Şimdi Ara

yamaha ybr 125 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kullananlar memnuniyet durumlarını bildirebilirlermi . yeni başlıyorum motora uygunmudur ? . teşekkürler

• 1lt ile 40km gider. Çin motorları gibi sorun çıkarmaz. Başlangıç için uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

arkadaşlar kullananlar memnuniyet durumlarını bildirebilirlermi . yeni başlıyorum motora uygunmudur ? . teşekkürler

gayet güzel bi tercih tek - yanı vites göstergesi yok yeni başlıyan biri için çok çok önemli emin olun bende yeni başladım bakma ihtiyacı çok duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayokhan

quote:

arkadaşlar kullananlar memnuniyet durumlarını bildirebilirlermi . yeni başlıyorum motora uygunmudur ? . teşekkürler

gayet güzel bi tercih tek - yanı vites göstergesi yok yeni başlıyan biri için çok çok önemli emin olun bende yeni başladım bakma ihtiyacı çok duyuyorum

sence + ları ve - leri neler + diğer motorlardan üstün yanları eksiklikleri + keşke şu olsaydı bu kötü olmuş şu motorda daha iyi dediğin yanları nelerdir. + hepsini bir araya getirip bana kesin şunu almalısın dediğin motor nedir. teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

sence + ları ve - leri neler + diğer motorlardan üstün yanları eksiklikleri + keşke şu olsaydı bu kötü olmuş şu motorda daha iyi dediğin yanları nelerdir. + hepsini bir araya getirip bana kesin şunu almalısın dediğin motor nedir. teşekkürler

valla usta ben yeni cb125e aldım ybr den daha ucuz + sı bu titreşim var fakat emin ol çok çok az günde 300 km git yormaz bu - si diğer bi farkı vites göstergesi var ybr de devir göstergesi var ama yolda giderken önüne arkana dikkat ederken vitesiydi debriyajıydı freniydi alışmaya çalışırken bide parmak hesabı vites saymak işkence olur cb 125 e de devir göstergesi yok ama vitesi istediğini anlıyosun bu - si ben kesinlikle cb125e al derim ayrıca sellektörü var jiklesi elden ybr de alttan jikle çok uğraştırır kış aylarında zaten 2 motorda çeyrek altın gibi istediğin zaman satabilirsin elinden hemen çıkar 2 motorunda ilk lastikleri çok kötü bu arada

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla usta ben yeni cb125e aldım ybr den daha ucuz + sı bu titreşim var fakat emin ol çok çok az günde 300 km git yormaz bu - si diğer bi farkı vites göstergesi var ybr de devir göstergesi var ama yolda giderken önüne arkana dikkat ederken vitesiydi debriyajıydı freniydi alışmaya çalışırken bide parmak hesabı vites saymak işkence olur cb 125 e de devir göstergesi yok ama vitesi istediğini anlıyosun bu - si ben kesinlikle cb125e al derim ayrıca sellektörü var jiklesi elden ybr de alttan jikle çok uğraştırır kış aylarında zaten 2 motorda çeyrek altın gibi istediğin zaman satabilirsin elinden hemen çıkar 2 motorunda ilk lastikleri çok kötü bu arada

teşekkür ederim cevapların için az daha araştırayım kafamda iyice şekillensin : )

• bence ilk başlayan ,vitesli motor kullanıp tecrübe yapmak isteyen insan için en mantıklı motor.
    az yakıyor. yakıt koymayı unutuyorsun
    kullanımı çok kolay. hafif ,ufak ve kolay hakimiyet
    kalkışlarda hataları affediyor.
    parçaları ucuz. tecrübesiz yeni başlayan adamın ilk bakması gereken özellik
    2. eli çok gidiyor. çinliler gibi elinde kalmaz.

bende ya cbf 150 ya ybr 125 alıcaktım.
    ybr denk geldi memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    11 yıl önce açıldı
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

bence ilk başlayan ,vitesli motor kullanıp tecrübe yapmak isteyen insan için en mantıklı motor.
    az yakıyor. yakıt koymayı unutuyorsun
    kullanımı çok kolay. hafif ,ufak ve kolay hakimiyet
    kalkışlarda hataları affediyor.
    parçaları ucuz. tecrübesiz yeni başlayan adamın ilk bakması gereken özellik
    2. eli çok gidiyor. çinliler gibi elinde kalmaz.

bende ya cbf 150 ya ybr 125 alıcaktım.
    ybr denk geldi memnunum

eyw yorumun için bende inşallah alcam : ))
  • merhaba ybr esd ile normal ybr 125 arasındaki fark nedir

birde tüm motorsikletlerde 2nci ellerde 2006 ve 2012/13 arası fiyatı neden aynı veya yılı eski olan pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deve dikeni

merhaba ybr esd ile normal ybr 125 arasındaki fark nedir

birde tüm motorsikletlerde 2nci ellerde 2006 ve 2012/13 arası fiyatı neden aynı veya yılı eski olan pahalı

bende merak ediyorum konu takip : )
  • yamaha yetkili bayisi arkadaşıma sormuştum
    kasa,motor görünüş hiç bir farkı yok
    2013 modeller esd diye satılıyor. grenajdaki ybr yazısını ufaltıp esd eklemişler.
    motor tamamen aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 11 Kasım 2013; 23:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

yamaha yetkili bayisi arkadaşıma sormuştum
    kasa,motor görünüş hiç bir farkı yok
    2013 modeller esd diye satılıyor. grenajdaki ybr yazısını ufaltıp esd eklemişler.
    motor tamamen aynı

abi bu motorla 400km gidilirmi onu söylermisin :) + zonguldaktan istanbula gitcem :D
  • rüzgarda zorlar ekipmanın varsa gidlir tecrübene bağlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lunhker kullanıcısına yanıt
    Çok rahat gidersin bu motorla Türkiye turuna çıkan insanlar var. Sadece 100 km de bir 10 15 dk mola verirsen senin için daha iyi olur yorulmazsın.
  • yorumlar için çok saolun şuanda çok ısındım motora : ) + çok aksi durum olmazsa alacam inşallah.
  • Eski YBR sahibi olarak görüşlerim.

Başlangıç motoru için en iyi motor muhtemelen ( CBF için de aynını söylüyorlar, ben Yamaha'yı tercih ettim )
    İlk öğrenme aşamasında yaptığınız hataları affediyor,size yardımcı oluyor.
    Hafif ve bu nedenle motoru ayakta tutmak kolaylaşıyor (Şimdi gtr250 var 220 kg ).
    Trafikte kullanması ve manevra yapması çok rahat.
    Kesinlikle ya YBR125 yada CBF150 alarak öğrenmeye başlamalısın.
    Ayrıca ilk motoru olacak biri için yedek parça fiyatları çok uygun.
    Yeni öğrenmeye başlarken ister istemez durduğunda motoru yatırıyorsun, azıcık eğimli yerde yan dursan motoru nasıl zaptedeceğini bilmiyorsun o yğzden aynalar, sinyaller hemen kırılabilecek yerlerin ucuz olması çok önemli.

Bu motor ile millet dünyayı geziyor, o yüzden uzun yol yapar mı motor şişer mi gibi dertleriniz olmasın.

Motora yeni başlayanlara kesinlikle ilk önerim olur.
    Hiç değilse sağınızı solunuzu sakatlamazsınız (Hem motor hafif hemde racing gibi hızlanmıyor).

Unutmayın, motorcu adam kesin düşer, önemli olan nasıl düştüğünüz, hevesiniz kırılmasın ve kesinlikle çok dikkatli olun. Siz kendinizi koruyun, ve güvenli olarak en uygun kullanabildiğiniz hızı geçmeyin.

Düşeceğinizi unutmayın, her an hazırlıklı olun.

• Eski bir ybr kullanicisi olarak yeryuzundeki en iyi motosiklet diyorum. Neden mi az yakiyor parcasi ucuz ve 5 sene.kullandim servise girmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün malum motosiklet sitesinden fotoğraf herseyi anlatıyor.
     yamaha ybr 125 hakkında yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.