Şimdi Ara

Yandex.Browser'a Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    Aylar önce Yandex.Browser kurmuştum ancak dün pek kullanmadığımı fark edip boşa durmasın diyerek kaldırayım dedim. Kaldırdım fakat o da ne, 5 dk sonra masaüstü ve görev çubuğuna tekrar tarayıcı simgesi geldi. Yine kaldırdım tekrar aynısı oldu. Tarayıcıyı kaldırmadan önce güncelleme yapmıştım onla alakalı olduğunu da sanmıyorum. Sistemi yeniden başlatınca bir daha da olmadı. Ayrıca bir arkadaşım da bir programı kurarken Yandex.Browser kurulsun mu seçeneğine kurulmasın dediği halde tarayıcı kurulmuş. Fakat böyle bir şey yapmaları hiç güzel değil, bugün böyle yapan yarın neler yapar. Sizlerle paylaşmak istedim durumu, hiçbir yalan yoktur, kötüleme amaçlı değildir. Yandex'e bundan sonra şüphe ile yaklaşacağım. Kullandığım tek servisi ise Yandex.Disk.



  • Bu deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler

    Firefox'u her açtığımda TTNET ve Yandex tanıtımı açılmasa başka bi sıkıntım yok Yandex'le
  • bir virus gibi bulasıyor.kesinlikle silinmiyor.yandex yetkilileri ne yapmaya calısıyor anlamis degilim.bir programla eklenti gibi ekleniyor ancak formatla gidiyor.her yere bulasıyor.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Ben yandex browser hiç kurmadım kurmayı da düşünmüyorum. Bir arkadaşın bilgisayarında görmüştüm. Yandex browser kurulduktan sonra chrome ile Google sayfası açılamaz olmuştu. Sistemde böyle bir tuhaflık yapan yazılımın kurulmasını hiç emniyetli görmüyorum. Bence güvenilir bir yazılım değil..Ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım. Ama asla yandex browser kullanmayı düşünmüyorum.
  • Tarayıcıda Chromium kullanıyorlar bir de, ibretlik durum. Herkes Google'a der şöyle böyle, reklamcı falan diye, oysa Yandex daha beter bu konuda onu anlamış oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Mayıs 2014; 20:07:10 >
  • Böyle hantal, igrenç, kullanışsız, ağır bir tarayıcı olamaz. Pc'den chome kaldırmıştım o yüzden yandex'ten uzaklaşmak için int explorer bile kullandım. Allah düşmanımın başına vermesin.
  • yandex diski kurmuştum. kaldırana kadar neler çektim. yandex güzel başladı fakat sonradan zararlı yazılımlar gibi davranmaya başladı. yazık etti kendine.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yandex benim için virustur asla kurmadım kurmam da...
  • Yandex kendini kotu tanitti herkesin gozundr bilgisayara zorla kurulan silinmek isteyip silinemeyen kendini hemen anasayfa yapan vs. gibi durumlar yuzunden insan yandexzten soguyor.Google ile boyle basa cikmalari zor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusların yaptığı tarayıcıdan herşey beklenir, güvenmemek lazım.
  • Chrome,Mozilla varken gereksiz bir tarayıcı.
  • Ya bu ne lanet bir programdır adobe reader kurdum hiç soru sormadan onu da kurdu bir türlü silemiyorum. Yok mudur bunun bir çözümü formattan başka?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teeraal

    Ya bu ne lanet bir programdır adobe reader kurdum hiç soru sormadan onu da kurdu bir türlü silemiyorum. Yok mudur bunun bir çözümü formattan başka?

    revo uninstaller ile zorla kaldırı dene...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex'mi ? düşman başına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer

    bir virus gibi bulasıyor.kesinlikle silinmiyor.yandex yetkilileri ne yapmaya calısıyor anlamis degilim.bir programla eklenti gibi ekleniyor ancak formatla gidiyor.her yere bulasıyor.

    Aynen Virüs bundan daha iyi.Adamlar zorla kullandırıcak programını var mı böyle bişey ya.İstemiyoruz kardeşim yandex mandex istesek zaten kullanırız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar virüs dediğiniz Yandex'i bugün onlarca internet kullanıcısı kendi isteğiyle indiriyor.
  • caglayan262 kullanıcısına yanıt
    Ben kesin virüs demiyorum, doğru kendi isteğimle indirmiştim. Fakat 2006'dan beri aktif bir şekilde PC kullanıyorum, sildikten sonra üst üste kendiliğinden 2 kere yüklenen (sadece PC'yi yeniden başlatınca düzelen) hiçbir programa rastlamadım.

    Ek bilgi: Kesinlikle bir şeyi karalamak için konu açmam sadece paylaşmak istedim bu sıra dışı durumu. Zaten Yandex ile de problemim yok olsa Yandex.Disk'i direk bırakırdım bu olaydan sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 6 Temmuz 2014; 2:28:39 >
  • Sonrasında durumu nasıl hallettiniz?
  • Yandex tam bir illet.Geçmişte sadece yandexi kaldırabilmek için pcyi formatlamıstım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Revounisttal kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.