Şimdi Ara

..YAMAHA NS 777 Mİ WHARFEDALE 9,6 MI... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
0
Favori
19.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün bide yamaha aldımm 663 valla gerçekten 363 ile çok farklı beni yanıltan bi arkadaş 361 yerine 663 almış sonra begenmemiş 361 almış öyle bişey yazmıştı kıllanmıştım fakat alakası yok rock müzikte bayıldım filimde süper yamaha iyi ş çıkarmışş harmandan daha hoşuma gittii ama cambridgelerde çok hoş
  • Koleksiyonmu yapıosun amfileri :)) Sen yarında bi tane marantz ertesi gün de onkyo falan alırsın bu gidişle..Paranın gözü kör olsun işte...Bu arada şu 777'lerin ve amfinin fiyatını sormuştum sana mümkünse söylermisin?

Orjinalden alıntı: atalayalper

Koleksiyonmu yapıosun amfileri :)) Sen yarında bi tane marantz ertesi gün de onkyo falan alırsın bu gidişle..Paranın gözü kör olsun işte...Bu arada şu 777'lerin ve amfinin fiyatını sormuştum sana mümkünse söylermisin?

söylemez

Orjinalden alıntı: nickelx

jamo c607 aldımmm sana satıyım atalay alper 777 leri..marantz steryo anfide alabilirim bakarsınn

yamaha ns777 den sonra jamo c607 almak

ayrıca bu kadar sürede...bu tüketim çılgınlığı oluyor herhalde

Orjinalden alıntı: nickelx

forumdan istiyenlere güzel fiyata vedericem ns -777 leri

Fiyati PM ile bildirebilir misin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

Devlet sırrımı bu 777'lerin fiyatı acaba? C607 çok iyi bir seçim bende C807 düşünüyorum C607'yi nerden kaça aldın nickelx??

Ciddi anlamda soruyorum ama cevap alamıyorum çok ulu orta oluyor diyorsan özelden de atabilirsin zahmet olmazsa.. Forumda satın aldığın şeylerin fiyatlarını söylemeyeceksen bu detayı belirt de bizde ona göre sormayalım..Benim amacım ankaradaki malum az sayıdaki dükkanlardan aldığım fiyatları karşılaştırmak..
  • Jamo C807 için 1000 ytl / adet m-markttan aldım fiyatı ama galiba yine tersi oldu sen bana soruyosun :))) Neyse önemli değil, cihazlarınla sana iyi dinletiler dilerim..
  • ben size söliyimmi 777 nin fiyatını
    http://www.sahibinden.com/_yamaha_ns-777_front_kule_tipi_bir_cift_-08WQQaXQQ12519316WQQpXQQdisplayitem&keyword=ns%20777

hemde satan arkasaş nickelx le aynı yerde oturuyo maltepede ne şans yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rint

ben size söliyimmi 777 nin fiyatını
    http://www.sahibinden.com/_yamaha_ns-777_front_kule_tipi_bir_cift_-08WQQaXQQ12519316WQQpXQQdisplayitem&keyword=ns%20777

hemde satan arkasaş nickelx le aynı yerde oturuyo maltepede ne şans yahu.

sıfırı bu fiyattan daha ucuzsatan arkadaş nasıl bu fiyatı söylemiş hayret...

• Nicelx eger bu hop. bu fiyata satan sensen cok guldurursun benii
  • ya vallasinir ettiniz yamahamda varrr 777 jamo 6o7 de var steryo anfide birini bi odada jaoları steryo anfiyle dinliyorum .meraklıyım parada var birazzz takılıyorum kimin kasıntısı var anlamıyorumm sitedeki ürün benim olsa nollcak olmasa orda 2000 ytl ye satrım burda 1000 ytl boş boş yazılar yazıyounuzz blraz yapıı olun kimse bana şurda ucuz demedl kazıklana kazıklana bulduk l663 leri 1425 e aldım 1200 e sıfır varmış nerde var alfredo diye bi genç mesaj atmış bana 1200 diyo illa faturayı scan edip koyuyummu alfredo bana öyle saçma sapan mesajlar atma..çok mu zor alırım başkaları gibi 5 tane nick takılırımm benim herşey ortada .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 22 Şubat 2009; 0:46:32 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.