Şimdi Ara

Yandex Disk iniz yoksa çok büyük eksiğiniz var. Süper ötesi olmuş bence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullanıp test ediyorum.

Yandex Disk
    Belli bir işlemden sonra 10 gb lık bir sanal disk sağlıyor size. uygulamasını yükledikten sonra sanal diske dosya atmak çok kolay. sadece sağ tıklayıp yandex disk e at diyorsunuz bu kadar.
    iphone(ios)-ipad(ios)-Android- Mac - windows ta kurulup kullanılabiliyor. sadece dosyaya sağ tıklayıp yandex disk e at diyorsunuz o kadar :).

Yandex Disk'e Kayıt Ol
    (benim ref linkten kayıt olursanız +1gb daha alanınız oluyor arkadaşlar 11gb la başlıyorsunuz.
     Yandex Disk iniz yoksa çok büyük eksiğiniz var. Süper ötesi olmuş bence

Yandex Mail
    Gmail kullanıcısı olarak yandex mail i denemeye başladım ilk izlenimim gmail den daha basit bir arayüz ve daha kullanışlı geldi. isteyen yandex.com isteyen yandex.com.tr olarak mail açabiliyor.
    ilk girişte başka mail adresiniz varsa buraya yönlendirebilirsiniz diyor ve işlemleri size adım adım yaptırıyor. bilmeyenler için güzel bir uygulama olmuş gmail de ben diğer mail adreslerimi tek tek ayarlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@M@Y -- 3 Kasım 2014; 15:30:12 >

• sağ olasın yararlı bilgi. Sanal Flash disk niyetine kullanılır başarılı
  • burdan da üye olursanız sevinirim hem siz kazanın hem ben(siz 1gb ben 0.5 gb kazanıyorum)
    TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

burdan da üye olursanız sevinirim hem siz kazanın hem ben(siz 1gb ben 0.5 gb kazanıyorum)
    TIKLA

Kaydoldum sağolasın
  • Buradan dosya alış verişi kotayı etkiliyormu?
  • upload etmek yani diskin içine bişiler aktarmak kotadan yemez
  • quote:

burdan da üye olursanız sevinirim hem siz kazanın hem ben(siz 1gb ben 0.5 gb kazanıyorum)
    TIKLA

:D ben linkimi koymuştum keşke sende koymasaydın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@M@Y -- 16 Ocak 2013; 11:11:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Buradan dosya alış verişi kotayı etkiliyormu?

veri alışverişi olduğu için kotayı etkiler.
  • iste bu..

farkli ve guzel...
  • quote:

TIKLA

0.5 gb katkım olsun
  • bu tarz siteler iyi güzelde internet bağlantınız yoksa dosyaları açamazsınız. örneğin tabletiniz ile herhangi bir yerden dosyaları açmak istediğinizde illa internet bağlantısı isteyecek. dosyayı açmak içinde kota yiyecek falan. 40 gb kadar depolama için alan veriyorlar. benimki şuan 38 gb alan olarakta bundan büyüğü yok.
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguyes95

quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Buradan dosya alış verişi kotayı etkiliyormu?

veri alışverişi olduğu için kotayı etkiler.

• @t@m@y

bir adet de ben aldım, saolasın.
  • DROPBOX Kadar İyisini Görmedim..
  • Dropboxın özellikleri gerçekten süper public link özelliğide harika. Peki bu yandex diskde public link özelliği varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var tabiki bende kullanıyorum cok memnunum .
    konuyu acan arkadasa ayıp olmassa ve yeterince uye toplamıssa ben de referans linkimi vermek isterim ;)
    bu linkten uye olun hem siz 1gb kazanın hemde ben 0,5 gb kazanayım ;)

https://disk.yandex.com.tr/invite/?hash=HEVO7TFD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 30 Ocak 2013; 0:32:26 >
  • Bende aldım, bilgilendiren arkadaşa teşekkür ediyorum...
  • hocam biraz alakasız olcak ama ben zaten yandex disk kullanıyorum ancak bi sorunum var yandex disk yüklenen dosyalara otomatik virüs taraması yapıyor ve crackli dosyaları virüs olarak algılıyor ve öyle oluncada linki paylaşamıyorum bi çözümü var mı bunun çok uğraştım fakat beceremedim bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: reptile_34

upload etmek yani diskin içine bişiler aktarmak kotadan yemez

Eminmisiniz? Nereye upload ediyorsunuz ? Kendi sisteminizemi ? Değil. Arada bir aktarma var. Kendi dedicated hostlarına yüklüyorlar. Siz internet bağlantısını kesin ve atmayı deneyin. Eger oluyorsa bir yanlıslık vardır. Ve bilgilerinizi bile calabilirler. Serverları bir cokse....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.