xbox geliştirici developer hesabı
merhaba arkadaşlar lütfen bir yardım edin. bu geliştirici developer hesabını alamıyorum [Microsoft runs on trust](). We engage in a rigorous set of evaluation and certification processes; as a result your request was blocked. If you require further information please reach out to [Microsoft support]() with reference number: 715-123225 and transaction ID: 0cc50f62-1ba1-499b-a0f1-7330ad4bc1e3.
Correlation ID: ff24b92e-faee-4bba-b935-b76fd379c705 BU HATAYI VERİP DURUYOR NE YAPMAM LAZIM ?
yurtdışı telefonlar hakkında
arkadaşlar benim sorum bu yurtdışından alınan telefonlarla iligil daha doğrusu samsung-anrdoid teelfonlarla ilgili. telefonum iki sim kartlı ve e-simli bir model. bu BTK dan şuan bir uyarı gelmedi ne zaman geliyor kapanacak vs ? Ayrıca her sim yuvasının kullanımı kaç ay ? Yıl başında bu süreler sıfırlanıyormu ? ayrıca bazı tanıdıklarımdan yurtdışına gr-çık yapmak deyimi duyuroum bu ne işe yarıyor ?
HONG KONGA GİDEN VARMI
merhaba arkadaşlar belki alakasız olacak ama aranızda HONG KONGA giden varmı ? Hatta oradan Çin'e giden varmı ?
SURİYEYE GİRİŞ
Merhaba arkadaşlar son dönemlerde bazı türk vatandaşları oraya gidiyorlar da nasıl gidildiğinden bahsetmiyorar yani kilis üzerinden sınır kapısından mı yoksa başka kapılardan mı yapılıyor vize istiyor mu gerçi yeni şam havaalanına direk seferler açıldı ama oradanda direk gdilebilirmi bilgisi olan yardımcı olursanız sevinirim
ALL in ONE Pc hakkında
bu ALL in ONE PC lerin ekranını monitör olarak kullanabilirmiyiz yani konsol vs bağlayabilirmiyiz böyle olan modeller var mı ? fiyat olarakta pahalı birşey olmasın istiyorum dediğim gibi ekranın kullanabilirmiyiz pcyi açmadan konsol bağlanabilinirmi ?
eSim li samsung telefonlar
e-Sim li samsung kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı bu e sim i aktifleştirirken sim2 yi devre dışı bırakıyormu Xiamoi telefonlarda öyle diyor da xiamoi 13 t de denedim uyarı verdi samsung larda nasıl ?
E-SİM Lİ TELEFONLAR
Arkadaşlar bu e-sim olayı bir tek iPhone larda mi var android telefonlar da yok mu epey.com sitesinde filtrelerdiigimde bir sürü telefon çıkıyor ama içinde öyle bur menü yok ve telefoncuya sordygugmda yok dedi note 13 pro modeli
YANİ BEN BU E- SİMİ yurt dışında kullanmayı düşünüyorum airola gibi programlarla
SSD KONUSU
Merhaba arkadaşlar msi ge 60 laptopuma 1 TB HGST marka hdd nin yerine bu linkteki ürünü almak istiyorum nasıldır uyuşma problemi yaparmı malum daha önce konusunu açmıştım hdd den sesler geliyor diye şu an çalışıyor arada tıktı ksesi geliyor ama anladımki hdd dolunca bu ses artmaya ve dolmaya başlayınca bozulmaya başlıyor onun için ssd almayı düyündüm lakin uzun ömürlü olurmu ssd ler ben hddlerin uzun ömürlü olduğunu ssd lerinde 10 yıl falan ömürlü olduğunu biliyorum bu bilgi doğrumu ? https://www.hepsiburada.com/samsung-qvo-870-2-5-2tb-560mb-530mb-s-sata-3-ssd-mz-77q2t0bw-pm-HB0000146SC6
ısınma sorunu
xiaomi redmi note 10 s telefonun ısınma sorunu mu var acaba havalar sıcakken kamera 3 saniye içinde kapanacaktır vb diyor yavaşlıyor ama başka teelfonlar öyle olmuyor neden böyle çözümü varmı ??
laptop hdd sata
arkadaşlar msi ge 60 2pc 400 xtr laptomuda 1 tb hgst 7200 rpm hdd var bu sata 3 herhalde ben bunun yerine sata hdd almak istiyorum lakin uyumlu olarmu kaç tb e kadar uyumlu onu nasıl bulabilirim ?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.291
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.487
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.351)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0