Binbaşı
07 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadslar tukcell hattımı 2 gun önce vadafone gecirdim pişmanım hat konturlu hat tekrsr turkcel gecırmek istıyorum cayma parası alılarmı
Arkadaslar ipad 2 sahibiyim horn oyununun demosunu gözrdüm ve çok hoşuma gitti indirdim hemen ama nedense oyun açılırlken video giriyor sonra siyah ekeanda kalıyor siCe aorun ne olabilir
arkadaslar Kontorland kt-2082t model joystick sahibiyim xp de sorunsuz çalışırken yeni laptop aldım ve artık işletim sistemim 64 bit ve bu cihaz win7 de çalışmıyor
nedenini bilen veya yardımcı olacak arkadaslara şişmddiden tesekkürler.

not : mame oyunları için ideal bi joystick
arkadaslar ingilizce ;

canım sıkılıyor
canım cekti

bunların ingilizcesi nedir saolun google translate kulllanmyaın lütfen alaksız şeylerceviriyo müştreilere ayıp oluyo tesekkürler
kolay gelsin arkadaşlar benim sorunum şu türkcellde her ay 1 gb internet bedavam var ama telden maalesef kullanamıyorum bnede bide samsung p1010 taplet pc var ama isteiğim telefonumu modem olarak algılaması ,,, arkadaşın iphone var o telefonu modem olarak gösterebiliyo ve tabletimden onun tele modem miş gibi görüp internete girebiliyorum bunu samsuung s5620 de nasıl yapabilirim şimdiden teşekküerler
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin sizi sıkmadan bişe sormak istiyorum ;
Ofiice 2003 de hücrelerin üzerinde yön tuşlarıyla dolaşabiliyordum fakat 2007 de yapamıyorum anlayan bi arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim umarım sorunumu anlatabilmiştir ..,,,
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin bende dvd var ve içinde 4 tane dil seçenegi var türkçede var ben filmi içinde türkçe sesle birlikte .avi .mpeg yada mp4 e dönüştürmek istiyorum birçok programa baktım ve denedim ama dvd ripler ken yada baska formata dönüştürür ken bana sormadan ingilizce ses ile formatlıyor. ben nasıl türkçe ses ile birlikte dvd filmimi dönüştürebilirim .yardımlarınız için şimdiden tesekkürler..
windaows 7 home premium 64 bit kullanıyorum ve sizde biliyosunuzdurki her programın 64 bit sürümü yok vede bende o magdurlardan biriyim laptop alırken hiç aklıma gelmedi 64 bit de eski programlarım çalışırmı diye ve şimdi gercektende işim dolayısıyla 32 bitde çalışan 1-2 programımı kullanmak zorundayım. şimdi ise sanal makine arıyorum windows 7 64 bit destekli sanal makineye ise xp sp3 yükliycem şimdiden tesekkürler,,
arkadaslar ergenekon serverda oynuyorum +9 çelik satıcak arkadaşlar mümkünse 2000hp tek efsunlu full +4 taşlı yeterli olucaktır sura veya savascı çeliği farketmez ,, istanbul tercihimdir
arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin,,, benim sorunum 1 ay önce win7 kurulu 64 bit li laptop aldım ve gördümki 32 bit çalışan programlarım 32 - 64 bit sorunu yüzünden çalışmıyor acaba diger partitona 32 bit xp yüklenebilirmi 2 ayrı sistem yükmeyi biliyorum ama xp 32 bit çalıştırırmı şimdiden teşekkürler..
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.666
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 213.603 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.