Şimdi Ara

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Sakarya üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Sakarya üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz orda hayat nasıl ev kiraları okulların ulaşımları imkanları eğitimleri nasıldır?bilgisayar müh. yada bilişim sistemleri müh bölümü için soruyorum kardeşler.Arkadaşlarla ev tutcakdık ama cogu kişinin sınavı kötü gitti bizimde belli değil ama olursa ailemde belki benle gelebilir.Ondan soruyorum yada burda özelde olabilir ama çok sıcak bakmıyorum sizce ne yapmalı ama öncelikli olarak orda okuyan duyan gören gezmiş arkadaşlar varsa bir anlatabilirmi?

Edit sakarya geldi dahada gelebilirde muğladaki üniversitede okuyan arkaşlarımız yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 2 Temmuz 2013; 23:15:35 >

• saü bilişim sis. müh.teyim kiralar üniversite bölgesinde yüksek tabiki çarşıya göre. sakarya ufak ama ortalama üstü biyer bence . ben bursadan geldiğim için bana ufak geldi. soru olarak sorarsan yanıtlayabilirim
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    bizimkiler çok sıcak bakmıyo malesef tercih döneminde tekrar konuşcaz yüzde 50de burda gitmek istemiyorum babam elektornikci benim telefon servisi falanda orda iş bulabilirmi
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    kardeş iş imkanlarını falan pek bilmiyorum eğitim ev öğrencilik konusunda yardımcı olabilrim
  • saü pişmanlıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3soc

saü pişmanlıktır

neden ?
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    tamam tercihde yazarım halden anlıyosun kardeş zor be yeni bi hayat yeni arkadaş ama şükür tutturdum orayıda büyük ihtimal meslek lisesiyiz sonuçda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 2 Temmuz 2013; 14:59:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m3soc kullanıcısına yanıt
    neden dostum?
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    anlatılmaz yaşanır ama yaşama önermem şehirde bir şey yok hele ki büyük şehirden geliyorsan dumura uğrarsın. insanları bir garip hiç sevmeyeceksin kampus güzel ortalama bir eğitimi de var ama hocalar için öyle diyemem (makine için konuşuyorum) kendini lisede hissediyorsun hala isim isim yoklama alıyor adamlar sen düşün
  • m3soc kullanıcısına yanıt
    istanbuldayım :D
  • ablamız insanları garip demiş ama biraz kişinin kendisinede bağlı bu durum
  • beyler muğladaki üniversite hakkında bilgi veren yokmu?
  • bunun benimle alakası yok sakaryada olmayan biri bile bilir sakarya insanının nasıl olduğunu mutlaka duymuştur istisnalar elbet vardır ama kaideyi bozmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3soc -- 2 Temmuz 2013; 15:30:37 >
  • aga puan yapıyozda bide üniversite iyimi falan diye soruyoruz zor iş ya konu şaşmasın up
  • +1 takipteyim. Celal Bayar Bilg. Müh. nasıldır.. yurt koşulları şehir durumu vs
  • tamam kardeş bende duydum orayı inş cevap yazarlar sanada
  • +1 Followıng Bende bunları yazıcam bırde manisa celal bayar ve pamukkale pc muh ten yardım edersenız :)
  • nevercrybabe kullanıcısına yanıt
    tamam kardeş bilgi sahibi olursan pm atabilirsin
  • http://manuelmedya.blogspot.com/2012/08/muglada-universite-okumak.html buyrun bırısı gecen sene galıba mugla hakkında yazmıs okuyabılırsınız :)
    burdanda celal bayar hakkında bılgı edınebılırsınız :) google a yazarsanız eger bunun gıbı seyler bulabılırsınız eski olabılır bazıları ama faydalı

• nevercrybabe kullanıcısına yanıt
    evet bunu görmüştüm ama bu sene geliştirmişlermi eğitim nasıl kafam karışık tercihe kadar .çok düşünmicem olmadı teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.