Şimdi Ara

Yamaha YZF R125, Hyosung GTR 250 ALICAĞIM BİLGİ LTFN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yamahanın ivmelenmesi 0-100 hızı kaç sn ve ve bu tarz kullanıcı bılgılerıne ıhtıyacım var

ilk motorum olacak diyebilirim daha önce scooter kullanmıstım neler tavsiye edersiniz 125-250cc arası dusunuyorum ve tipi güzel oldugu ıcın bu 2 sını sectım

ve alıcagım motorun lastıgını kalınlastırmak ıstıyorum on ve arka bu yamhanın lastık marka model ve en fazla ne kadar kalınlastırabılırım ve yenı jantta lazım olurmu

bu konuda tüm bilgilere ihtiyacım var

• Lastik kalinlastirmaktan vazgectim sadece kaliteli marka takicagim yokmu bilgisi olan kimse bu motorlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Arkadasim sakin yanlis anlama ama daha ilk vitesli motosikletin olucak bence hic sekle hiza bakmayin hyosung gibi bir makine 170kmh lari goruyor alipta basmam diyenleri goruyoruz, hepsi mortingen ybr alin cbr alin 125lik

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    4 Saatte niçin vazgeçtiniz?

Ehliyet varmı?
  • şuan araba ehliyetim ve arabam var yaşım genç ama kendimi tehlikeye atmayacak kadar mantıklı dusunebılıyorum sukur henüz hiç kazam olmadı 250 veya 125cc nin bir farklı olmayacak benim için çünki yaşamayı seven ve kazadan korkan bırıyım 60 şehir içi max şehir dışı 80 asla geçmem hangisi olursa olsun bu yüzden ikiside olabilir

expertadvisor lastik olayından neden vazgeçtiğimi soruyosunuz sanırım

şuan araç sahibiyim ve kullanıyorum araçlarda kalın lastik herzaman için yol tutuşuna + yakıta ve ağırlıga ise - bir durum katıyor ben bu motordada böyledir diyerek acemi oluşum sebebiyle daha iyi yol tutturmak amaçlı kalın lastik takayım dedim ama araştırdımki motorda kalın lastikler kullanışlı değil imiş çünki yere basan arka lastik virajlarda yere yapışıp tutması gerekirken tutmuyormuş ve balon yapma şişme uzun vadede olumsuz durumlar oluşturuyormuş bu yuzden kalın lastikten vazgectım orj ebatında en fazla 1cm büyük ama kaliteli marka bi lastik takacağım

araba ehliyetim var ama motor ehliyetim yok,, Trafik,günlük araç kulllanmam gerektiği için yakıt, ve Motora olan hevesim yüzünden motor almak istiyorum artık

motor montu kask eldiven gibi araç gereçleri hangi güvenilir site veya yerden alabilirim ve motorlar hakkında bılgısı olan varsa usttekıler ıyı olur bılgı verırse

• Hayırlı olsun alırsanız...Motorcular, AEA dahil,üzerinde gelen lastiklerin hemen değişmesini öneriyorlar....
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    haklısınız altın elbiseli adamdada bunu duydum ve diğer motorcu arkadaşlardada buda yamahanın bir ayıbı bence şimdi gidip 10.500 a 0 125cc motorunu alıcağım ama yanında verdiği lastikler bile dandık degıstırmek zorundayım

bu yzf veya hyosung hakkında tavsiye vericek bilgili kullanmıs arkadaslar olursa zevkle dinlerim

ve bilen varsa en ucuz ama güvenilir eldiven sırtlık kask mont gibi aksesuarları nereden alabilirim acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha YZF R125 Nasıl Bilirsiniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CBR 250 al, diğer ikisinin oturuş pozisyonu çok rahatsız. İlk motor üçün 250cc gayet iyi bir seçim. Lastik olaral pirelli diablo, kıyafetler için de motomaxde sezon sonu indirimleri oluyor, onı yakalamaya çalış.

• sariyeron S kullanıcısına yanıt
    küçük bi şehirde oldugum ıcın oturuş pozisyonu çok önemli değil çünki 80km den uzağa gitmem kendi şehrim içinde verdiğiniz siteyi ve lastikleri takip edeceğim en uygun bulabılmek ıcın

farklı tavsiyeleri olan varsa bekliyorum ve 0 mı almalıyım 2.el mi bu konuda kafamı kurcalıyor

• Ve elbette:

diğerleri için:

http://www.youtube.com/user/smoothoperatorRed5/

Sözün özü: "şekle takılma" illa racing veya illa racing tipli olsun deme.

ör:

• Bir de şu var:

• arda4 kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki videoların tamamını izlemiştim ama burada inceleyen barkın yzf yi 125 cc oldugu ıcın cok yerden yere vurdu gibime geldi cbr da var ama onunda tıpı kötü napıcaz hosuma gıtmıyor hyosung ta çok heybetli bi motor ama bu videolardan bi kaç bilgi öğrenmek mumkun ama karar verilmiyor açıkcası scootere iyi diyen biri yzf125 e kötü diyebiliyor ha neden demıstır belkı fiyat farkı yuzunden olabılır ama oradada motor seklını konusturuyor karar vermek cok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

aşağıdaki videoların tamamını izlemiştim ama burada inceleyen barkın yzf yi 125 cc oldugu ıcın cok yerden yere vurdu gibime geldi cbr da var ama onunda tıpı kötü napıcaz hosuma gıtmıyor hyosung ta çok heybetli bi motor ama bu videolardan bi kaç bilgi öğrenmek mumkun ama karar verilmiyor açıkcası scootere iyi diyen biri yzf125 e kötü diyebiliyor ha neden demıstır belkı fiyat farkı yuzunden olabılır ama oradada motor seklını konusturuyor karar vermek cok zor

Aea nın hyosung incelemesi berbat dikkate alma sakın.

• haklısın kafa karıştırıcı inceliyor hyoda megellide gidona parmaklar sıkısıyor demıstı ama yzf de felan bırsey demedı karşılaştırmalı video çekmiyor hiç kımın neyı var nesı ıyı nesı kotu soylemıyor oda kafa karıstırıyor acıkcası
  • Kafa karıştıran bir tarafı yok,

YZF125'in görüntüsü şahane, fiyatı çok yüksek ve oturuş konumu sürüşü yeni başlayana uygun değil. Adamın dediği bu.

İlle de spor görünümlü bir makine istiyorsan ve yeni başlıyorsan en uygunları cbr125 veya daha iyisi cbr250.

Hyosung'un da iyisine iyi diyor, örneğin megelli videosunda hyosung'un performansının megelli den daha yüksek olduğunu söylüyor. Hyosung'daki ayarlanabilir elcikler, ayaklıklar, kalıplı görüntü... hepsinden bahsediyor.

Bir de üstüne 250 karşılaştırma videosu var, orada da senin benim gibi adamlar test edip görüşlerini söylüyorlar.

Şu forumdaki hiçbir adam Barkın Bayoğlu kadar çok sayıda motoru incelememiştir, o yüzden adamın dediklerine itibar etmek gerek.
  • Sözün özü:

En iyi şekil: 1. Megelli 2. YZF 3. Hyosung
    En iyi gidiş: 1. Ninja 300 2. Ninja 250 3. Hyosung
    En iyi yol tutuş: 1.İnazuma
    Servis, ikinci el piyasası vb: Honda

Sırf şekil istiyorsan Bumoto Calibre veya Yuki Spitzer şekil olarak YZF'nin bire bir aynısı. İyi bir boyacın varsa R6'nın hemen hemen aynısı olur.
    yzf 125 en çok tercih edilen motorlardan birisi veya yzfr25 te olabılırdı incelemede o olmadıgı ıcın bı fıkır yurutemıyorum dolayısıyla 250 lık alıcak olsam zaten hondamı hyomu dıye dusunmem hyosung alırdım ama 125cc alıcak olmam sıkıntı ve gorunus sevıyor olmam
  • Al hyosung'u bak keyfine :) 250'lik çok gelir diyorsan Al megelli, 250cc ama 16 beygir. Zaten 125'likler de o civarda bir güç veriyor.
    bende hyosung istiyorum ama bakınca bir sürü alternatif var aslında

megelli,bumoto,hyosung,zealsun,daelim fiyatlarıda uygun ama kalite görünüş hiç biri yamaha kadar yakın gelmiyor hyo dışında ama aşağı yukarı kararımı verdim YAMAHA, ucuz bi fiyata karşıma çıkmadıkları sürece diğer motorlara bakmayacağım bile ama hyosung cbr veya o tarz bısıy ucuz cıkarsa beklemeden onu alırım yoksa seneye kadar ya aracımı satıp yada para biriktirerek 0 veya 2.el yamaha alıcağım o zamana kadarda ekipman toplarım ve iyice karar veririm hangisini hangi rengini alıcağıma

LS2 kask var f351 isminde altın elbiseli adam kaska iyi sharptan 4 yıldız almıs dıyor ama sharp a giriyorum 1 yıldız almış mesela ? bu adama inanmakta zor açıkcası tamam çok iyi video çekiyor komik açıkcası severek takip ediyorum ama kask konusunda bılgın varmı kullandınmı hıc ls2 kask ? nasıldır
  • Kask videosunda adam çok şeyi açıkça anlatıyor.

Sharp testine gelince:

LS2'nin tüm modellerinin sonuçları:

http://sharp.direct.gov.uk/testhelmetlist?sharp-make=119&sharp-model=&sharp-type=All&sharp-rating=1&sharp-price-from=0&sharp-price-to=9999

yani 4 yıldız alan ff350 modeli ff351 değil!

Barkın doğruları konuşuyor, dediğine itimat edilir. Bir de diğerlerine bak mesela ".affet'in garajı" programını aç bir izle, her şey şahane, her şey çok güzel vs vs. Kötü bir taraf kesinlikle yok!

Ls2 'ye gelince, paran yoksa al ancak 10 küsür milyarı YZF'ye vereceğine başka motor al kaliteli koruması yüksek, kafanı sıkmayan bir kask ve kaliteli bir eldiven al. (Ör: Kafa tipine uyuyorsa Bell m1 kask, alipin dainese vb kaliteli hissi yüksek rahat bir çift eldiven)

Misal ben gittim ls2'nin en üst modelini ff396'yı aldım. 60-70'le giderken içeride fırtınalar kopuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.