Şimdi Ara

İstanbul 29 mayıs üniversitesi mi Çankaya üniversitesi mi [hukuk]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mao tun -- 8 Temmuz 2021; 15:35:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Korkularında haklısın ama Türkiye Diyanet Vakfı en güçlü vakıflardan birisi Türkiye'de hükümetlerden özerk.. Diyanet ciddi önem veriyor üniversiteye ama ortamı seni çok bağlamasın sonuçta kampüs dışı yaşam daha önemli bence..
    (Her vakıf kapatılır Diyanet vakfı kapatılmaz emin ol)
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mao tun -- 8 Temmuz 2021; 15:35:39 >
  • Kardeşim bana kalırsa 29 Mayıs üniversitesi daha avantajlı yeni kadro en önemli faktörlerden birisi de İstanbul olması.
    Bir diğer avantajda diğer unilerin hocaları yarı zamanlı iyi hocaları yarı zamanlı ders verebilir...

Hakkında hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkularında haklısın ama Türkiye Diyanet Vakfı en güçlü vakıflardan birisi Türkiye'de hükümetlerden özerk.. Diyanet ciddi önem veriyor üniversiteye ama ortamı seni çok bağlamasın sonuçta kampüs dışı yaşam daha önemli bence..

• Etiketlediğim dostum Çankaya Hukuk hakkında sizi bilgilendirecektir.Araştırdığı okullar arasındaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BagdahtsSniper

Korkularında haklısın ama Türkiye Diyanet Vakfı en güçlü vakıflardan birisi Türkiye'de hükümetlerden özerk.. Diyanet ciddi önem veriyor üniversiteye ama ortamı seni çok bağlamasın sonuçta kampüs dışı yaşam daha önemli bence..
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mao tun -- 8 Temmuz 2021; 15:35:52 >
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 29 mayıs tabiki. 29 mayıs tam bir vakıf üniversitesi, gelirlerinin sadece %14'ü öğrencilerden karşılanıyor. Eğitimin ticaretini yapmıyorlar, burslardan dolayı da kısmi burslu kontenjanları yine yüksek sıralamalardan kapatacaktır yani daha başarılı öğrenci profili olacak emin ol. Ayrıca diyanet vakfı türkiyenin en zengin vakıflarından biri, üniversite de öğrencilerine ciddi harcama yapıyor, kontenjanlar yüksek değil sınıf mevcutları az. Birde ekonomisi güçlü vakıf üniversiteleri kadrolu akademisyeni az olsa bile istanbul, ankara gibi illerdeyse dışarıdan çok rahat hoca çağırabiliyor dersler için. Tabi okulun dezavantajları da var, bildiğim kadarıyla çok sosyal bir ortamı yok, kulüp etkinlikleri az, şehre uzak değil ama ulaşım olarak pek merkezi bir yerde de değil, yurdunun standartları pek iyi değil, yeni kampüs inşa edildi ancak içerisinde çok fazla imkanı yok kampüsün. birde okulda ilahiyat öğrencileri net bir şekilde el üstünde tutuluyor, hepsini tam burslu alıyorlar ilahiyatta zaten dolayısıyla diğer bölümlerdeki öğrenciler bundan şikayetçi genel olarak, yönetim diğer bölümlerdeki öğrencilerin taleplerine karşı pek olumlu yaklaşmıyormuş.

istanbul çok avantajlı kesinlikle, eğitim açısından da eğitim dışı faaliyetleriniz için de. siz mutlaka okuyan öğrencileriyle konuşun, çankayanın da 29 mayısın da.

• Bende Zaim ve aydın arasında kaldım hangisini başa yazsam acaba bir de 29mayıs hakkında pek Bilgi edinemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrderr

Bende Zaim ve aydın arasında kaldım hangisini başa yazsam acaba bir de 29mayıs hakkında pek Bilgi edinemedim
    Hocam hukuk fakülteleri hakkında bilgi sahibi değilim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Disenchantment

29 mayıs tabiki. 29 mayıs tam bir vakıf üniversitesi, gelirlerinin sadece %14'ü öğrencilerden karşılanıyor. Eğitimin ticaretini yapmıyorlar, burslardan dolayı da kısmi burslu kontenjanları yine yüksek sıralamalardan kapatacaktır yani daha başarılı öğrenci profili olacak emin ol. Ayrıca diyanet vakfı türkiyenin en zengin vakıflarından biri, üniversite de öğrencilerine ciddi harcama yapıyor, kontenjanlar yüksek değil sınıf mevcutları az. Birde ekonomisi güçlü vakıf üniversiteleri kadrolu akademisyeni az olsa bile istanbul, ankara gibi illerdeyse dışarıdan çok rahat hoca çağırabiliyor dersler için. Tabi okulun dezavantajları da var, bildiğim kadarıyla çok sosyal bir ortamı yok, kulüp etkinlikleri az, şehre uzak değil ama ulaşım olarak pek merkezi bir yerde de değil, yurdunun standartları pek iyi değil, yeni kampüs inşa edildi ancak içerisinde çok fazla imkanı yok kampüsün. birde okulda ilahiyat öğrencileri net bir şekilde el üstünde tutuluyor, hepsini tam burslu alıyorlar ilahiyatta zaten dolayısıyla diğer bölümlerdeki öğrenciler bundan şikayetçi genel olarak, yönetim diğer bölümlerdeki öğrencilerin taleplerine karşı pek olumlu yaklaşmıyormuş.

istanbul çok avantajlı kesinlikle, eğitim açısından da eğitim dışı faaliyetleriniz için de. siz mutlaka okuyan öğrencileriyle konuşun, çankayanın da 29 mayısın da.
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mao tun -- 8 Temmuz 2021; 15:36:7 >

• Mao tun kullanıcısına yanıt
    Daha dün Çankaya Üniversitesi tanıtımındaydım hocam. Yani akademik kadrosu zaten çok sağlam öyle zengin okulu havası da yok.

29 Mayısı ilk defa duydum ama burda size kalmış aslında mesele İST vs ANK hocam.
  • Disenchantment kullanıcısına yanıt

Üstad;

29 Mayıs Ünv. için güncel yorumlarınız nedir?

İngiliz dili ve edebiyatı için düşünüyoruz.

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt

hocam ingiliz dili ve edebiyatı bölümünü bilmiyorum ancak okulun yabancı dil eğitiminin iyi olduğunu, öğrencilerle ilgilenilen bir okul olduğunu biliyorum.

• çok teşekkür ederim. Yabancı dil eğitimi iyiyse bu referanstır.

• TheOrderr T kullanıcısına yanıt

Zaim tam islamcı yuvası. İstanbul Aydın'ı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.