Şimdi Ara

Yalvarırım beni bloklamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda en çok bloklanan 15. kişisiniz (15/126464)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanka bir şey soracağım ama lütfen yanlış anlama seninle hiçbir derdim yok sadece soruyorum.

İlgi çekmeye mi çalışıyorsun ya da forumda komik ve orijinal biri olma çaban mı var ?

Açtığın konuların hepsi aynı sayılır ondan aklıma takıldı.

• 10 kişinin blok listesindesiniz.

Forumda en çok bloklanan 21891. kişisiniz (21891/126464)

• UnluckyGuy kullanıcısına yanıt

Troller hep vardı zaman zaman birileri çıkıp ilgi çekmeye çalışıyordu ama eski troller daha kaliteliydi. Bu arkadaş sırf yazmak için yazıyor ben de rahatsızdım bir blokta benden. Konu kirliliğinden başka bir şey değil :)

• 150 kişi bloklamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalvarırım yapmayın.

• Ben boloklamam seni

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birinci kimmiş merak ettim

• 87 kişinin blok listesindesiniz.

Forumda en çok bloklanan 2731. kişisiniz (2731/126464)

• Çok boş konu ve boş mesajlarla forumu meşgul edip insanların vaktini ve enerjisini çaldığın için zamanında bloklamışım. Keşke şu açtığınız başlıkları da görmesek ama nerde forumda bunu yapacak programcı. Forum anca akepe propagandası yapsın dursun.

• Yalvarırım beni bloklamayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Burası zaten konu dışı değil mi hocam? Atom parçalıyodunuz da adam kolunuza mı yapıştı?

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

Konu dışı da kardeş bir insan 7/24 boş konu açıp durur mu? Bir yaparsın iki yaparsın yahu. İşsizsiz misiniz? Hiç mi vaktinizin değeri olmaz, hiç mi arkadaşınız, değerli bir uğraşınız, hobiniz, ilgilenmeniz gereken sorunlarınız olmaz. Bana bu gereksizin neyini savunuyorsun, avukatı mısın? Ben bölümle ilgili bir şey mi demişim? Üyeyle ilgili yazmışım değil mi? Forumun 2007'den beri üyesiyim, biliyorum bölümün ne olduğunu, biz de güler eğlenirdik de bir kalitesi olurdu yapılanın. 7/24 saçmasapan tiplerin clickbait boş beleş başlıklarını görmezdik. Ayrıca ben konuya Konu Dışı bölümü içinden gelmiyorum. Forum anasayfasından başlığa girip bakıyorum. Bi bakıyorum alakasız bir başlıkla yine bu aynı tipin açtığı boş konu.

• Kimin ne yazacağına sen karar veremeyeceğine göre şikayet etmenin de bir anlamı yok. Şikayetinde haklı olduğun nokta blokladığın kişinin konularının ana sayfada önüne düşmesi. Onun da sorumlusu üyeler değil.

• Sanki farklı bir böyle persona mı derler ne derler karakter yaratıyor incellik temalı ve bence bir renk katıyor foruma. Hani normalde böyle bakir, işte eline kız eli değmemiş bir erkek yıllar boyunca cinselliğin c'sini tadamayınca sonunda tamamen o yalnızlığa alışır da kapısına gelen kızı kovar ya, o hesap. Ama para karşılığı yapıyor yani bakir değil, buna rağmen vazgeçmiyor incelliğinden. Avucundaki kızı bir anda itiyor falan. Ben takdir ediyorum. Hukukçu ama avukat değil, İngilizcesi var, ss'lerle de destekliyor konularını. Ne bileyim ona gelene kadar engelleyeceğim bir sürü adam var. Sokak hayvanlarına düşmanlığı da bırakırsa beğeniyorum şahsen dediğim gibi renk katıyor bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Bir kaç şeyi düzeltelim.

dehlediğim kızlar benim gibi çirkin hiçbir çekiciliği olmayan kızlar

sokak kedilerini düzenli besler ve severim, sokak köpeklerini kedileri öldürüyorlar ve tehlike oluşturuyorlar diye sevmem hatta geçen biri kediyi sıkıştırmıştı üzerine yürüdüm kediyi kurtarmak için.

• Pekala

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.