<font color='red'>A170 T(H) - MyViVo Now with Video in/Video out(optional). NVIDIA GeForce4 MX 420 GPU</font id='red'>Lightspeed Memory ArchitectureT™ II Accuview Antialiasing™ <font color='green'>64MB SDR Memory </font id='green'> 2.7 GB/sec Memory Bandwidth Default Clock speed 250/166(Core/Memory) Hardware monitor(optional) 2 dual-rending pilelines 4 texels per clock cycle Integrated TV Encoder Supporting 1024x768 resolution High-Definition Video Processor(HDTV) AGP 4X/2X and AGP Texturing Support Microsoft® DirectX® 8.X and OpenGL® 1.3 Optimizations and Support bu Leadtekdi.Bide Abit'in mx420'ye bakin. Abit MX420 64mb <font color='red'>NVIDIA GeForce4™ MX420 GPU </font id='red'> <font color='green'>64MB SDRAM/DDR memory </font id='green'> AGP 2X/4X with Fast Writes and AGP Texturing Support 1billion texels/sec. fill-rate 2.7GB memory bandwidth <font color='blue'>GPU Core Clock speed 250MHz </font id='blue'> Integrated dual 350MHz DACs nView™ delivers multiple displays Lightspeed Memory Architecture™ II Technology Accuview™ Antialiasing delivers unprecedented AA performance Integrated TV encoder supporting 1024 x 768 resolution (NTSC/PAL) Video Processing Engine (VPE) enables the highest-quality, full-frame rate, full-screen HDTV and DVD playback API Support: Microsoft OpenGL 1.3 and DirectX 8.X I/O Interface: - 15-pin D-sub VGA connector - TV-out Connector (S-Video/Co bunada bakin buda benım kartım 64mb DDR olan <font color='red'>XFX a Division of Pine NVIDIA® Geforce4 MX 420 </font id='red'> 256 bit graphics accelerator <font color='blue'>Memory Configuration 64MB DDRAM </font id='blue'> Performance Graphics Core: 256-bit Memory Interface: 64MB Memory Bandwidth (GB/sec): 2.7 Fill Rate (texels/sec.): 1 billion Triangles/sec.: 31 million <font color='green'>Effective Memory Clock Rate (MHz): 332 </font id='green'> RAMDACs (MHz) (each have 2 RAMDAC): 350
<font color='purple'>64MB 128-bit DDR Frame Buffer Memory</font id='purple'>Delivers <font color='brown'>up to </font id='brown'><font color='brown'>5.4GB </font id='brown'>per second of memory bandwidth to ensure peak performance and the smoothest frame rates. Integrated TV Encoder Supporting 1024x768 Resolution Provides best-in-class TV-out functionality.
heralde bukadar yeter he.Bu kartlar ne 64bit nede bukadar. bendek' kartin ramlari 332'mi oram hizi demi?
Bi kere önce sakin ol bu kadar celallenmene gerek yok.Yani anladık çoğumuzu .öt etmeye çalışıyosun ama kimse sana kesinlikle mx420 ddr olamaz demedi sadece biz öyle biliyoruz dendi.Boşuna dikakt çekme bence sakin ol ve bi daha düşün... (adama bak ya,hırsından bütün harfleri birbirine karıştırmış çabuk çabuk yazacam diye) Tamam mı ateşli çocuk?... (Hak vermek lazım bi şeyler kanıtlamaya çalışıyo)
Olmaz ki ama gençlere böyle yüklenilmezki,kitap karıştırmış gelmiş genç helal olsun be....ne kadar kıl olmuş birilerine.resmen ihtisas yapmış bu konu üzerine gecesini gündüzüne katarak:konuda ne onuda bilmiyoruzya hadi hayırlısı!:)
gereksiz yere kırmayalım birbirimizi. sonuçta bir kartın ddr ram ile üretilmesinin mantıksız olduğunu düşünmesinden dolayı birisine kızman haklı olamaz. kimse de sana yalancı demedi zaten. sadece inanamadılar. bu konuyu uzatmayalım lütfenç
bin bu kartin ddr olduguna inanmuyoruz dediler.imkansiz dediler.bende var ve suan kullaniyorum dedim yine olmaz dediler.Bu ne anlama gelir.bende var dedim yok yanlisin var dediler.SImdi aciksa sen yalan soyluyorsun demek bu baska bir anlama GELMEZ.bu arada butun ddr mx420leri bulacam http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=323&MODEL=MS-8878
bu seferini bi gorun ya bu uzak dogulular iyice ucmuslar.yakinda filmlerdeki ucmayada baslarlar.GF4 TI'nin en fazla kac mhz rami vardi.Yani diger markalarda yapilanlarda.bunlar 680mhz yapmis manyakmidir nedirler. http://www.sparkle.com.tw/product/nvidia/sp7200t6_pt.htm
papua yeni gine'de hangi ada'da yasiyorsun hocam :))) komsu olmayalim seninle pencereden bir baksana bakem eheeheh.. hocam sakin ol bosver ya aaa butun kartlari bulmaya calisacagina bak keyfine yap sorfunu di mi..
İnanmış bu...nur dolmuş:)
maat adali benim adim bu konuda biraz hassaim.saygi beklerim.nick felan degil yani.. not:10 dakika sonra balkonun kapisini ac karsidaki adaya el salla-)):):) orda olacam..
ha bu arada maat dostum oem ramlarla o\c potansiyeli cokmu kotu oluyo bu konuda bir bilgin varmi.Oem ram alacam ama kararsizim.Yada soyle soruyum.Bazi okudugum yazilarda oem ramlarin o\c'ga dayanma potansiyeli saatlerle ifade ediliyomus.Bukadar kotumu.
2.7 GB/sec ise 64 bittir o DDR'lar.
:))) hocam yarım saattir el salliyorum alacagin olsun hec bakmadin bu tarafa yaaa [:o)]
Veri bant genişliği hesabı her zaman şöyle yapılır: bit/8*hız....Yani 64/8*166=2664 MB/sn. 2,7 GB/sn sayılır bu da...Yani kartınızın ramleri 64 bit imiş!!! Kızmaya gerek yok gerçek bu...
oh bea helal olsun java ve police,arkadaş anlamıyor ya da anlamak istemiyordu.
o/c ben anlamaz hocam.. bende normal çalışırken 128 mbyte lik ram takla attı iki eşit parçayabolerek edo ram yaptım onları :))))
Ama 2.7/up to 5.4 diyor.Sizde bunu anlayin.Nekadar inatcisiniz.Adamlar 128-bit 64Mb DDR yazmis.Bunu yazan sadece bendeki kartin firmasi degil diger firmalardada aynisi yaziyo.ABIT,Asus,Msi,Prolink,Pine bunlarin hepsi bu isden anlamiyo heralde.Baksaniza bi bakisda 64bit diyi verdiniz
ya kesker bu arada sana bisey sormak istiyorum.Sen ne marka ekran karti kullaniyorsun.Dogruca yaz.(yoksa gef4 mx 420sdr mi?)
adali mx420'nin 128 bit ddrlı olan modelinin <b>link</b>ini yazabilirmisin? 128 bit ddrlı mx420 olamaz denmiyor, yazılanlardan 64 bit olduğu sonucu çıkıyor. Örneğin Abit'in ve Leadtek'in 128 bit ddrlı 420 modeli yok. Bu arada kimsenin seni yalancılıkla suçladığı yok, üzerine alınman gerek bir olay da yok. Agresif olmana anlam veremiyorum.