Şimdi Ara

Ağır bir Psikoz geçirdim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Admin ne olur bunu silme buradakilerin hepsi gerçek. Gayet sağlıklı bir çocukluk geçirmiştim aslında. 15-16 aylıkken çok rahat konuşup,sorular soruyormuşum. Zaten aklımın bir şeye ermediği zamanlarda sorun yok. Ne varsa biraz daha büyüdükten sonra başladı aslında. 3-4 yaşlarında gece Baphometh'e benzer bir yaratık gördüm. Onunla konuştum ve daha sonra hayatım değişti. Çok akıllı ve uslu olmama rağmen Şeytan kelimesini çok anmaya başladım. Kabuslar görüyordum. O günden beri yazları bile battaniyeye sarınarak uyurum. Daha sonra her yerde yılanlar gördüm. Ailem çizgi filmlerden etkileniyorsun dedi ve okula başladığımda bunların hepsi geçti. Ana sıfında Ahmet adında bir arkadaşım sürekli bana peygamberlerin hikayelerini anlatırdı. Ondan çok etkilendim ve dine ilgi duydum. Ailem muhafazakar sayılır fakat o yaşıma kadar bana çokta bu konuyla ilgili bahsetmemişlerdi. Dine karşı çok ilgiliydim.

Sonra ilkokula başladım. Herkesten önce okumayı söktüm ve yaşıtlarımdan uzun ve iri olduğumdan çok dikkat çekiyordum. Herkes bana kötü davranıyordu yada ben öyle hissediyordum. 6.sınıfa kadar böyle başarılı bir şekilde devam ettim. Diğerlerinden farklıydım, ahlaklıydım ve dürüsttüm. Yaşıtlarım normal müzikler dinlerken ben genelde metalin bütün türlerini dinledim. Tasavvufa merak saldım. Her şeyi sorguladım. Tanrı,evren,kutsal vb. Bir ara az daha inanmıyordum. Neyse orta 1'e başlamıştık. Bu sırada internet bize yeni takılmıştı. Aklıma gelen her şeyi aradım daha sonra bir spiritualist siteye üye oldum. Orada Cebrail'i çağırma duası diye bir metin okudum daha sonra başıma ne geldi dersiniz. Abuk sabuk kabuslar, sürekli kulak fısıldamaları,eziklik,hiç bir şeyden keyif alamama, Gnostik konulara ilgi duyma ve demonoloji ve maji kitapları okuma vb. O sıralarda bir de güzel bir kıza aşık oldum. Tamamen platonik gayet çirkin olduğum halde ki bence bu yüzden bir an için bile açılamadım. Dersleri falan hiç takmamaya okuldan, dershaneden kaçmaya başladım. Sürekli ıssız yerlere gidiyordum. Bu böyle orta sona kadar devam etti. İşin garibi ailem dışında hiç kimse bunu anlamıyordu onların yanında kendimi tutuyordum. Ama ailem,öğretmenlerim bunun farkındaydı. Beni psikiyatriste götürdüler. Hiç bir şeyin yok ergenlikte olur bunlar biraz da değişik birisin olur bunlar dedi . Bizi başından savdı.Ama olanlar gitgide arttı tanıdıklarımın yüzüne tükürmeye başladım. Çok sevdiğim arkadaşlarıma durduk yere saldırıyordum. Bazen trans gibi hallerim oluyordu. Gözlerim bazen fal taşı gibi açılıyordu. Ailem bunlara artık dayanamadı ve beni bir hocaya götürdüler. Ben de hasta olduğumu biliyordum.

Hoca tipik bir cinci hoca değildi.Takım elbiseli ve kravat takıyordu.Hoca direkt olarak kimin hocalık olup olmadığını anlıyordu. Sıra bana geldi bana ve aileme cevabı ilginçti. Bunu hiç doktora götürmediniz mi ? Bu hem hocalık hem de doktorluk dedi. Daha bir kelime daha konuşmadan bana okul okul okul dedi. Sende bir musallat ve nazar değmesi durumu var dedi. Ben hiç bir şey anlatmadan,o bana her şeyi anlattı. Ve iki kağıt verdi bize birinde pentagramlar, hexagramlar, haçlar ve değişik dini semboller vardı.Bunu yakın dedi. Diğerinde ise kuran ayetleri vardı bunu da suda eritin ve bundan içsin dedi. Daha hiç bir şey kalmayacak dedi. Para da istemedi. Normalde alıyormuş fakat benden istemedi. O suyu içtiğim anda sanki diken yutmuştum o derece bir acı hissettim.Daha sonra her şey daha iyiydi.1 ay sonra Sbs sınavım vardı.Birinci ve ikincisinde 450 puan ve üstü almıştım. Bunda ise ümidim yoktu. Daha sonra hocanın tavsiyesiyle kendi isteğimle Bakırköy Rshh'ye yattım. Psikoz olduğumu söylediler fakat hiç bir şeyim yoktu. Bir iki ayda oradan çıktım. Çıktığım günden sonra Sbs sınavım vardı ondanda 400 puan aldım. Normal bir Anadolu Lise'si kazandım. Doktorum 1 yıl kayıt dondurmamı istedi onuda yaptık. Ertesi yıl okula başladım. Çok utangaç ve çekingendim. Sanırım açık lise bana daha uygun dedim ve ona kaydoldum. Şuan gayet iyiyim ama kendimi kontrol edemiyorum örneğin en sevdiğim kişiye internetten kötü kötü şeyler yazıyorum. Bunun dışında gayet iyiyim Hayallerim var, mesela tasavvuf müziğiyle metal müziği sentezleyip. Yeni bir alt tür oluşturmak gibi. Ve tabii en büyük hayalim sevdiğimle sadece muhabbet etmek, onu elde etmek gibi bir niyetim kesinlikle olmadı. Hatta o mutlu olsun isterse benden nefret etsin. Elbette buna üzülürüm hatta yaşayamam ama o benim için daha önemli.

Not: Bütün kutsalım üzerine yemin ederim ki bu olaylar gerçektir. Fakat inanmayanlara da saygı duyarım ve onların böyle bir olay yaşamasını da istemem. Bazıları hadi canım bunlar gerçek olamaz diyebilir. Fakat hayatın bayağı bir garip olduğu kesin diyebilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahdet-i Vucuddd -- 29 Haziran 2014; 16:33:35 >

• Psikolojin bozuk çocukluktan beri belirli konulara yönlendirilmişsin sürekli aklında yer edinmiş.
  • Okudum gerçekten ilginçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Psikolojin bozuk çocukluktan beri belirli konulara yönlendirilmişsin sürekli aklında yer edinmiş.

Evet olabilir. Zaten şuanda ilaç tedavisi görüyorum. Ama hiç bir şikayetim yok iki yıldır. Hep böyle iyi olacaksam, bir ömür boyu bile ilaç içmeye razıyım. Yeter ki hayatım böyle sorunsuz geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Okudum gerçekten ilginçmiş

ben de okuyim mi la hafiften tırstım ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Okudum gerçekten ilginçmiş

ben de okuyim mi la hafiften tırstım ama ?

Adam korku hikayesi anlatmamış biraz farklı bi hayat
  • Çocukluktan beri belli konulara ilgilisin.Mesela klasik afası çalışmayan bir türk çocuğu futbol oynar karı kız peşinde koşar sen din, metal vs. 3-4 konu üzerine gidince beynindeki diğer oluşması gereken alanlarada bu konular oluşmuş ve hala bu konular üzerinde ilerliyorsun, iyi bir psikolog sana sadece sınırlarını genişlet der.Bende senin gibiydim ufakken, gerizekalı olduğumu düşünürdüm şu an nedense ukalalık olarak algılama ama ileri zekalıymışım gibi geliyor insanlardan farklıymışım gibi geliyor onlar yanımda arda nasıl gol attı ama derken benim aklım biz bu soktuğumun dünyasına niye geldik yönünde oluyor onlar şu hatunu nasıl düşürüp yeriz kanki derken ben neden bu kadar çok insan var diyorum, anlamıyorum ama hoşuma gidiyor.Fazla ukala bir yazı oldu kusura bakmayın.

Sana bir şarkı öneririm sakinletir adamı.Severim de kendilerini.Bir anlamı yok şarkının ama hoşuma gidiyor

http://www.youtube.com/watch?v=bD6dV1-3az8

Birde yak bir cigara.Zihin geliştirir amma velakin yeşilinden olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sorunlarını kendin yaratıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antebi

Çocukluktan beri belli konulara ilgilisin.Mesela klasik afası çalışmayan bir türk çocuğu futbol oynar karı kız peşinde koşar sen din, metal vs. 3-4 konu üzerine gidince beynindeki diğer oluşması gereken alanlarada bu konular oluşmuş ve hala bu konular üzerinde ilerliyorsun, iyi bir psikolog sana sadece sınırlarını genişlet der.Bende senin gibiydim ufakken, gerizekalı olduğumu düşünürdüm şu an nedense ukalalık olarak algılama ama ileri zekalıymışım gibi geliyor insanlardan farklıymışım gibi geliyor onlar yanımda arda nasıl gol attı ama derken benim aklım biz bu soktuğumun dünyasına niye geldik yönünde oluyor onlar şu hatunu nasıl düşürüp yeriz kanki derken ben neden bu kadar çok insan var diyorum, anlamıyorum ama hoşuma gidiyor.Fazla ukala bir yazı oldu kusura bakmayın.

Sana bir şarkı öneririm sakinletir adamı.Severim de kendilerini.Bir anlamı yok şarkının ama hoşuma gidiyor

Şarkı çok güzelmiş ama zaten normal şartlarda sakin bir adamım. Fakat bu şarkıyı dinlerken kalbimde değişik duygular hissettim. Sağol.

• Daha ayrıntılısını buradan okumak nasip oldu , tekrar geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Daha ayrıntılısını buradan okumak nasip oldu , tekrar geçmiş olsun hocam.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahdet-i Vucuddd

quote:

Orijinalden alıntı: antebi

Çocukluktan beri belli konulara ilgilisin.Mesela klasik afası çalışmayan bir türk çocuğu futbol oynar karı kız peşinde koşar sen din, metal vs. 3-4 konu üzerine gidince beynindeki diğer oluşması gereken alanlarada bu konular oluşmuş ve hala bu konular üzerinde ilerliyorsun, iyi bir psikolog sana sadece sınırlarını genişlet der.Bende senin gibiydim ufakken, gerizekalı olduğumu düşünürdüm şu an nedense ukalalık olarak algılama ama ileri zekalıymışım gibi geliyor insanlardan farklıymışım gibi geliyor onlar yanımda arda nasıl gol attı ama derken benim aklım biz bu soktuğumun dünyasına niye geldik yönünde oluyor onlar şu hatunu nasıl düşürüp yeriz kanki derken ben neden bu kadar çok insan var diyorum, anlamıyorum ama hoşuma gidiyor.Fazla ukala bir yazı oldu kusura bakmayın.

Şarkı çok güzelmiş ama zaten normal şartlarda sakin bir adamım. Fakat bu şarkıyı dinlerken kalbimde değişik duygular hissettim. Sağol.

Ne demek bir gün gelde sana bir bağlama çalayım kafan dağılır.Birde başımızda büyük bulunsun

• quote:

Admin ne olur bunu silme buradakilerin hepsi gerçek. Gayet sağlıklı bir çocukluk geçirmiştim aslında. 15-16 aylıkken çok rahat konuşup,sorular soruyormuşum. Zaten aklımın bir şeye ermediği zamanlarda sorun yok. Ne varsa biraz daha büyüdükten sonra başladı aslında. 3-4 yaşlarında gece Baphometh'e benzer bir yaratık gördüm. Onunla konuştum ve daha sonra hayatım değişti. Çok akıllı ve uslu olmama rağmen Şeytan kelimesini çok anmaya başladım. Kabuslar görüyordum. O günden beri yazları bile battaniyeye sarınarak uyurum. Daha sonra her yerde yılanlar gördüm. Ailem çizgi filmlerden etkileniyorsun dedi ve okula başladığımda bunların hepsi geçti. Ana sıfında Ahmet adında bir arkadaşım sürekli bana peygamberlerin hikayelerini anlatırdı. Ondan çok etkilendim ve dine ilgi duydum. Ailem muhafazakar sayılır fakat o yaşıma kadar bana çokta bu konuyla ilgili bahsetmemişlerdi. Dine karşı çok ilgiliydim.

Sonra ilkokula başladım. Herkesten önce okumayı söktüm ve yaşıtlarımdan uzun ve iri olduğumdan çok dikkat çekiyordum. Herkes bana kötü davranıyordu yada ben öyle hissediyordum. 6.sınıfa kadar böyle başarılı bir şekilde devam ettim. Diğerlerinden farklıydım, ahlaklıydım ve dürüsttüm. Yaşıtlarım normal müzikler dinlerken ben genelde metalin bütün türlerini dinledim. Tasavvufa merak saldım. Her şeyi sorguladım. Tanrı,evren,kutsal vb. Bir ara az daha inanmıyordum. Neyse orta 1'e başlamıştık. Bu sırada internet bize yeni takılmıştı. Aklıma gelen her şeyi aradım daha sonra bir spiritualist siteye üye oldum. Orada Cebrail'i çağırma duası diye bir metin okudum daha sonra başıma ne geldi dersiniz. Abuk sabuk kabuslar, sürekli kulak fısıldamaları,eziklik,hiç bir şeyden keyif alamama, Gnostik konulara ilgi duyma ve demonoloji ve maji kitapları okuma vb. O sıralarda bir de güzel bir kıza aşık oldum. Tamamen platonik gayet yakışıklı olduğum halde süper bir egoya sahip olduğum için açılamadım. Dersleri falan hiç takmamaya okuldan, dershaneden kaçmaya başladım. Sürekli ıssız yerlere gidiyordum. Bu böyle orta sona kadar devam etti. İşin garibi ailem dışında hiç kimse bunu anlamıyordu onların yanında kendimi tutuyordum. Ama ailem,öğretmenlerim bunun farkındaydı. Beni psikiyatriste götürdüler. Hiç bir şeyin yok ergenlikte olur bunlar biraz da değişik birisin olur bunlar dedi . Bizi başından savdı.Ama olanlar gitgide arttı tanıdıklarımın yüzüne tükürmeye başladım. Çok sevdiğim arkadaşlarıma durduk yere saldırıyordum. Bazen trans gibi hallerim oluyordu. Gözlerim bazen fal taşı gibi açılıyordu. Ailem bunlara artık dayanamadı ve beni bir hocaya götürdüler. Ben de hasta olduğumu biliyordum.

Hoca tipik bir cinci hoca değildi.Takım elbiseli ve kravat takıyordu.Hoca direkt olarak kimin hocalık olup olmadığını anlıyordu. Sıra bana geldi bana ve aileme cevabı ilginçti. Bunu hiç doktora götürmediniz mi ? Bu hem hocalık hem de doktorluk dedi. Daha bir kelime daha konuşmadan bana okul okul okul dedi. Sende bir musallat ve nazar değmesi durumu var dedi. Ben hiç bir şey anlatmadan,o bana her şeyi anlattı. Ve iki kağıt verdi bize birinde pentagramlar, hexagramlar, haçlar ve değişik dini semboller vardı.Bunu yakın dedi. Diğerinde ise kuran ayetleri vardı bunu da suda eritin ve bundan içsin dedi. Daha hiç bir şey kalmayacak dedi. Para da istemedi. Normalde alıyormuş fakat benden istemedi. O suyu içtiğim anda sanki diken yutmuştum o derece bir acı hissettim.Daha sonra her şey daha iyiydi.1 ay sonra Sbs sınavım vardı.Birinci ve ikincisinde 450 puan ve üstü almıştım. Bunda ise ümidim yoktu. Daha sonra hocanın tavsiyesiyle kendi isteğimle Bakırköy Rshh'ye yattım. Psikoz olduğumu söylediler fakat hiç bir şeyim yoktu. Bir haftada oradan çıktım. Çıktığım günden sonra Sbs sınavım vardı ondanda 400 puan aldım. Normal bir Anadolu Lise'si kazandım. Doktorum 1 yıl kayıt dondurmamı istedi onuda yaptık. Ertesi yıl okula başladım. Çok utangaç ve çekingendim. Sanırım açık lise bana daha uygun dedim ve ona kaydoldum. Şuan gayet iyiyim ve değişik hobilerim var. Hayattan keyif oluyorum. Hayallerim var, mesela tasavvuf müziğiyle metal müziği sentezleyip. Yeni bir alt tür oluşturmak gibi.

Not: Bütün kutsalım üzerine yemin ederim ki bu olaylar gerçektir. Fakat inanmayanlara da saygı duyarım ve onların böyle bir olay yaşamasını da istemem. Bazıları hadi canım bunlar gerçek olamaz diyebilir. Fakat hayatın bayağı bir garip olduğu kesin diyebilirm.

Geçmiş olsun benimde büyük psikolojik sorunlarım var Sosyal fobi denen illet bir türlü yenemedim gitti , bu gidişle bende Bakırköye yatıcam yaş :18

• vay arkadaş şimdiki nesil hakkaten el bebek gül bebek yetişiyor eleman psikologa falan gitmiş...biz ortaokuldayken okulda hocalar evde peder yazın da cami hocası döverdi bizim niye bozulmuyor bu psikolojişahsi demiyorum kardeşim şimdiki neslin hepsi böyle yok hiperaktif çocuk yok ileri zekalı sizin oğlan falan komik geliyor bana.
  • Şöyle bir üstünden geçtim de harbi çok farklı, okumaya tırstım,
  • okudum
  • Vahdet-i Vucuddd kullanıcısına yanıt
    Atlattığına Sevindim Hastaneye Yatmak Ve Kayıt Dondurmak Buyuk Fedakarlık ...
  • İyiki kötü hayata biyerden tutunmak lazım aferin geçmiş olsun
  • Cok zor gunler gecirmissin kardesim bunlar 3 temmuz vahdettti vucudd operasyonudug by aziz yildigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Admin ne olur bunu silme buradakilerin hepsi gerçek. Gayet sağlıklı bir çocukluk geçirmiştim aslında. 15-16 aylıkken çok rahat konuşup,sorular soruyormuşum. Zaten aklımın bir şeye ermediği zamanlarda sorun yok. Ne varsa biraz daha büyüdükten sonra başladı aslında. 3-4 yaşlarında gece Baphometh'e benzer bir yaratık gördüm. Onunla konuştum ve daha sonra hayatım değişti. Çok akıllı ve uslu olmama rağmen Şeytan kelimesini çok anmaya başladım. Kabuslar görüyordum. O günden beri yazları bile battaniyeye sarınarak uyurum. Daha sonra her yerde yılanlar gördüm. Ailem çizgi filmlerden etkileniyorsun dedi ve okula başladığımda bunların hepsi geçti. Ana sıfında Ahmet adında bir arkadaşım sürekli bana peygamberlerin hikayelerini anlatırdı. Ondan çok etkilendim ve dine ilgi duydum. Ailem muhafazakar sayılır fakat o yaşıma kadar bana çokta bu konuyla ilgili bahsetmemişlerdi. Dine karşı çok ilgiliydim.

Sonra ilkokula başladım. Herkesten önce okumayı söktüm ve yaşıtlarımdan uzun ve iri olduğumdan çok dikkat çekiyordum. Herkes bana kötü davranıyordu yada ben öyle hissediyordum. 6.sınıfa kadar böyle başarılı bir şekilde devam ettim. Diğerlerinden farklıydım, ahlaklıydım ve dürüsttüm. Yaşıtlarım normal müzikler dinlerken ben genelde metalin bütün türlerini dinledim. Tasavvufa merak saldım. Her şeyi sorguladım. Tanrı,evren,kutsal vb. Bir ara az daha inanmıyordum. Neyse orta 1'e başlamıştık. Bu sırada internet bize yeni takılmıştı. Aklıma gelen her şeyi aradım daha sonra bir spiritualist siteye üye oldum. Orada Cebrail'i çağırma duası diye bir metin okudum daha sonra başıma ne geldi dersiniz. Abuk sabuk kabuslar, sürekli kulak fısıldamaları,eziklik,hiç bir şeyden keyif alamama, Gnostik konulara ilgi duyma ve demonoloji ve maji kitapları okuma vb. O sıralarda bir de güzel bir kıza aşık oldum. Tamamen platonik gayet yakışıklı olduğum halde süper bir egoya sahip olduğum için açılamadım. Dersleri falan hiç takmamaya okuldan, dershaneden kaçmaya başladım. Sürekli ıssız yerlere gidiyordum. Bu böyle orta sona kadar devam etti. İşin garibi ailem dışında hiç kimse bunu anlamıyordu onların yanında kendimi tutuyordum. Ama ailem,öğretmenlerim bunun farkındaydı. Beni psikiyatriste götürdüler. Hiç bir şeyin yok ergenlikte olur bunlar biraz da değişik birisin olur bunlar dedi . Bizi başından savdı.Ama olanlar gitgide arttı tanıdıklarımın yüzüne tükürmeye başladım. Çok sevdiğim arkadaşlarıma durduk yere saldırıyordum. Bazen trans gibi hallerim oluyordu. Gözlerim bazen fal taşı gibi açılıyordu. Ailem bunlara artık dayanamadı ve beni bir hocaya götürdüler. Ben de hasta olduğumu biliyordum.

Hoca tipik bir cinci hoca değildi.Takım elbiseli ve kravat takıyordu.Hoca direkt olarak kimin hocalık olup olmadığını anlıyordu. Sıra bana geldi bana ve aileme cevabı ilginçti. Bunu hiç doktora götürmediniz mi ? Bu hem hocalık hem de doktorluk dedi. Daha bir kelime daha konuşmadan bana okul okul okul dedi. Sende bir musallat ve nazar değmesi durumu var dedi. Ben hiç bir şey anlatmadan,o bana her şeyi anlattı. Ve iki kağıt verdi bize birinde pentagramlar, hexagramlar, haçlar ve değişik dini semboller vardı.Bunu yakın dedi. Diğerinde ise kuran ayetleri vardı bunu da suda eritin ve bundan içsin dedi. Daha hiç bir şey kalmayacak dedi. Para da istemedi. Normalde alıyormuş fakat benden istemedi. O suyu içtiğim anda sanki diken yutmuştum o derece bir acı hissettim.Daha sonra her şey daha iyiydi.1 ay sonra Sbs sınavım vardı.Birinci ve ikincisinde 450 puan ve üstü almıştım. Bunda ise ümidim yoktu. Daha sonra hocanın tavsiyesiyle kendi isteğimle Bakırköy Rshh'ye yattım. Psikoz olduğumu söylediler fakat hiç bir şeyim yoktu. Bir haftada oradan çıktım. Çıktığım günden sonra Sbs sınavım vardı ondanda 400 puan aldım. Normal bir Anadolu Lise'si kazandım. Doktorum 1 yıl kayıt dondurmamı istedi onuda yaptık. Ertesi yıl okula başladım. Çok utangaç ve çekingendim. Sanırım açık lise bana daha uygun dedim ve ona kaydoldum. Şuan gayet iyiyim ve değişik hobilerim var. Hayattan keyif oluyorum. Hayallerim var, mesela tasavvuf müziğiyle metal müziği sentezleyip. Yeni bir alt tür oluşturmak gibi.

Anlattıktan sonraki hissiyatın ne oldu pekala?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.