Yüzbaşı
01 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar selamlar coolermaster 212 Evo işlemci soğutucum var ryzen işlemci almak istiyorum ancak am4 kiti bulamadım cooler master a mail attım ellerinde olmadığını söylediler nereden bulabilieim bilgisi olan var mı
evet arkadaşlar 2 k üzeri elmas olan hesabım satılıktır.İsim değişimi yapılmadı mail adresiyle birlikte verilecektir kart seviyeleri oldukça yüksektir uyguna verilecek ilgilenen arkadaşlar detay için pm atabilir
profile buradan bakabilirsiniz https://statsroyale.com/profile/URG089G
Arkadaşlar bu 2 model arasında kaldım. 2. El almayı planliyorum. Hangisini almalıyım yorumlariniz için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar severek kullandığım motorumu pulsar 200 ns almak için satıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-bakimli-cb125e-aciklamayi-okuyun-220712747/detay
arkadaşlar selam ankarada yaşıyorum bajaj pulsar 200 ns almaya niyetlendim 0 almak istiyorum ankarada tek bi yerde satılıyor ve fiyatı 8960 tl indirim yapamayacaklarını söylüyorlar nakit ödemede bile ama sahibinden.com da sıfırı 8300 tlye bile var. Örneğin Bolu bize yakın orada 8500 tl oradan alabilirim. Uzun yol yapmayı seven biriyim cb 125 e ile bile İstanbul-Ankara rahat yaptım benim için problem yok ama pulsarın rodajı kitapçığa göre ilk 1000 km 40 km hızda sonraki 1000 km ise 48 km hızda yapılmalı bu şehirler arasında imkansız gibi o yüzden otobüs firmalarıyla getirmeyi planlıyorum sorularım şunlar

- daha önce otobüsle motosiklet getirenler ne kadara mal ettiler ve güvenlimi ne yapmam gerekir ?

- oradan aldığım motorun garantisinden ankaradaki serviste faydalanabilirmiyim ?
arkadaşlar linkteki ve başlıktaki bisiklet hakkında bilgisi olan varmıdır çok bi beklentim yok akşam gezmesi için sadece
http://erbas.bike/product-514-2697-coranna-comfort-city.aspx
arkadaşlar selam eşime ve bana 2 adet bisiklet almak istiyorum akşamları dolaşma amaçlı sadece bütçemiz kısıtlı malesef 700 tl önerilerinizi bekliyoruz sevgiler
arkadaşlar merhaba evlilik yaklaşıyor çeyiz toplama vakti :) sizlere danışmak istedim tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet arkadaşlar motorumla ramazan bayramında ankaradan istanbula gittim oldukça keyifliydi tek sıkıntı sele rahatsız etti onun dışında hic bi problem yaşamadım 110 km sabit hızla gittim gidişte toplam yarım saat mola verdim dönerken yine 100 110 km arası gittim ama yolda hoşuma giden yerlerde durdum sakarya nehri manzarası süperdi 125 cc ile uzun yol olmaz diyenlere selam olsun
arkadaşlar merhaba honda servisinde cb125 e min bakımlarını yaptırıyordum ama artık garantisi bitiyor ve bakım konusunda honda servisi çok pahalı bildiğiniz güvenilir uygun fiyatlı bi servis varmı acaba ankarada
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 832
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 34.148 (Bu ay: 424)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.