Şimdi Ara

Yamulan Jant- Bir Baksanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese dün yaklasık 60 km hızla trafık içinde ana yolda seyir halindeyken önüme çıkan 10 cm uzunluğunda yaklaşık 5-10 cm arasında taş üzerinden aracın sağ ön tekeri üzerinden geçti ve sonraki hali resimde görüldüğü gibidir. üzerinden geçtikten sonra hemen durdum ve tekere baktığımda jantın biraz eğildiğini gördüm ve tekerde o bölüm üzerinde tekerde ufak balonlaşma oldu , acaba çok fazla bi sorun var mı? Henüz göstermedim ama merak ettim ne olmuş olabilir.

Yamulan Jant- Bir Baksanız

• Geçmiş olsun..
    Lastikte şekil bozukluğu oluştuğundan içindeki teller hasar görmüş/kopmuştur.O lastik artık iş görmez.
    Yamulan jant tamir edilir.Fakat sağlıklı olur mu bilemiyorum.

Konula çok alakalı olmasada sosyal mesajımı vereyim:Yoldaki bozukluklardan sorumlu olanlara buradan saygılar..
  • geçmiş olsun.
    jantı düzelttirip yeni lastik alacaksınız. yapılacak fazla birşey yok...
  • Yedek lastıgıne baktım ebatları da tutmuyo , anlasılan yenı lastık alacağız, bu sekılde bıraz daha kullanmamın bı sakıncası olabılır mı acaba , Yanı lastık benı yolda bırakır mı ?

Teşekkürler yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweethome055

Yedek lastıgıne baktım ebatları da tutmuyo , anlasılan yenı lastık alacağız, bu sekılde bıraz daha kullanmamın bı sakıncası olabılır mı acaba , Yanı lastık benı yolda bırakır mı ?

Teşekkürler yorumlarınız için.

Lastik sizi yolda bırakmaz belki ama risk üzerinde gidersiniz.Birazcık yüksek hızda manevra yapmanız gerekir ve o anda lastik patlarsa bedeli çook daha yüksek olabilir,lastiğin şakası yok maalesef.
  • Haklısın allah göstermesin, en yakın zamanda yenısıyle degıstırecem. Ama ülkemiz yollarında çukur yolun ortasında kaldırım taşı olduktan sonra çok seylerı daha degıstırecez anlasılan :!
  • Geçmiş olsun lastiği değiştirmeni öneririm ve jantı düzeltirebilirsin ama eski performansı olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.