Şimdi Ara

Psikolojik bir durum (rüyada gibi hissetme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle bir sorunumu yazacağım psikolojik bir durumdan bahsedeceğim. sizlere sorum şu ki; dünyayı net görememe hareketlerimi ben yapmıyormusum gibi hissetme, boşluk hissi hayatın amacı yok gibi, sisli görüntü,konuşurken sorgulama, rüya gibi ekrandan izliyorum gibi hissediyorum. araştırdım derealizasyon gibi bir sorun gördüm bu nasıl geçer veya geçer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiper gerçeklik yaşıyor gibisin. Öncellikle kaç yaşındasınız? Bir doktora gittiniz mi ? Anne ve babada var mı bir psikolojik geçmiş (Genetik etkili ). Doktora bir gitmeniz lazım bence acilen...

• 16 yaşındayım herhangi bir sıkıntı yok ailemde. Hiç doktora gitmedim doktora ne anlatıcağımi hangi bölüme gidicegime dair bir bilgim yok. Hiper gerçekliği araştırdığımda sıkıntımın o olmadığını düşündüm daha çok derealizasyon gibi duruyor. araştırmalarım sonucunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir doktora gitmelisiniz bence bunun altında yatan başka sebepler olabilir. bunu farkediyor olman bile çok güzel bence. farkediyorken hemen bir şeyler yapman gerekebilir. olumsuz bir şey olduğunu sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.