Şimdi Ara

Yalnız insanları çok iyi anladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir haftadır için başka şehirdeyim. Normalde evli ve çocukluyum. O yüzden sürekli bir koşuşturmaca oluyor evde. Burada daha 3. günden aşırı sıkıldım. İş çıkışı gidiyorum bir yerlerde yemek yiyorum. Sonra otele geçince sessizliğin içinde yalnız başıma bunalıma girmiş oldum hemen. Kimileri bir de ömür boyu yalnız yaşıyor. Gerçekten zor dayanılacak bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir çok farklı ülke gezmiş biri olarak ben bu durumu çok yaşadım

sıfırdan bir yerde hayat kurmak kolay değil

bazı kişiler bunu anlamıyor. havaalanına gelince kendini kötü hissediyorsun. hiç kimsenin olmadığı bir ülkede , şehirde sıfırdan bir şeyler yapmaya çalışıyorsun

Otele geçince o yalnızlık hissi vs

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Hocam yine insan içindeyken sıkıntı yok. Bugün mesela yemek yedikten sonra gidip kahvecide uykum gelene kadar oturup laptop başında takılacağım. Biriyle diyaloğa görmesem de insan içinde olmak iyi oluyor.

• evet haklısın

insanların bulunduğu yerlerde takılıp biraz azaltabilirsin bu hissi

• Otel yalnızlığı çok fena. Neyse ki uzun sürmüyor. 

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    idrisustausaprojectyoutube
    #idrisusta #idrisustausa #idrisustausaproject Kullanılan Bölümler: 403, 710, 407, 217, 229, 725, 438, 713, 706, 115, 711.
    https://www.youtube.com/watch?v=DgEROFskggw
  • Asker memur çocukları için normaldir o his sürekli taşınıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arada güzel şeyler de oluyor
    5 yıl önce açıldı
    Her şey çok pahalı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sosyal fobililer ne yapsin hocam

• Valla ben hiçbir insanın yaşamadığı bir gezegende tek başıma yaşarım. Pek insan sevmem. İnsanoğlu tam bir hayal kırıklığı.

• Ben tam tersiyim hocam cok sosyal bir insan olup cok arkadasim hatunlar vs olmasina ragmen yanlizliktan muazzam zevk aliyorum. Hatun gelip haftada bikacgun bende kaliyor tamam guzel geciyor fln ama sonra hop tek kaliyorum cok mutlu oluyorum nedense. Bu kisileri sevip sevmememden bagimsiz bir durum.

Bence coluk cocuklu adamsin dedigine gore boyle birkacgun kafa dinlemenin tadini cikar, erkek adama lazim boyle zamanlar yoksa patlariz.

• Hotel loneliness sendrom. Bu otelin kalitesi ne göre azalır. Ama bir süre sonra her otel aynıdır.

• Senelerdir düzenli görüştüğüm arkadaşlarım, akrabalarım, iş gereği muhatap olduklarım vs var ama onlarla görüşmelerim haricinde hayatımda olsunlar istemezdim. Yalnızlık çok güzel. Kimseye gerçekten müdanam yok. Hiç kimse gerçekten umrumda değil. Kendi uğraşılarım olduğu sürece benim için hayat bitmeyecek gibi, keşke de bitmese, sonsuza dek yaşasam. Aylaklık etsem.

• ben iki yıldır yalnızım
    alışkanlık yaptım akrabalarla bile görüşmüyorum

• Keşke ben de otelde yatıp kalkıp başka şehirde çalışsam ve tek derdim yalnızlık olsa...

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Sonsuza dek yaşamak mümkün. Ama ahırette. O yüzden büyüklerimiz, "yatırımınızı geçici olan dünyaya değil, kalıcı olan ahırete yapın" diye çokça nasihat etmişlerdir

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Tek yaşamanın verdiği haz muazzam olmalı dostum. 30 yaşında adamım, hâlâ aileyle yaşıyorum mecburiyetten. Anca hatunda tek yaşıyorsa onun evde takılmaca yoksa mafiş. Arabada yok. Asgari ücretle çık çıkabiliyorsan bir eve anasını satayım. Alım gücü yok, refah yok. Bıktım bu ülkenin ekonomisinden, bir şeyler değişsin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 26 Ekim 2022; 20:43:43 >
  • Aynen Turkiyede bu ekonomik sartlarda ancak yuzde 20 lik kesim fln kafasina gore ayri eve cikip tek yasayabilir evlenmeden etmeden malesef. Umarim Turkiye duzelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.