Şimdi Ara

YALOVA ÜNİVERSİTESİ NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
33.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YALOVA ÜNİVERSİTESİ(ENDÜSTRİ MÜH.) NASILDIR?KAMPÜSÜ NASILDIR?EĞİTİMİ NASILDIR?YALOVADA SOSYAL HAYAT NASILDIR?Bİ ESKİŞEHİR,İZMİR,İSTANBUL,ANKARA,BURSA İLE KIYASLAYABİLİRMİSİNİZ?

• Arkadaşım yalova üniversitesi yeni açılmış bir üniversitedir.
    Ve şu anda düzgün ve kendine ayit bir kampüsü yoktur.Hatta gecen sene bir iş merkezinin ust katında eğitim verdi.
    İlk olarak gecen sene mühendislik fakültesi acıldıgından sanırım hazırlıktan da gecen olmadı ve o yuzden egitimiyle ilgili bir şey soyleyemiyeceğim
    Yalova da sosyal hayata gelirsek sosyal hayat ne tarz bir şey beklediğine bağlı.Sonuçta Yalova çok büyük bir şehir değil ama gelişmemiş bir şehirde değil
    ve hatta bulunduğu konum cok güzeldir.İstanbul,Bursa,Kocaeli gibi büyük şehirlere de çok yakındır.
  • arkadaşım ben yalova/çınarcık ta oturuyorum yani yalovayı biliyorum 11 seneden beri buradayım ünisine gelince yeni açıldı doğru ben sınava iktisadi bilimler ve idari de sınava girdim tam karşısında meslek yüksek okulu vardı.O mağaza karizma olan bir iş hanıdır altında giyim mağazaları hızlı sistem falan var eğer başka kampüs yoksa bu kadar.Yalovayı soracak olursanız gelişmekte olan bi yer diyebiliriz ama çok değil eğlence diyorsanız çnarcık tam size göre plaj clubler falan var gerçi bana ters olan yerler evden dışarı çıkmıyorum ama .istanbula bursaya yakın deniz kenarı olanak diyorsan bence az gold teknolojix özdilek kipa falan var ama hiç gezilecek tarihi yeri yok yüzen köşk varmış daha gitmedim o kadarn termal var şifalı su falan öyle yani başka verebileceğim bilgi olursa pm atın.saygılar

• Ben de bu konunun takipçisiyim bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 28 Temmuz 2010; 23:47:57 >
  • Yalova Hukuk Fakultesi nin binası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zumerozkan

arkadaşım ben yalova/çınarcık ta oturuyorum yani yalovayı biliyorum 11 seneden beri buradayım ünisine gelince yeni açıldı doğru ben sınava iktisadi bilimler ve idari de sınava girdim tam karşısında meslek yüksek okulu vardı.O mağaza karizma olan bir iş hanıdır altında giyim mağazaları hızlı sistem falan var eğer başka kampüs yoksa bu kadar.Yalovayı soracak olursanız gelişmekte olan bi yer diyebiliriz ama çok değil eğlence diyorsanız çnarcık tam size göre plaj clubler falan var gerçi bana ters olan yerler evden dışarı çıkmıyorum ama .istanbula bursaya yakın deniz kenarı olanak diyorsan bence az gold teknolojix özdilek kipa falan var ama hiç gezilecek tarihi yeri yok yüzen köşk varmış daha gitmedim o kadarn termal var şifalı su falan öyle yani başka verebileceğim bilgi olursa pm atın.saygılar

Yüzen değil hocam yürüyen

Bende Yalova'da oturuyorum. Liseyi Yalova'da okudum, 4-5 ay öncede Bursa'dan Yalova'ya taşındık. Üniversite henüz yeni açıldı. Hazırlık geçen sene Karizma iş merkezindeydi. En son gittiğimde (bundan 4 sene önce) safran yolunda bir binaları vardı, tabi o zaman Uludağ Üniversitesine bağlıydı şimdi Yalova Üni. geçti. Rektörlük halk eğitimin yakınlarında, sahilde. Baya büyük güzel bir arazisi var (Sadece rektörlük için düşünecek olursak). Rektörlüğün hemen yakınlarında öğretmen evi, TEMA'nın arazisi, karakol, cami vs var. Hemen bitişiğinde ilk okul, kız meslek lisesi ve imamhatip lisesi var. Sahilin sonunda... Sahili güzeldir, bu sene baya değişiklikler yaptılar daha iyi oldu. Sizin için gidip yarın fotoğraflarını çekeceğim.

• kardeşim eskişehir ile kesinlikle kıyaslayamazsın.eğer puan yetiyorsa eskişehir yaz derim kesinlikle.burası öğrenci şehri.istanbul,izmir,eskişehir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ha birde İTÜ meslek yüksek okulunu Yalova Üniversitesine devretti. Okulun burada çalışan öğretmen kadrosu Yalova'ya gelecek diye biliyorum tabi başka üniversitelerle anlaşma yapmazlarsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

quote:

Orijinalden alıntı: zumerozkan

arkadaşım ben yalova/çınarcık ta oturuyorum yani yalovayı biliyorum 11 seneden beri buradayım ünisine gelince yeni açıldı doğru ben sınava iktisadi bilimler ve idari de sınava girdim tam karşısında meslek yüksek okulu vardı.O mağaza karizma olan bir iş hanıdır altında giyim mağazaları hızlı sistem falan var eğer başka kampüs yoksa bu kadar.Yalovayı soracak olursanız gelişmekte olan bi yer diyebiliriz ama çok değil eğlence diyorsanız çnarcık tam size göre plaj clubler falan var gerçi bana ters olan yerler evden dışarı çıkmıyorum ama .istanbula bursaya yakın deniz kenarı olanak diyorsan bence az gold teknolojix özdilek kipa falan var ama hiç gezilecek tarihi yeri yok yüzen köşk varmış daha gitmedim o kadarn termal var şifalı su falan öyle yani başka verebileceğim bilgi olursa pm atın.saygılar

Yüzen değil hocam yürüyen

Bende Yalova'da oturuyorum. Liseyi Yalova'da okudum, 4-5 ay öncede Bursa'dan Yalova'ya taşındık. Üniversite henüz yeni açıldı. Hazırlık geçen sene Karizma iş merkezindeydi. En son gittiğimde (bundan 4 sene önce) safran yolunda bir binaları vardı, tabi o zaman Uludağ Üniversitesine bağlıydı şimdi Yalova Üni. geçti. Rektörlük halk eğitimin yakınlarında, sahilde. Baya büyük güzel bir arazisi var (Sadece rektörlük için düşünecek olursak). Rektörlüğün hemen yakınlarında öğretmen evi, TEMA'nın arazisi, karakol, cami vs var. Hemen bitişiğinde ilk okul, kız meslek lisesi ve imamhatip lisesi var. Sahilin sonunda... Sahili güzeldir, bu sene baya değişiklikler yaptılar daha iyi oldu. Sizin için gidip yarın fotoğraflarını çekeceğim.

Çok sağolasın kardeşim.Hukuk Fakultesinede bir el atarsan çok makbule geçersin

• Bu üniversiteye yatay geçiş başvurusu yapacağım nasıl bir yer hiç bilmiyorum.
  •  YALOVA ÜNİVERSİTESİ NASIL?

Bu kırmızı ile işaretlediğim yer şuanda Yalova Üniversite'sinin rektörlüğünün olduğu yer. Boyutları 400metreye 200metre civarında

Buda mavi ile işaretlediğim yere ait bir fotoğraf. Sahil buradan başlıyor yada bitiyor denebilir.

YALOVA ÜNİVERSİTESİ NASIL?

• Fotoğrafa göre güzel şehire benziyor Yalova.
  • Yalova Üniversitesi yeni açılmasına rağmen mühendislikte iyi bir üniversite olma yolunda ilerliyor gördüğüm kadarıyla. Zaten İstanbul, Kocaeli ve Bursa'nın arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Fotoğrafa göre güzel şehire benziyor Yalova.

Burası Yalova'nın sonu gibi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Yalova Hukuk Fakultesi nin binası var mı?

Evet bir tane binası var.O da şehirin merkezinki bir tane binayı belediye üniversiteye bağışladı.Yalova üniversitesi hukuk fakültesi tabelası yaklaşık 2 senedir var.Ama binan içi dolumudur orasını bilemem.
  • hukuk fakultesini kazandım ve görmeye gittim bina önce neden deniz tarafına bakmaz diye sasırıyorsunuz ama bınanın dısıda içide yeni idi ve yard doç ve doçent hocarın geldğini ve dekanında geldğini soyledi hukuk için inşallah eğitim kalitesi guzel olur ve fakulte denize 100m falan ve carsı vs hep iç içe gibi geldi bana küçük ama güzeldi inşallah öyledir
  • Yalova küçüktür ama etrafında 3 byük şehir olduğu için canınız sıkılsa bile bu iç şehre 1 saat içinde gidebilirsiniz. Fazla gelişmiş bir şehir değil. Aslında depremden önce çok hareketli ve hızla gelişen bir şehirdi ama gelişmesi durdu depremde ve şimdi eski havasını kazanmaya başladı. Uzunca sahili vardır ve bu sahilde çay bahçeleri,dondurmacılar,küçük işletmeler(giyim tarzında genelde) bulunur. Kayda değer 2 tane caddesi var diyebiliriz ama her türlü şeyi bulabilirsiniz Yalova'da. Oldukça büyük mağaza olarak özdilek ve Türkiye'nin en büyük kipa'sı var. Carrefour açılacak ama sanırım 1-1.5 sene alır en azından. Söyleyecek çok şey yok aslında. Kısaca küçük,şirin,modern bir şehir.
  • Küçüklüğüm Yalovada geçti orda yaz tataili amaçlı kulandığımız evimiz vrdı kışında gittiğimiz olurdu amayazları hep ordaydık ahh ahh özledim deprem gerçekten yalovayı çok etkiledi bu sene burayı kazanmayı istiyorum küçük ama güzel birşehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: south_7

Küçüklüğüm Yalovada geçti orda yaz tataili amaçlı kulandığımız evimiz vrdı kışında gittiğimiz olurdu amayazları hep ordaydık ahh ahh özledim deprem gerçekten yalovayı çok etkiledi bu sene burayı kazanmayı istiyorum küçük ama güzel birşehir

Büyümesin Yalova, güzelliği bozulur
  • Bizim köyümüz Yalova'da. Her sene gideriz. Çok şirin ve güzel bir şehir. Açıkçası daha yüksek yerleri tutturamazsam giderim Yalova'ya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.