Şimdi Ara

..YAMAHA NS 777 Mİ WHARFEDALE 9,6 MI... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
19.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakinci 663 ü sıfır mı aldın 1250 yi nerden aldın
  • bu arada kurudum be jamo c607 ye bayıldımm artık jamonun yeri sağlam be ns-777 leri kesin satıyorum ha tip olarak 777 ler çok hoş ama ben jamonun ses rengini çok sevdim birisi yamahanın
    yamaha kötü değil ama bana hitap eden ve en sonunda memnun kaldıgım kolon jamo c607
  • jamoların hayırlı olsun gulegule kullan. jamoların fılmde ve muzıkte kendıne ait etkıleyici buyuleyıcı kalıtelı bır sesı vardır, benımde hoşuma gidiyor.
  • biliyosun her jamo değilll ama bu üst serilerin 606 serisi filan alt seri c seileri lkaliteli çift baslı olanlar hi-end e yakın sesi varr bayıldımm ben bütün arkadaşlarım bayılıyo sesine
  • nickelx arkadaş hiç fiyat vermez. 663 nereden aldın kaç liraya aldığını sorduğumda da 1500 aldım 1400 vereyim diyor. Zaten bu ürün 1250-1270 piyasada bulunuyor. Ama nedense fiyat vermeme konusuna bende anlam veremiyorum. Biz yine biz, forum paylaşım demek değil midir? nickelx arkadaşı kınıyorum. Çünkü yamaha 777 fiyatını ısrarla sormama rağmen (ürünü alacak biri olarak) fiyatını vermemişti. nereden aldığınıda söylememişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 22 Şubat 2009; 22:50:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

nickelx arkadaş hiç fiyat vermez. 663 nereden aldın kaç liraya aldığını sorduğumda da 1500 aldım 1400 vereyim diyor. Zaten bu ürün 1250-1270 piyasada bulunuyor. Ama nedense fiyat vermeme konusuna bende anlam veremiyorum. Biz yine biz, forum paylaşım demek değil midir? nickelx arkadaşı kınıyorum. Çünkü yamaha 777 fiyatını ısrarla sormama rağmen (ürünü alacak biri olarak) fiyatını vermemişti. nereden aldığınıda söylememişti.

+1
  • fiyatını verdim özelden isityen arkadaşa ve iyi fiyat verdim dedimki kaça alamak istiyosuzu diyede sordum önemli olann sormasını bilmek rap üstad kaç dedim sana özelden biliyosun söyle istersen kgeys no fear bu arkadaşlara fiyat verdimm zaten almak istiyende kendi fiyatını söyler orta yol bulunur diycem 1000 ytl olur sonra alan diycekki 900 olurmu ticartte olur pazarlık payı bırakılır genç arkadaşımm bu işler böyledirr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 23 Şubat 2009; 2:40:47 >
  • alfredo gel sana 1200 ytl forum fiyatı...diikat edersen kaliteli konular açıyorummbak istersen kaç kişi bakmışş kaç günde bu konuya rekor kırıcam vallaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 23 Şubat 2009; 2:43:37 >
  • bu arada wharf 10. 7 lerden bi haber varmı test filan
  • hayırlı satışlar nicelx

aynı sitede beğendiğin c607ler de satışta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 23 Şubat 2009; 20:48:36 >
  • c 809 alınca görürsün ben öyle 1 sene düşüüp kolon almam veya anfi begeniim alırım ..almadıgım üü hakkınada konuşmama başkaları gibi. ben ce öyle yorum yapıcagına al kolon dinle yorum yaparak müzik zevki alamazın dinleyince alırsı bu forum çok kişiye yardımcı oluyo enazından berbat tizli 9.6 wharf alıcaklarına insanlar yamaha alma niyetie girebiliyorlar.kimse banadiyebilir miki wharflardan tiz alabiliyorum diye ....veya parasıolanlar jamo c607 alabiyolarsa alsınlar hedefim c9 almak ve son notayı koymak en azından size yol gösteyorum denemeden n iyi jamo veya steryo kolon görüyounuz burda..bu arada dedigin ilan benimolsa nolcak olmas kolon satmak yaskmııı onu anlamadımmm alemsini ya yazmakiçn yazıyonuzzzz..klon azımsa er teklin al uyarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 24 Şubat 2009; 2:58:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

c 809 alınca görürsün ben öyle 1 sene düşüüp kolon almam veya anfi begeniim alırım ..almadıgım üü hakkınada konuşmama başkaları gibi. ben ce öyle yorum yapıcagına al kolon dinle yorum yaparak müzik zevki alamazın dinleyince alırsı bu forum çok kişiye yardımcı oluyo enazından berbat tizli 9.6 wharf alıcaklarına insanlar yamaha alma niyetie girebiliyorlar.kimse banadiyebilir miki wharflardan tiz alabiliyorum diye ....veya parasıolanlar jamo c607 alabiyolarsa alsınlar hedefim c9 almak ve son notayı koymak en azından size yol gösteyorum denemeden n iyi jamo veya steryo kolon görüyounuz burda..bu arada dedigin ilan benimolsa nolcak olmas kolon satmak yaskmııı onu anlamadımmm alemsini ya yazmakiçn yazıyonuzzzz..klon azımsa er teklin al uyarsa

teşekkürler bu lütufu bizlere yaptığın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 24 Şubat 2009; 3:07:42 >

• rap üstad sende biliyosun sende 9,6 varr tizleri zayıf dinledim midler iyi olabilir ama tizler berbat insallah 10*7 ler iyi olurda bizde alırızz.. bide başkalarına inat sanans-777 leri uygun fiyatlı vericem çatlasın alamaıyanlar ..lazımsa tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 24 Şubat 2009; 3:11:45 >
  • quote:

rap üstad sende biliyosun sende 9,6 varr tizleri zayıf dinledim midler iyi olabilir ama tizler berbat insallah 10*7 ler iyi olurda bizde alırızz.. bide başkalarına inat sanans-777 leri uygun fiyatlı vericem çatlasın alamaıyanlar ..lazımsa tabii

rap_ustad bak nickelx ten sana cok iyi bir telif geldi bence kacirma derim Sahsen kendisi banada 777 leri PM atarak istersen 1450 tl ye veriyorum diye teklifte bulunmustu ama benim gucum yetmedi alamadim Bak bu sicak teklifi sakin kacirma, mutlaka al speakerlari ve bizi catlat.

Sevgili Nickelx c809 tam senin kalemin hoparlor, yakisir sana. Yuru be kim tutar seni

• romeo sallama sende şimdi 1250 dedim sana 1450 degil yazdıgım yazıyı koymuyum buraya iyi bak teklife 1250 yazdımmm..yalanı sevmem yalan söyliyenide sevmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 24 Şubat 2009; 3:34:32 >
  • çatlayımnnnnn frontlara jamoları rearlara 777 leri bağlıycamm
  • Dogru ozur dilerim 1250 tl diye yazmissin onceki mesajinda, benim aklimda 1450 olarak kalmis. Bu arada 50 tl indirim yaptigin icinde tesekkur ederim ama yinede fiyati ile beni asan hoparlorler bunlar.
  • ne demek romeo senin gönlümdeki yerin değişmedi daha önceki konulardada hep yanımda olmuştun dostlar sagolsun
  • eyvallah nickelx....
  • quote:

c 809 alınca görürsün ben öyle 1 sene düşüüp kolon almam veya anfi begeniim alırım ..almadıgım üü hakkınada konuşmama başkaları gibi. ben ce öyle yorum yapıcagına al kolon dinle yorum yaparak müzik zevki alamazın dinleyince alırsı bu forum çok kişiye yardımcı oluyo enazından berbat tizli 9.6 wharf alıcaklarına insanlar yamaha alma niyetie girebiliyorlar.kimse banadiyebilir miki wharflardan tiz alabiliyorum diye ....veya parasıolanlar jamo c607 alabiyolarsa alsınlar hedefim c9 almak ve son notayı koymak en azından size yol gösteyorum denemeden n iyi jamo veya steryo kolon görüyounuz burda..bu arada dedigin ilan benimolsa nolcak olmas kolon satmak yaskmııı onu anlamadımmm alemsini ya yazmakiçn yazıyonuzzzz..klon azımsa er teklin al uyarsa

dostum istediğini al istediğini sat buna mani olamayız zaten de,tam şunu beğendim diyorsun tam bana göre diyorsun sonra bakıyoruz satışta,hızına yetişemez olduk,şok oldukbırak pişmelerine daha yerlerine bile alışamadan cihazlar gidiyor,inşallah fazla zarar etmeden bu işleri hallederek aradığın sese kavuşursun,amfi de alıp satmıştın neyse onlar küçük kutu ama bunlar kolon tekrar paketlemek vs zor olur,kolay gelsin.c809 almak için de çok düşünmem gerek yani tamamem duygusal$ bir olay

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.