Şimdi Ara

..YAMAHA NS 777 Mİ WHARFEDALE 9,6 MI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
19.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KLİPS SNERGY F2 LERİMİ HARMAN ANFİMLE SATTIM MEMNUNDUM GERÇİ AMA SET HALİNDE SATILDI .şimdi ise bu iki kolon arsında kaldım yamahalar biraz daha pahalı tabiki ama sizce hangisini tercih etmeliyimm,,,

• Daha oncede wharf ve yamaha hoparlorlerin karsilastirildigi bir konuda yanlis hatirlamiyorsam yamahalari daha cok begendigini soylemistin. Fikrin degismis olsa gerek Biliyorsunki forumda wharf kullanicilari yamaha hop kullanicalarindan cok daha fazla o yuzden wharf onerisi daha cok olacagina inaniyorum. Klasik bir soz olacak ama, kullaginin begendigini tercih et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoclarks

Daha oncede wharf ve yamaha hoparlorlerin karsilastirildigi bir konuda yanlis hatirlamiyorsam yamahalari daha cok begendigini soylemistin. Fikrin degismis olsa gerek Biliyorsunki forumda wharf kullanicilari yamaha hop kullanicalarindan cok daha fazla o yuzden wharf onerisi daha cok olacagina inaniyorum. Klasik bir soz olacak ama, kullaginin begendigini tercih et.

Bence sürü piskolojisi ve aradaki fiyat farkı.. sonuçta ikisi de farklı tınılarda çalan hoperlörler, Yamaha ns-777 1000tl nin üzerindeki fiyatından dolayı fiyatına göre performansı yüksek bir kolon olan 9.6 lar tercih ediliyor. ama bana sorarsanız Yamaha nın parlak tiz ve mid leri daha detaylı çalıyor ve işçiliği daha üstün.. nickelx fiyatına göre bir değerlendirme istemediği için ses rengi ve kalitesine bakarsak yamaha ns-777

• ordaki ns-555 di şimdi ise ns.777 den bahsediyorum ama 20 cm basa 20 cm bas
  • sattığının klipsch ile yamaha nın sesleri birbirine benzer tarzda.wharfedale daha yumuşak tonlara sahiptir.ben yine baştan tercih edicek biri olsam wharfedale ı seçerdim.kimse burda tanınıyor diye wharfedale tercih edildiği iddasında bulunmasın.

dersenizki dış tasarım.o zaman bende derimki yamaha kendi sınıfında rakipsiz şekilde şık

ayrıca eklemek isterim yurtdışı fiyatlarına bakarsanız fiyat farkının hangi tarafın üstünlüğünde olduğunu görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 12 Şubat 2009; 16:34:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

ordaki ns-555 di şimdi ise ns.777 den bahsediyorum ama 20 cm basa 20 cm bas

ns-555 i wharf 9,6 ya tercih ettiysen simdi hic dusunmeden 777 almalisin
  • bugün ns-777 aldımm alet dev gibi çok hoş ama yamaha 361 anfi woofırı oynatamıyo bile steryo banfi alacam ama karar veremedim daha luxman alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

bugün ns-777 aldımm alet dev gibi çok hoş ama yamaha 361 anfi woofırı oynatamıyo bile steryo banfi alacam ama karar veremedim daha luxman alabilirim

Güle güle kulanın , acilinden resimleri eklermisiniz? evde nasıl durduğunu çok merak ediyorum kapısından dönmüş biri olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 12 Şubat 2009; 20:26:32 >
  • hayırlı olsun nikelx
    ns777 hep düşünmüşümdür,çok şıklar,hiç dinlemedim ama,fiyat farkı olmasaydı ve 9.6lar bu kadar övülmesiydi ns777 alabilirdim.ülkemizde ucuza kaliteli hoparlör bulmak zor,yabancılar bu konuda çok şanslı,çeşit bol ve ekonomik.

ufukman arkadaşım kullandığın "sürü piskolojisi" tanımlamasını iç hoş bulmadım.bu foruma birşeyler karalayan her üyenin belirli bir zeka düzeyi var,bu zekayı kullanmak ta biraz bütçe biraz da zevklerle alakalı.
  • hayirli olsun. Resimlerini bekliyoruz....
  • gülegüle kullan nickelx hayırlı olsun. umarım iyi bir stero anfi ile performansından memnun kalırsın.
  • hayırlı olsun. bassları ve tizleri nasıl acaba?
  • vala ürün hoş ama bu anfiye uymadı hiç daha önce denon 700 ae ile dinlemiştim hem bunu hwem wharfedale 9,6 yı wharfedale ni mediumu degişik oda hoşuma gitti aslında.a ma genel anlamda tiz basda yamaha iyi ns-555 +361 iyi uyumluydu ama işte ns-777 100 watt rms ns -555 ile aynı rms olmasına ragmen basları hoplatamıyo,9,6 iyi olabilir ama müzik seçiyo işte klasik muzik ve jazz dnlesemm belki olabilirdi ama bu ürünün kasası piano kasa tv ile çok hoş duruyo
  • nickelx hayırlı olsun yeni kolonların.. çok hızlısın bu arada biz 1 yılda sadece kolon takımını değiştik sen 4.üncü kolon 2.nci amfiyi eskittin.. bu arada V361 ile o kolonları sürmek.. çok ayıp ediyorsun. bir de umarım tizleri istediğin gibidir önceki kolonlardaki gibi tweeter bağlama bu sefer 777 ye ayıp olur..

@feelulive evet müzik sonuçta zevk meselesidir ama burada en vasat kolonları alıp mükemmel çalıyor diyen de var önerilerle 9.6 alıp soluk çalıyor sesler mat diye memnun kalmayanlar da var. ben insanların körükörüne yorumlar doğrultusunda hareket edip "e onlar iyi diyorsa iyidir" diye kendini de inandıranlara lafım.. bence 777 karşısında 9.6 daha iyi değildir..
  • eyvallah dostlar çok sağolun eet ufukman anfi 361 hk 255 i sattım biliyosunuz o olsa birazzz doyururdu yamaha dan iyi güçlü alett klipsleri costurmuştu bu arada klips rf-62 lerde hoş kolon eger birgün 777 lerden vazgeçersem rf-62 yi denemk isterdimm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

nickelx hayırlı olsun yeni kolonların.. çok hızlısın bu arada biz 1 yılda sadece kolon takımını değiştik sen 4.üncü kolon 2.nci amfiyi eskittin.. bu arada V361 ile o kolonları sürmek.. çok ayıp ediyorsun. bir de umarım tizleri istediğin gibidir önceki kolonlardaki gibi tweeter bağlama bu sefer 777 ye ayıp olur..

@feelulive evet müzik sonuçta zevk meselesidir ama burada en vasat kolonları alıp mükemmel çalıyor diyen de var önerilerle 9.6 alıp soluk çalıyor sesler mat diye memnun kalmayanlar da var. ben insanların körükörüne yorumlar doğrultusunda hareket edip "e onlar iyi diyorsa iyidir" diye kendini de inandıranlara lafım.. bence 777 karşısında 9.6 daha iyi değildir..

ufukman sen bana yakın oturuyorsun birgün gel misafir ol istersen bana

• quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

mat çalma konusu biraz da kaynakla ilgili,en basitinden tv ve radyo kanalları arasında zap yaparken bazen ses çamur,bazen mükemmel geliyor,hatta tarzın olmayan müzikleri bile dinleyebiliyorsun
  • Ns-777'ler bence de Wharfedalelerden daha hoş, şık ve tercih edilecek kolonlar. Ancak burada kullanılan anfinin güçü çok düşük ve zaten entegre çıkışlı bu tür anfilerden fazla bir şey beklemek doğru değil. Ama Ns-777'ler fena kolonlar değil!
  • teknica hocam pioneerr sx-a9 j düşündüm ama vatları az 777 ye sürebilirmiyim yada tavsiyen ne olurr kumandalı olucakk.yamaha 777 ye rx-v4600 önermiş receiver olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 13 Şubat 2009; 0:21:31 >
  • nickelx hocam 2 ader özel mesaj attım okundu gözüküyor ama yanıtladında mesaj mı bana ulaşmadı acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.