Şimdi Ara

Yalnızlığın Ölümcül Oluyor Olması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikada 75 yıl boyunca yapılan araştırma da 'eşleriyle, aileleriyle, arkadaşlarıyla iyi ilişki kurmayanlar yani yalnız olan insanların çok daha kısa ömürleri olduğu' sonucu çıkmış.
    https://www.gazeteduvar.com.tr/bilim/2017/08/09/yalnizlik-salgini-olduruyor/

Üstelik kişinin zengin/fakir olması durumu değiştirmiyormuş. Obeziteden daha teklikeliymiş vs vs..

Sevgilim yok. Ailemle bir bağım yok. Arkadaşım yok. Şu hayatta tek başımayım yani. Tek yaşama amacım kariyer yapmak/para kazanmak.

Sanırım bi konuma ulaşamadan bi başıma göçüp gidicem bu dünyadan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 17 Aralık 2017; 17:20:57 >

• Bu forumdaki herkes senin gibi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erken ölsek nolur be hocam?
  • Yalnızlıkta da farklı bir çekicilik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Yalnızlıkta da farklı bir çekicilik var.

Peh çekicilikmiş

• ben de çok yalnızım ve nefret ediyorum yalnızlıktan

• Ted bundy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 yıl yaşamayı hedefliyordum.
    400 yıl olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurgerThing

erken ölsek nolur be hocam?

Hocam aslında o kadar yaşamdan uzak değilim. Yalnızlığım beni bencil olmaya itti. Bir başımayım bari en azından iyi bir yere geleyim, daha çok para kazanayım. Dünya nimetlerine sonuna kadar sahip olayım diye düşündüm. Gerçek mutluluk bu mudur yoksa kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama başka çarem yok zaten.
  • İşime gelir.Zaten fazla kalmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

İşime gelir.Zaten fazla kalmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

erken ölsek nolur be hocam?

Hocam aslında o kadar yaşamdan uzak değilim. Yalnızlığım beni bencil olmaya itti. Bir başımayım bari en azından iyi bir yere geleyim, daha çok para kazanayım. Dünya nimetlerine sonuna kadar sahip olayım diye düşündüm. Gerçek mutluluk bu mudur yoksa kendimimi kandırıyorum bilmiyorum ama başka çarem yok zaten.

hocam benim çocuklugum bok gibi geçti kekemeydim ezik büyüdüm çocuklugumu yaşayamadım 22 yasındayım ne sevgili yapabildim ne bişey
    sosyal ortamlara ayak uydurmak çok zor benim için
    bu saatten sonra çok iyi şartlar olsa bile aklımın bir kenarından bunlar silinmeyecek anlıyor musun?

• Bizimde öyle hocam. En güzel yaşları yaşayamadık. Ama mecbur hayata devam ediyoruz. En azından beş parasız,sefil olacağıma param/gücüm olsun derdindeyim. Buna erişsem bile tek başına mutlu olur muyum bilmiyorum ama bunun dışında kendime bir amaç bulamıyorum.
  • quote:

Bizimde öyle hocam. En güzel yaşları yaşayamadık. Ama mecbur hayata devam ediyoruz. En azından beş parasız,sefil olacağıma param/gücüm olsun derdindeyim. Buna erişsem bile tek başına mutlu olur muyum bilmiyorum ama bunun dışında kendime bir amaç bulamıyorum.

ama şimdiki nesile bak KISKANIYORUM

• quote:

Bizimde öyle hocam. En güzel yaşları yaşayamadık. Ama mecbur hayata devam ediyoruz. En azından beş parasız,sefil olacağıma param/gücüm olsun derdindeyim. Buna erişsem bile tek başına mutlu olur muyum bilmiyorum ama bunun dışında kendime bir amaç bulamıyorum.

parayla sen mutlu olamazsın, ben de
  • quote:

quote:

napıcaz o zaman
  • quote:

quote:

quote:

napıcaz o zaman

yaşayarak ölümü beklicez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

napıcaz o zaman

yaşayarak ölümü beklicez

öyle boş boş bekleyemem hocam

bazıları yalnız olsa bile ya ailesine ya da bir tanrıya vs sığınabiliyor.

bende bunlarda yok.

mecbur bir amacımın olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 17 Aralık 2017; 19:49:11 >

• Eskiden yaşayan insanları düşününce mesela çölde yaşayan bir insanın etrafında ne kadar kişi olabilirdi ? Ama bu yalnızlık onları öldürmedi . Bence dünyadaki modern sistem asıl problem , yalnızlık ise sadece onun aracı olarak kullandığı bir kavram . Yalnızız , etrafımızda bir şekilde insan yok ve bizim seçimimiz ya da değil . Etrafımızda yalnız olmayan insanlar görünce , onların mutluluklarını gözlemleyince işte o zaman zarar vermeye başlıyor .

Eğer yalnızlık varsa ve senin seçimin değilse illaki senin gibi birileri vardır . Yani onlarla beraber olabilirsin . Esasında insanın olduğu şehir ortamında yalnız kalmak çok zor . Ailen olmasa bile her zaman sana benzer birileri olur . Engelli , otizmli kişilere bile toplumdan ayrı tutmuyoruz ki başka insanları dışlayalım . Böyle bir şey için insanın ucube dedikleri türden birisi olması lazım . Yani insanlara zararlı , parazit kısacası ..

• Yalnızlık ne kadar kötü birşeydir Allah kimseyi yalnız bırakmasın ...

Ailemle yaşıyorum , isim var çok şükür , küçüklük arkadaşlarım var çoğunun isi var evli olanlar da var hepsi farklı şehirde , sevgilim yok olmadı bu zamana kadar o konuyu saldım yas 29 kendi yağımda kavrulup gidiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.