Şimdi Ara

Yandex Disk iniz yoksa çok büyük eksiğiniz var. Süper ötesi olmuş bence (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • draj3n kullanıcısına yanıt
    İyi güzel de keşke şu ücretsiz alanı biraz daha arttırsalar.
  • hangi bakımdan google drive'a göre daha kullanışlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@M@Y

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullanıp test ediyorum.

Yandex Disk
    Belli bir işlemden sonra 10 gb lık bir sanal disk sağlıyor size. uygulamasını yükledikten sonra sanal diske dosya atmak çok kolay. sadece sağ tıklayıp yandex disk e at diyorsunuz bu kadar.
    iphone(ios)-ipad(ios)-Android- Mac - windows ta kurulup kullanılabiliyor. sadece dosyaya sağ tıklayıp yandex disk e at diyorsunuz o kadar :).

Yandex Disk'e Kayıt Ol
    (benim ref linkten kayıt olursanız +1gb daha alanınız oluyor arkadaşlar 11gb la başlıyorsunuz.
     Yandex Disk iniz yoksa çok büyük eksiğiniz var. Süper ötesi olmuş bence

Yandex Mail
    Gmail kullanıcısı olarak yandex mail i denemeye başladım ilk izlenimim gmail den daha basit bir arayüz ve daha kullanışlı geldi. isteyen yandex.com isteyen yandex.com.tr olarak mail açabiliyor.
    ilk girişte başka mail adresiniz varsa buraya yönlendirebilirsiniz diyor ve işlemleri size adım adım yaptırıyor. bilmeyenler için güzel bir uygulama olmuş gmail de ben diğer mail adreslerimi tek tek ayarlamıştım.

Merhaba DaemonTools üstüne tanımam. Konu paylaşımı için teşekkürler. Hayırlı Forumlar.

• Merhaba Google Disk Veya Yandex Disk Tarz Programlar Oldukça Gereksiz Bana Göre Bu Tarz Programlar Tarzım Değildir Ve Kullanmıyorum. Ama Yeniyim Ve Öğrenmek İstiyorum Diyenler DaemonTools Tavsiye Ediyorum. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 29 Nisan 2014; 4:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

Merhaba Google Disk Veya Yandex Disk Tarz Programlar Oldukça Gereksiz Bana Göre Bu Tarz Programlar Tarzım Değildir Ve Kullanmıyorum. Ama Yeniyim Ve Öğrenmek İstiyorum Diyenler DaemonTools Tavsiye Ediyorum. Hayırlı Forumlar.

kardeşim sen konuyu yanlış anlamıssın
    daemon tools sanal cdrom programı
    yandex disk sanal disk
  • Merhaba Biliyorum bu tarz programlar kullanmıyorum google disk veya yandex disk hepsi aynı fark yok. Tavsiyem daemon tools'dur. İlgin için teşekkürler. ATİ BİLİŞİM Olarak Hayırlı Forumlar Dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 29 Nisan 2014; 15:24:09 >
  • E398ci kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

Merhaba Biliyorum bu tarz programlar kullanmıyorum google disk veya yandex disk hepsi aynı fark yok. Tavsiyem daemon tools'dur. İlgin için teşekkürler. ATİ BİLİŞİM Olarak Hayırlı Forumlar Dileriz.

daemon tools yandex disk in alternatifi değildir kardeşim. birisi elma ise birisi armuttur. :) yani tavsiye edilecek bir şey değil bu konu için.
  • Merhaba Benim Görevim Yardımcı Olmak Yardım Almak Değildir. Konu'yu Takip'den Çıkardım. Sorusu Olan PM'den sorabilir. Samimi arkadaşlara geri dönüş yapılacaktır. ATİ BİLİŞİM Olarak İlginiz İçin Teşekkür Ederiz. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 2 Mayıs 2014; 5:26:47 >
  • yandex asla önermem 100usd verdim 1 aydır bozuk.lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

yandex asla önermem 100usd verdim 1 aydır bozuk.lanet olsun

nasil yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

yandex asla önermem 100usd verdim 1 aydır bozuk.lanet olsun

nasil yani?

indirme ypaılamıyor indir deyince gate wawy diyor.

diğer sorun ise : a dosyası içinde 5mb ses dosyası var abi indir diyoruz 100mb oluo hala durmuyor.

vala 1 aydır destekle yazısıyorum en son video ya cektim tum durumları.

yani yandex googleden daha estetik ve şık. ama kim bilirdi bozuk olcagını.yandexi seviyorum tasarımdan dolayı ama dunyanın en pahalı bulutunu satıyor aldım ve mort olduk.
    bide çok saçma 100usd nası 100gb oluyor anlamıs deilim.100gb nedir abi
  • bu arada ati bilişim için çok kötü reklam olmuş.
    bulut hesaplarini sanal sürücü zannedeni ilk kez görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

bu arada ati bilişim için çok kötü reklam olmuş.
    bulut hesaplarini sanal sürücü zannedeni ilk kez görüyorum

Heralde şaka yapmaya çalışmış :)))
  • Ya bu tür sistemleri kullanıyorsunuz da merak ettim ne kadar güvenilir ? Yani şimdi kişi kişisel resimlerini kişisel belgeleri dökümanlarını orda muhafaza etmeye kalksa yani şahsen tırsarım ya. Sizler rahatlıkla saklayabiliyormusunuz bu tür sistemler de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_xtr

Ya bu tür sistemleri kullanıyorsunuz da merak ettim ne kadar güvenilir ? Yani şimdi kişi kişisel resimlerini kişisel belgeleri dökümanlarını orda muhafaza etmeye kalksa yani şahsen tırsarım ya. Sizler rahatlıkla saklayabiliyormusunuz bu tür sistemler de ?

Neye güvenelim ki? Bütün firmalar amerikan, sadece yandex rus. Bence ruslar daha güvenilir amerikanın rezillikleri çıktı geçen sene. bkz:edward snowden
  • Bunu ben de düşünmedim değil, fotoğrafları değil de ufak programları(malum, yükleme hızları ), oyun kayıt dosyalarını koyuyorum genelde. Ama kim ne yapsın bizi fotoğrafları, milyonlarca hesap oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Temmuz 2014; 23:05:31 >
  • Aynen öyle flashtaki tüm programlara yüklendim bende hepsini aktardım artık önemli şeylerde eksik olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.