vahim. Bana chrome ayarlarını nasıl düzeltebileceğimle ilgili link vermiş sanki ben yapamıyorum onu, sanki konumuz buydu. neyse ki google var

• ya arkadaşlar kaldıramıyorum bu iobit'ide yukledım ama yandexle alakalı bişey yok ona ragmen toolbarların hepsini sildim yine ana sayfa yandex :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: No_Steam

ya arkadaşlar kaldıramıyorum bu iobit'ide yukledım ama yandexle alakalı bişey yok ona ragmen toolbarların hepsini sildim yine ana sayfa yandex :(

Hocam hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
  • Aynı sorun bende de var. Chrome'a tıkladığım zaman hem yandex sayfası hem google sayfası açılıyor. Ne nalet bişeymiş bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Aynı sorun bende de var. Chrome'a tıkladığım zaman hem yandex sayfası hem google sayfası açılıyor. Ne nalet bişeymiş bu.

Chrome'u kaldır ve geri yükle bu kadar basit
  • chrome kullanıyorum kardeş
  • quote:

chrome kullanıyorum kardeş

Hocam Chrome ayarlarını yaptın mı? Ben yine de anlatim. Chrome'da sağ üst köşede Alt alta 3 çizgi halinde bir buton var. Ona tıkla orda ayarlar'ı seç. Açılan pencerede BAŞLANGIÇTA menüsü altında "Belirli Sayfa veya Sayfaları Aç" seçeneğine tik koy ve hemen yanından hangi sayfa açılmasını istediğini yaz. Muhtemelen yandex vardır. onun yerinewww.google.com.tr yaz. Ardından ARAMA menüsü altında arama moturunu seç. Tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceolin

quote:

Hocam Chrome ayarlarını yaptın mı? Ben yine de anlatim. Chrome'da sağ üst köşede Alt alta 3 çizgi halinde bir buton var. Ona tıkla orda ayarlar'ı seç. Açılan pencerede BAŞLANGIÇTA menüsü altında "Belirli Sayfa veya Sayfaları Aç" seçeneğine tik koy ve hemen yanından hangi sayfa açılmasını istediğini yaz. Muhtemelen yandex vardır. onun yerinewww.google.com.tr yaz. Ardından ARAMA menüsü altında arama moturunu seç. Tamamdır.

Sadece google olmasına rağmen açılışta yandex açılıyor ne m*l bi tarayıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

quote:

quote:

Hocam valla yandex bu kadar rezil bir şey işte. Ayarlar menüsünün ekran görüntüsünü ekleyebilir misin? Birde uzantılar kısmında yandex'le ilgili bir şey var mı bak. İObit Uninstaller programını indir. O programda toolbarlar ayrı olarak gösteriliyor. Birde bu yolları deneyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

hocam

denetim masası program ekle kaldır dan yandex,babylon yazanları kaldırın.

Sonra tarayıcınız hangisiyse ayarlar--eklentiler yandex toolbar silin

eğer yeni sekmelerde babylon açılmıyorsa bu kadarı yeterlidir.

+1
  • çok teşekkür ederim hocam sağolasın..internet explorer içinde mi aynısını yapmam gerekiyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

quote:

quote:

Hocam valla yandex bu kadar rezil bir şey işte. Ayarlar menüsünün ekran görüntüsünü ekleyebilir misin? Birde uzantılar kısmında yandex'le ilgili bir şey var mı bak. İObit Uninstaller programını indir. O programda toolbarlar ayrı olarak gösteriliyor. Birde bu yolları deneyelim

hocam buyrun tek tek hepsinin ekran görüntüsü

Yandex i kaldıramıyorum. Yandex i kaldıramıyorum. Yandex i kaldıramıyorum.

• Sırası ile Adwcleaner ardından Junkware Removal Tool ile PC'yi taratın, çıkanları temizleyin.

Adwcleaner: http://www.gezginler.net/indir/adwcleaner.html
    Junkware Removal Tool: http://thisisudax.org/downloads/JRT.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 20 Ağustos 2013; 21:23:51 >
  • Hocam belirli sayfa veya sayfaları aç kısmının yanında sayfaları ayarlada ayarlı olan sayfalar neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Sırası ile Adwcleaner ardından Junkware Removal Tool ile PC'yi taratın, çıkanları temizleyin.

Adwcleaner: http://www.gezginler.net/indir/adwcleaner.html
    Junkware Removal Tool: http://thisisudax.org/downloads/JRT.exe

iki harika program...

gerçekten de işe yaradılar... arkadaşlara tavsiyem söylendiği gibi adwcleaner ve junkware yi sırasıyla kurup temizlik yapsınlar...

ben sadece yandex belasından kurtulayım dedim bi dünya program buldu...hepside gerçekten belalı programlar...

ama gerçekten işe yaradılar pcnin açılışı kapanışı değişti desem yeridir... hiç yandex belasını söylemiyorum bile...

emeği geçen arkadaşa teşekkürler...

• sovalye_ kullanıcısına yanıt
    vurus girmis advence sistem care kur bi dene

• c yi ve program filesi tek tek gezin temizleniyor evet bar olarak kurulduysa eklentilere bakın
  • millet yandex illetini temizledikten sonra iletişim bölümünden yağlı bi mesaj atmayı ihmal etmeyin belki kendilerine çeki düzen verirler. şahsen ben yapımında ve yayınında emeği geçen herkese defalarca sövdüm
  • http://www.homepage.com.tr/m/homepage-kaldirma.html araştırdım, biraz zorladı fakat buldum. kendi sitesinden nasıl kadırılabileceğini yazmışlar. bazılarımız programlar arasında -yandex- olarak aradığımız için bulamıyoruz, "homepage" olan programı kaldırın problemim çözüldü, sağlama olarak yeni sekmede arama yaptım, yandex'te değil google'da buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cop kedisi masil -- 29 Eylül 2013; 17:58:25 >
  • ne büyük bir illetmiş bu
    temizlemek için canım çıktı.
    kendisini ne ara eklentilere atıyor farkında bile değilim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.