Şimdi Ara

Yandaş medya Meral Akşenere çamur atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tutuşmaya başladılarrr çünkü baktılar ki Meral Hanım , partiyi stepne olmaktan kurtarıp 4 lastikten bir tanesi yapacak hoooopp başladılar seviyelerini düşürmeye .

Eee inanacak kitle de var . Ancak MHP güzel bir çizgiye geçerse AKP'nin milliyetçi oylarını alacağı kesin hatta CHP'den de alır tabi CHP kendisinin bazı isimlerden kurtarır ve çeki düzen verir ise eğer CHP - MHP ortaklığı güzel olur . Ne olacağı belli olmaz ikisinin oyları koalisyon kurmaya bile yeter belki .
  • Tutuştu onlar şimdi sözde seçimde görüşücez hep ama hep pisliğe yatıyorlar.
  • Bizimkiler mhpye veririz diyor ama chpye yakın durursa zor tabi .Durmaz da zaten sezgin tanrıkulu ,gamze ilgezdi,kk varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 29 Nisan 2016; 11:53:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YANDAŞ MEDYA ÇAMUR ATIYORSA DOĞRU YOLDAYIZ DEMEKTİR
  • Bütün anketlerde Bahçeli'nin aldığı oy 9-10, Akşener'in ise 20 yi buluyor ve bu da AKP'nin tek başına iktidar olmasını engelliyor. Kafası çalışan MHP'linin, AKP'nin Akşener'e iftiralara atacağını ve medyasıyla bunu pompalayacağını bilmesi gerekir.
  • yemiyorum iyi bir oluşum olursa sinan oğanı dışlamazlarsa oyumu mhp ye atabilirim akp li olarak akp nin hataları artık dağ oldu, ülkeye yeni kan lazım son laiklik çıkışlarından suriye politikalarından filan iyice soğdum halkı gerilimden kutuplaşmadan vazgeçirçeklerine rejimle uğraşmaya yangına körükle gitmeye başladılar tek sorunumuz şeriattı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Nisan 2016; 13:47:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH AĞA SEÇİMİ OY PUSULASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malum sitedeki yorumlar güldürdü.
  • atarsa atsınlar...eski insanların dediği gibi güneş balçıkla sıvanmaz
  • Koalisyonla ulke batar hede hodo dicekler cikar simdi. Almanya'nin hitler'den sonra hep koalisyonla yonetildigini hatirlatmakta fayda var. Chp mhp koalisyonu fena olmaz. Halk bu kadar ayristirildiktan sonra birlestirici bir guc lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp eş başkanlık sistemiyle yönetilirse akpyi bile geçer.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ben HEPAR-MHP ortaklığı görmek isterdim bence daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya o degilde bunlar ne bicim dustursuz haberler birader ne kaynak var ne haberi kimin yaptigi yaziyo. resmen propoganda araci olmus gazeteler. bir de cikip amerikada soyle demokrasi boyle basin ozgurlug diye konusuyorlar bir de.
  • meral akşenere olsa olsa chp liler oy verir

mhp li taban hiç zannetmiyorum
  • Onlarin derdi meral aksener degil bahcelinin gitmesi. Baska aday guclu olsaydi ayni habere onun ismi yazilacakti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP'ye AKP'ye oy vermek istemeyip, mecbur Devlet Bahçeli'li MHP"ye oy verenler, Meral Akşener'li MHP'ye koşa koşa oy vermeye gider rahat olun siz.
  • Çamur ney, inan kıraç ın ne olduğunu bilmeyen mi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.