Şimdi Ara

..YAMAHA NS 777 Mİ WHARFEDALE 9,6 MI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
0
Favori
19.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilginç bende okundu olarak geçiyor. fiyatını sormuştum aslında?
  • vala fiyat konusuna girmiyim malum sitede satıcılarda var sonuçta bellki pazrlıklar yapılarak alınıyo bu setlerr..yer önemli kargolama var ona göre fiyat değişiyo tabii bide ben desemki 500 ytl ye aldımmm mesela daha sonra satıyorum 700 ytl dedigimde herlkez eski yazılara bakıyo aa sen 500 e aldınn niye 700 e satıyosun drlerr bu işler koşturma araştırma meselesi ben almadan kaç yeri gezdim araştırdım ona göre b isonuca vardımm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 13 Şubat 2009; 0:33:28 >
  • Ben bu anfiyi 4-5 farklı kolon takımıyla denedim zaten. (Merakımdan.) Bendeki Definitive Bp-7001'lerin dışında diğer tüm kolonları rahatlıkla besledi. (Hpm 60- JBL L100 - Jamo Classic 8, Cube Audio, Dali Blue, Jbl E-60) Bunda ikiz trodial trafoya, UHC Mosfet çıkışlara ve her çıkışın besleme katını ayrı ayrı destekleyen 4'er adet devasa kondansatörün de faydası var tabiki.

Ancak Ns-777'lerle deneme şansım olmadı maalesef. Ama bendeki Monitor Audio Rs-8'leri iyi besliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

teknica hocam pioneerr a-a9 j düşündüm ama watları az 777 ye sürebilirmiyim yada tavsiyen ne olurr kumandalı olucakk.yamaha 777 ye rx-v4600 önermiş receiver olarak

• belki başka arkadaşda alır hocam. bende yeni 9.6 aldım ve pek memnun kalmadım da. bu yüzden fiyatını merak ediyorum.
  • bu sette monster kablolama kullanılmış iç kablolamada bendede monster set kablo vardı tam takım oldu vallatv alırken seti almıştım yanında vlla teknika hocam ns-555 leri mmarkta 461 le dinledim fene degildi ama 361 bu 777 leri oynatmıyo bas çapları büyuk birazz
  • bu arada teknica hocam pio anfi ne olur sende özel mesaj atarsan peşin olcak
  • Mesaj attım.
  • yüksek ses merakı yoksa 361lede kısık seste iyi konumlandırma ve ayarlamayla cok güzel ve tatlı dinleti olabilir diye düşünüyorum. ancak 361in stereo performansı yeterli olurmu bilmem. 777ler çok şık. 361 elde kalır sinema için. 777lerede iyi bir stereo anfi yakışır. 20cmlik iki adet wofeer toplamda 4 adet yemede yanında yat. tekrar hayırlı olsun gule gule guzel gunlerde kullan.
  • Ben diomand almadan önce satın aldığım mağazadaki arkadaşa, yamaha 777 ile bunun arasında kaldım demiştim. Siz ne düşünüyorsunuz dediğimde, "yamaha marka mı fabrikası bile yok hoparlör demiyorum ben ona ve kıyaslanamaz, b&w olsa kıyaslarım demişti." bende gözüm kapalı 9,6 aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

"yamaha marka mı fabrikası bile yok hoparlör demiyorum ben ona ve kıyaslanamaz, b&w olsa kıyaslarım demişti."

• Bunu diyen kişi ise, forumda birçok kullanıcının yönlendirdiği bir mağaza sorumlusu olmuştu. Bende doğal olarak güvenerek gönül rahatlığı ile almıştım.
  • nickelx
    Hocam bikaç resim koyda gözümüz gönlümüz açılsın..
    Ben de 555 yollarındayım..
  • fırsat buluyum ekliycem
  • fiyat merak eden arkadaşlara sıfır ns777 media marktta 1300 ytl.teşhirdeki ürün içinde güzel bir indirim yapılacaktır(değişimler olabilir)

http://www.nanomall.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=65

9.6 nın fiyatlarıda piyasada 1300 ytl seviyelerinde.tabi şanslı kullanıcılar ürünü ucuz fiyatlara aldılar.araştıran arkadaşlarda yamahaları oldukça uygun fiyatlara bulabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 14 Şubat 2009; 2:55:00 >

• hangi media mark bu optimum kozyatağında yok ümraniyedede yok 9,6 piyasada 860 ytl sıfır kutusunda 777 yi düşürüyosun 9,6 yı arttırıyosun ver 1000 ytl alıyım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 14 Şubat 2009; 2:57:20 >
  • beylikdüzü media markt arkadaşım isteyen ürüne ----- ytl verir isteyen ----- ytl verir.bu kişinin araştırmasına çevresine bağlı.demek istediğim beğendiğiniz ürünü araştırın ve fiyat farklarını göz önüne alın sorun o değil istersen bende sana ----- ytl ye ns777 alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 14 Şubat 2009; 3:04:01 >
  • istanbul burası arastıran çok değişik fiyatlarda her ürünü bulabilirlerrr .tamma sıfır kutusunda istiyorum ozaman 2 çift olurr aslında senle ben aynı tarzdayız onu anladım bedava köfte yok araştırcan gezicen telefon etcen ıslancan yağmurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 14 Şubat 2009; 3:01:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

istanbul burası arastıran çok değişik fiyatlarda her ürünü bulabilirlerrr .tamma sıfır kutusunda istiyorum ozaman 2 çift olurr aslında senle ben aynı tarzdayız onu anladım bedava köfte yok araştırcan gezicen telefon etcen ıslancan yağmurda

dostum aramızda kalsın pek yayma istersen inanırmısın ns777 almadım diye babamdan azar işittiğim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 14 Şubat 2009; 3:03:32 >

• hadi silelim kimse görmeden aynı andaniyeki azar yedin o 777 mi istedi yalnız şuan şait oldummm hem 777 ve 9,6 satıp 9,6 777 den iyidir diyen satıcı duymadım. ve tizlri iyi kimse demiyo buda gerçek 777 babamın oğlu değil şuana kadar en iyi dinledigim zevk aldıgım tiz klipsh.. gerçi bende wharfedalede değişik bi tonda baz ve tiz duydumen azından farklı bir hoparlörrr...ama genel olark genel her tarz müzikte 777 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 14 Şubat 2009; 3:08:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.