Heryerde merak edilen fullemede en özel katkısı olan kimyacı gülcin hocanın pdf lerini ve videolarını satıyorum ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakingbadproseför -- 27 Haziran 2022; 16:54:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimyacı Gülcin Hocanın 13 Hamlede Ayt Kimya Tekrar Notlarını ve Vidyolarını Satıyorum.

-
-
Ülkedeki şu zihniyeti anlamıyorum kendilerine ait olmayan bir şeyi ücret karşılığında 0 emek ve hiçbir katkısı olmadan satmak... Esnafından tut her insanına kadar saçma zihniyetli ülkem kullanmadıkları kitapları ne kadar elinde kalsa da %80 fiyatına satan mı dersin (ki elinden kalınca ya 1 liraya kağıt toplayanlara verecek ya da çöpe atacak). Ülkenin vizyonu her şekilde çıkarcılık olduğu sürece yolsuzluk da olur adam kayırma da olur bu adamın araba 30 liraysa volla benimki 50 dir diyip saçma sapan piyasa yapanlar mı dersin hepsi olur. İşçisini asgari ücrette çalıştırmak, vergi kaçırmak için insanların hakkından canından alanlar hepsi aynı kafa yapısı sadece sana demiyorum ülkenin %80 i böyle kafaya sahip adam video yazmayı bilmeden kendi emeği olmayan vidyo satıyor.
Diyeceksiniz ki minicik bir şey adamlar ne paralar haklıyor ama aynı düşünce sadece yapan ve yapılan insanlar farklı esnafı, iş vereni, öğrencisi, memuru hepsi yaptığı için minik şeyler bile saçma sapan hal almış bu ülke cidden düzelmez geçen senelerde de hep bu konular vardı saçma konuşmuşum gelebilir ama cidden saçmalıklar ülkesiyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam çok haklısınız, ahlaksızlık artık fırsatçılık olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
G
rkem Şahin'in yanında esamesi okunmaz
-
@pythian merhaba arkadaşlar ben vidyo ve pdleri satmıyorum sadece vidyo notlarını satıyorum bunada para verdim şuan bu kitap bana yararsız evde boş duracağına ihtiyacı olan birine uygun fiyata vermek mantıklı değilmi benimde unide paraya ihtiyacım var sadece benden kitap alan kişiye vidyo ve pdfleri bedava göndercem buradan şunu da belitiyim vidyo ve pdfleri kitap almadan isteyen olursa o insana da atarım hemen yargısız infaz yapmayalım önce yargımı dinleyin sonra gereken cevabı verin ayrıyatten sende şuan ülkenin esnafı gibi yargısız infaz yapıyorsun onları eleştirirken sende bunları yapıyorsun lütfen bu konularda hassas olalım
-
altta verdiğim yanıtı okuyup sonra ahlaksızlığımı sorgulayın bunu hoca dert etmedi siz ettiniz nerden biliyorsunuz hocadan izin almadığımı ??
-
Sizin özelinizde dememiştim. Yukarıda yazan hocanın değindiği genel durum için demiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O arkadaş sagolsun beni de araya katarak bir gönderme yaptı sizde onayladiniz onu arada ben kaynadim o arkadaş yargısız infaz yapmasa sorsa güzel şekilde kardeşim yaptığın ayıp degilmi bende güzel şekilde izah yaparım konu kapanır ama yanlış şekilde yaklaştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ülkedeki şu zihniyeti anlamıyorum kendilerine ait olmayan bir şeyi ücret karşılığında 0 emek ve hiçbir katkısı olmadan satmak... Esnafından tut her insanına kadar saçma zihniyetli ülkem kullanmadıkları kitapları ne kadar elinde kalsa da %80 fiyatına satan mı dersin (ki elinden kalınca ya 1 liraya kağıt toplayanlara verecek ya da çöpe atacak). Ülkenin vizyonu her şekilde çıkarcılık olduğu sürece yolsuzluk da olur adam kayırma da olur bu adamın araba 30 liraysa volla benimki 50 dir diyip saçma sapan piyasa yapanlar mı dersin hepsi olur. İşçisini asgari ücrette çalıştırmak, vergi kaçırmak için insanların hakkından canından alanlar hepsi aynı kafa yapısı sadece sana demiyorum ülkenin %80 i böyle kafaya sahip adam video yazmayı bilmeden kendi emeği olmayan vidyo satıyor.
Diyeceksiniz ki minicik bir şey adamlar ne paralar haklıyor ama aynı düşünce sadece yapan ve yapılan insanlar farklı esnafı, iş vereni, öğrencisi, memuru hepsi yaptığı için minik şeyler bile saçma sapan hal almış bu ülke cidden düzelmez geçen senelerde de hep bu konular vardı saçma konuşmuşum gelebilir ama cidden saçmalıklar ülkesiyiz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X