Şimdi Ara

Sosyal medyanın kolpalığına inanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır yurtdışında olan bir arkadaşınız olarak yazıyorum, eğitimi de burda tamamladım ve IT alanında çalışıyorum. Maaşım TL'ye çevirince epey yüksek de bunun yanında yaşadığım ülkede de vergilere rağmen yüksek. Yani fiyatına bakmadan dışarda istediğimi yiyip dolaşabiliyorum. Telefondur arabadır vs bunlar krediyle hayatımı tepetaklak etmiyor yine de aşırıya kaçmıyorum. Övünmek için de söylemiyorum bu detayları, birazdan yazdıklarımla bağlantılı o sebeple belirtiyorum.

Bir sürü insan tanıdım bunca sürede. Benim yarım kadar maaş alanların Instagramını görseniz sanırsınız Evliya Çelebi her yeri gezmiş, lüks yerlerde fotoğraflar vs. dersiniz bu da hayatını yaşıyor herhalde. Bunu yapanlar özellikle kadınlar. Ama RyanAir, WizzAir vs ile 20 euroya gidip 20 euroluk hostelde kalıyorlar ya da Tinder'dan keriz arıyorlar. Bakmayın şekil yaptıklarına.

Gerçek hayatta ise tamamen farklılar. Özellik vlog, reel vs çeken tayfa aşırı bencil ve kendine düşkün oluyor. Burda Türklerden bildiğim yurtdışı hayatı reeli çeken kadınlar var anlattıklarının gerçekle alakası yok. Çoğu pasaport evliliği peşinde ve yalnızlıktan kafayı yemişler.

Eski fotoğraflarını bakın geziyorum diye story atan kadınlar bile var. Gençler özellikle size söylüyorum sosyal medyaya kanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulu ve yüce rabbim gerçekten böyle insanlara akıl fikir versin. Çalıştığım yerde 35+ bakımlı bekar bir kadın var aşırı gür sesli, baskın birisi. Her hareketi abartılı ve narsist olduğu her halinden belli. İyi ki benim ekibimde, departmanımda falan değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.