Şimdi Ara

YAMAN ABİMDEN MEZUN MOTİVASYON VİDEOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 1 Kasım 2020; 23:27:59 >

• Yok gerçekten ciddi.Allah ailesine sabır versin.Hala dors colosomoyorom diye ağlıyor.Ulan kitap desen sponsorlar yığınla gönderiyor,malumundan tut dopinginden tut her şeyi var.Beslenme desen videoda gösteriyor zaten anlatmaya gerek yok.Bu çocuğa bence hayatın hep toz pembe olduğunu öğretmişler.Genelde yüksek statü diye tabir edilen insan sorunu bu nerde görsem tanırım.Çocuk muhtemelen her istediğini elde ettiği için çalışıp emekle kazanmanın değerini bilmiyor.Videoda hala çalışamıyorum diye ağlıyor.Kardeş kusura bakma da 3 senedir aynı sınava giriyorsun ve 2 ayı laylaylom geçirdim diyor.Derece isteyen sayısallar o aylarda tyt kitaplarının içinden geçiyor bizim paşamız hala program yapmaya uğraşıyor.

• Yaman abimle hedefe doğru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • izliyorum

edit: videoyu özetliyorum.. titreyen sesiyle birlikte kısaca ipi tuttum diyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Ellis -- 2 Kasım 2020; 12:51:37 >
  • ciddi ciddi doping hafıza kullanıp derece yapabileceğini zanneden insanlar var mı hala

• Caisy C kullanıcısına yanıt
    6 sorudan 6 yanlış yaptığım oluyordu

• Bu çocukta bir şey var çözemiyorum. Ya gerçekten salak ya da izlenme için böyleymiş gibi davranıyor 👀

• KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt

Yok gerçekten ciddi.Allah ailesine sabır versin.Hala dors colosomoyorom diye ağlıyor.Ulan kitap desen sponsorlar yığınla gönderiyor,malumundan tut dopinginden tut her şeyi var.Beslenme desen videoda gösteriyor zaten anlatmaya gerek yok.Bu çocuğa bence hayatın hep toz pembe olduğunu öğretmişler.Genelde yüksek statü diye tabir edilen insan sorunu bu nerde görsem tanırım.Çocuk muhtemelen her istediğini elde ettiği için çalışıp emekle kazanmanın değerini bilmiyor.Videoda hala çalışamıyorum diye ağlıyor.Kardeş kusura bakma da 3 senedir aynı sınava giriyorsun ve 2 ayı laylaylom geçirdim diyor.Derece isteyen sayısallar o aylarda tyt kitaplarının içinden geçiyor bizim paşamız hala program yapmaya uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 2 Kasım 2020; 12:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan instagramda youtubeda falan nerede süslü masa fosforlu kalem ipad tabletli şekil şukullu tip görsem hepsi zengin herhalde motivasyon ders çalışma ayağına parayı götürüyorlar biz de kyk kredi falan uğraşıyoz asıl bu adamlar salak değil bence

• Babası şoför diye hatırlıyorum ailesinden kaynaklı bir rahatlık yok bence adamda çalışmaya g&t yok

• BAS LAN BASSSSSSSSS

• Step back lan step back

• akahs kullanıcısına yanıt
    Beypazarı kutu açılımı

• Bir tek bende mi var arkadaşlar ya, "motivasyon, motive oldum, motivasyona ihtiyacım var, acı motivasyon" tarzındaki kalıpları görünce ekrana tekme atasım geliyor

Bir de YKS'de kasım ve mart aylarındaki sendrom ayrıdır gözlemlediğim kadarıyla. Fosforcu arkadaşımız da kötü gününde yakalanmış. Yarın güneşi selamlayıp 50 paragraf çözüp kendine gelir

• Testoo

• bittimkalmadım kullanıcısına yanıt

Olabilir sponsorlar gönderiyor kitapları rahat geliyordur belki de.Bu çocuğun onda biri imkanlarına sahip olmayan insanlar derece yapıyor sınavda.Açıkçası videosunu izlediğimde aşırı utandım.Sürekli kendine öğüt veriyor.Çocukta lafta azim var ama icraata gelince sınıfta kalıyor.Yukarıda da belirttiğim gibi 3 senedir aynı sınava girip (çok istisna durumlar dışında) belirli bir dereceye giremiyorsan kasmanın anlamı yok olmayınca olmuyor.

• +++++++++++

• Sağlık sorunu olur aile sorunu olur bunlar olabilir ama keyfi çalışmayanlara ayar oluyorum kusura bakmasın kimse
    -Yoksulun tek şansı çalışmaktır-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slytherinlisayısal -- 2 Kasım 2020; 17:33:5 >
  • bittimkalmadım kullanıcısına yanıt

Kimin şoförü acaba ?

En az 7 bin TL'lik tablet kullanıyor.

https://www.teknosa.com/ipad-pro-c-3077

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.