Şimdi Ara

Yamaha YZF R125

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaşım 18 yakın bi zamanda ehliyet alıcamda başlangıç motoru olarak kendime bunu seçtim
    biliyorum herkes kötülüyor barkın beyde almayın demiş ama honda cbrninde görüntüsü beni hiç kesmedi bisiklet gibi duruyor
    boyum 179 kilom 65 ama 70e cıkarıcam spora gidiyorum falan sizce bu motor boy ve kilo açısından uygunmudur bana
    birde ankarada ehliyet almam tahmini ne kadar tutar fiyat bakımından?
    motoru spor salonuna gitme üniversiteye gitme için alıcam kışın da otobüsü kullanıcaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

Selamlar herkese
    yaşım 18 yakın bi zamanda ehliyet alıcamda başlangıç motoru olarak kendime bunu seçtim
    biliyorum herkes kötülüyor barkın beyde almayın demiş ama honda cbrninde görüntüsü beni hiç kesmedi bisiklet gibi duruyor
    boyum 179 kilom 65 ama 70e cıkarıcam spora gidiyorum falan sizce bu motor boy ve kilo açısından uygunmudur bana
    motoru spor salonuna gitme üniversiteye gitme için alıcam kışın da otobüsü kullanıcaz artık

Mutlaka motor kötü değildir , nede olsa yamaha,, lakin bu paraya alınabilecek daha iyi makinalar var ,,ben sana suzuki inazuma 250 öneririm ,görüntüsü şekli şemali gidişi çok daha iyidir..

2-3 yıl binersin ,daha sonra ,tecrube kazanmış olarak 600 cc klasmanına geçersin..

ehliyet ortalama 600 falandır..

• quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

quote:

Selamlar herkese

Mutlaka motor kötü değildir , nede olsa yamaha,, lakin bu paraya alınabilecek daha iyi makinalar var ,,ben sana suzuki inazuma 250 öneririm ,görüntüsü şekli şemali gidişi çok daha iyidir..

2-3 yıl binersin ,daha sonra ,tecrube kazanmış olarak 600 cc klasmanına geçersin..

125e bile zor ikna olan bi aile 250ye ne der akşam öğrenicez
    bide suziki berbat abi bana göre yamahanın yanında görüntü olarak suziki pideci motoru gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berhan? -- 24 Nisan 2013; 19:00:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen kararını vermişsin zaten, şimdiden hayırlı olsuın.
  • cbr 125 te düşüneiblirsin fiyat olarak daha uygun kalan paraylada ekipmanları tamamlarsın YXF daha kalıplı bence kalıbına aldanma nasılsa bi r süre sonra yetmemeye başlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

cbr 125 te düşüneiblirsin fiyat olarak daha uygun kalan paraylada ekipmanları tamamlarsın YXF daha kalıplı bence kalıbına aldanma nasılsa bi r süre sonra yetmemeye başlar :)

Cbr125 çok cılız hocam zyf alıcam galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

quote:

Selamlar herkese

125e bile zor ikna olan bi aile 250ye ne der akşam öğrenicez
    bide suziki berbat abi bana göre yamahanın yanında görüntü olarak suziki pideci motoru gibi duruyor

pideci motorumu ?

gidip yakından görüp üstüne otur bakalım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sym orbit2 50cc cdi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz motorlar sıralaması olsa yzf 1. gelir 9 küsüre 125 lik motormu olur 250 lik al bence başlangıç için 250 cc de uygundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brunhild

gereksiz motorlar sıralaması olsa yzf 1. gelir 9 küsüre 125 lik motormu olur 250 lik al bence başlangıç için 250 cc de uygundur

O görünümde 250 lik ne önerirsiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brunhild

gereksiz motorlar sıralaması olsa yzf 1. gelir 9 küsüre 125 lik motormu olur 250 lik al bence başlangıç için 250 cc de uygundur

O görünümde 250 lik ne önerirsiniz?

seçenek çok görünümü ona yakın isterseniz yukinin bi racingi vardı 250 lik ama motoru tırt 10 küsür hp ve çin malı 6000 küsür bi fiyatı vardı veya yakın zamanda megelli 250 s ve r modelleri gelecek 26 hp 123 kilo civarı 6 vites su soğutmalı şu anki fiyatı 8500 lira görünüm süper bana kalırsa bu motor pazara sağlam girerse 250 cc sınıfını alt üst eder ama benim sana önereceğm başlangıç için naked model bir motor al ilk motorun olduğu için yatıcan kalkıcan illa olur bunlar racing modellerin grenajları biraz tuzlu oluyor iki tekere iyice ısındıktan sonra racing model kullansan bence daha iyi olur

bu arada çin malı motorları kesinlikle aşağılamıyorum motora bakmadıktan sonra japon olsun italyan olsun hepsi sorun çıkarır motora bakarsan o da seni üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brunhild -- 25 Nisan 2013; 13:22:06 >

• quote:

quote:

cbr 125 te düşüneiblirsin fiyat olarak daha uygun kalan paraylada ekipmanları tamamlarsın YXF daha kalıplı bence kalıbına aldanma nasılsa bi r süre sonra yetmemeye başlar :)

Sen kararını vermişsin fakat bana hala gereksiz geliyor

YZF 125 - 9150 TL
    CBR 125 - 7000
    CBR 250 - 10300 TL

Sonuç olarak 125 cc lik bir motora göre gereksiz pahalı diye düşünüyorum ben daha cılız bi cbf ye falan geçilme ihtimalini düşününce yada scooter , o kalıplı motordan soğuyabilirsiniz :D Arkadaşımın başına geldiği gibi CBR 125 le :D

• quote:

quote:

quote:

YZF 125 - 9150 TL
    CBR 125 - 7000
    CBR 250 - 10300 TL

Sonuç olarak 125 cc lik bir motora göre gereksiz pahalı diye düşünüyorum ben daha cılız bi cbf ye falan geçilme ihtimalini düşününce yada scooter , o kalıplı motordan soğuyabilirsiniz :D Arkadaşımın başına geldiği gibi CBR 125 le :D

ben 16 yasımdan beri motor almak istiyorum hondaya aşıktım repsol vardı sanırım o ara cidden deli gibi isterdim ama sonra yeni kasalar pek hosuma gitmemeye basladı yamahanın 50th anısına çıkardıgı motorlar beni benden aldı
    kararımı verdim yzf r125 ile başlamaya sonrada r6ya atlayabilirim kendimde o özgüveni görürsem cidden tehlikeli bir iş
    bide burda
    adamın omzu nasıl çıkmıyor tahminimce 40 km belki daha hızlı hızla atıyor motor üstünden omzunun üsüne düştü ama rahatça kalktı
    ailem çok karşı düşersin sakat kalırsın ölürsün bu videolar izlettikçe onlarda cesaretleniyorda burda motorda ne oldu da bu adam düştü kaydımı vites problemimi fren neden basmıyor bide bilen açıklayabilirmi bunları yavaştan ögrensem
    hayati bilgi olarak kazanıcam çünkü bunları
    edit: o virajda bi sıkıntı var galibahttp://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=dciyhfaScAo buda düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berhan? -- 25 Nisan 2013; 19:58:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

YZF 125 - 9150 TL
    CBR 125 - 7000
    CBR 250 - 10300 TL

ben 16 yasımdan beri motor almak istiyorum hondaya aşıktım repsol vardı sanırım o ara cidden deli gibi isterdim ama sonra yeni kasalar pek hosuma gitmemeye basladı yamahanın 50th anısına çıkardıgı motorlar beni benden aldı
    kararımı verdim yzf r125 ile başlamaya sonrada r6ya atlayabilirim kendimde o özgüveni görürsem cidden tehlikeli bir iş
    bide burda
    adamın omzu nasıl çıkmıyor tahminimce 40 km belki daha hızlı hızla atıyor motor üstünden omzunun üsüne düştü ama rahatça kalktı
    ailem çok karşı düşersin sakat kalırsın ölürsün bu videolar izlettikçe onlarda cesaretleniyorda burda motorda ne oldu da bu adam düştü kaydımı vites problemimi fren neden basmıyor bide bilen açıklayabilirmi bunları yavaştan ögrensem
    hayati bilgi olarak kazanıcam çünkü bunları
    edit: o virajda bi sıkıntı var galibahttp://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=dciyhfaScAo buda düşmüş

Virajda bi sikinti yok ama arka tekerin atmasiyle panik yapip yola bakmak yerine motoru duzeltmeye calisiyor ve sonuc ortada. Madem ilk motorun olucak ve ileride buyutuceksin 9.000 tl verme o motora parana yazik cunku aldiktan sonra bir ay gecmeden bikicaksin motor seni doyurmucak ve buyutmek isticeksin sahibindene bakarsan ne demek istedigimi anlarsin genelde dusuk kmde satiyor herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyaturk42 -- 26 Nisan 2013; 1:36:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.