Şimdi Ara

Yalnızlık(+25, ağır depresyon içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhtemelen kalan boyunca yalnız kalacağım, hayatımda parayla duranlar hariç, hiç kadın olmayacak. Bunun böyle olacağını hissediyorum nedense, içime doğuyor. Buna alışmalıyım. Hatta öyle ki, 20-30 yıl sonra biri çıkarsa karşşıma onu bile terketmem gerekir gelecekte. Çünkü değişikliği kaldıramam, ya hep ya hiç olmalı. Olmayacaksa gerçekten olmamalı. Başka türlüsünü yapamam, bilemem ben. Yalnızlıktan ölsem de o değişikliği kaldıramam, çünkü gururluyum. 40 year old virgin filmi değil gerçek hayat. Böyle bir şey olursa tutarım o kadını omuzlarından, "ben gençliğimde çürürken neredeydin? niye gelmedin? niye beni bulmadın" diye sorarım. Sonra da çeker giderim, kafama sıkar giderim. Ha zaten öyle bir şey olmaz ki. This life ain't no fairytale man.

Ama bu kadar yalnızlığı da kaldıramam, bir gün intihar ederim muhtemelen. öyle bir yaşamın ne anlamı var ki? İstediğin kadar gez, toz, eğlen, her şey aslında aynı şeylerden oluşuyor. Çimlerin rengi aynı, az biraz farklı, dağlar kahverengi, sadece biraz ton farkı var. Yollar aynı, elementler bile aynı. Hobiler farklı olsa da, hobilerin bize zevk verdirttirdiği hormonlar bile aynı! İşte bu çok sıkıcı. Bir yerden sonra gezmek de sıkıcı. Altı üstü bilgisayar dünyasında 0 ve 1 lerle ifade edilebilen birtakım renklerden oluşan cisimcikleri gezmek, ne saçma. Aslında neye ihtiyacım var biliyor musunuz? Böyle 250 volt elektrik yesem kendime gelirim gibi, şöyle tam kalbin üzerinden geçecek, bir ölüp ölüp dirileceğim, belki o zaman kendime gelirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Aralık 2019; 3:9:14 >

• Knk işini eline alıcan sonra dua edicen bol bol sonraam annene babana diyicen beni evlendirin yoksa dayıya halaya amcaya teyzeye yoksa tanıdık seni birileriyle tanıştırma potansiyeli olan herhangi biriyle temasa geçicen.

Aşk maşk yalan onlar sadece tvde sinemada olur yıllarca kandırdılar bizi oysa dünyanın yüzde 10 unun bile severek evlendiğini sanmıyorum sevgi en son gelir zaten önce geçim derdinin çözülmesi lazım sonrası kolay. Filmler diziler abartıyorlar hem bizim hem kadınların zihnini yıkaya yıkaya saçma sapan hayat düşünceleri kazıdılar beynimize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairtune kullanıcısına yanıt
    O zaman da insan gold diggerları filtreleyemiyor işte. İyi insan kötü günde anlaşılıyor. Yoksa iyi para kazanınca insanın illaki çok "dostu" olur, arkadaşı olur vs.
  • Hocam fazla soyutlama kendini herkes kötü diye bir kaide yok iyi diye de yok anlayamayacaksın kimin iyi kimin kötü olduğunu sende herkes gibi tecrübe edip çekip gideceksin bu lanet yerden bu hep böyleydi hep de böyle olacak

• Hocam fazla soyutlama kendini herkes kötü diye bir kaide yok iyi diye de yok anlayamayacaksın kimin iyi kimin kötü olduğunu sende herkes gibi tecrübe edip çekip gideceksin bu lanet yerden bu hep böyleydi hep de böyle olacak

• "Hobiler farklı olsa da, hobilerin bize zevk verdirttirdiği hormonlar bile aynı! "

Burada çok önemli bir noktaya parmak basmışsın. Ne yaparsak yapalım, ne tecrübe edersek edelim, kim olursak olalım, salgılanan hormonlar aynı. Miktarı biraz değişir, o kadar.

Yanı farklı hissetme diye bir şey yok. Ne yaparsak yapalım aynı şeyleri hissediyoruz, sadece şiddeti değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.