Şimdi Ara

Yalıspor birçok üründe %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
10.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adidas ve Nike ürünlerinde %50, Puma ürünlerinde %40 diğer ürünlerde de iyi indirimler var.

https://www.yalispor.com.tr/buyuk-indirim-gunleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sıcak fırsat göremedim.Tşk
  • 220 liralik nike ayakkabi 219.90 a inmis muthis bir firsat bence

• gzegen kullanıcısına yanıt
    Eminim yine alan bi sürü insan var
  • nike ın bi ayakkabısını alıyordum tam onayla dcektım ürün gitti birden.. şimdi o ürüne tıklayınca anasayfaya atıyor alamadan gitti

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir site olsa bari
  • Yaramaz, ayrıca bu fiyatlara spor ayakkabı alınmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Güvenilir bir site olsa bari

Bunu başka yerde söylemeyin gülerler, Yalıspor'un mağazaları baya lüks bölgelerde oluyor genelde. Çok bilindik ve çok eskiye dayanan spor mağazasıdır.

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt
    Mağazacılık ile e-ticaret apayrı bi dünya
  • quote:

Güvenilirlikten bahsetmişsiniz, iş bilmezler deseydiniz yorumunuzdur eyvallah derdim bir şey yazmazdım. ''Güvenilir bir site olsa bari'' diyince sitenin çakma ürün yolluyor falan olması lazım.

• Yalıdan süphemiz yok ama yollamalari 1 ayi falan bulabilir, iptal olma ihtimali de var.
  • Yılbaşından itibaren ayakkabı ve tekstil ürünlerinin test işlemlerinde (sağlığa zararlı mi değil mi diye) yeni bir uygulamaya geçilecek. Bu uygulama mevcut uygulanan durumla karşılaştırıldığında firmalara büyük maliyet getirecek. Bu durum ürünlere yansıtılırsa kurdan sebep zaten başını alıp giden piyasa daha da ulaşılamaz olacak
  • quote:

Arçelik buzdolabını mağazadan alınca farkli internetten alınca farkli gönderiyorlar sanirim. Bilmiyorum veya bilmiyordum demek bir erdemdir. 30 yillik mağazaya işportaci muamelesi yapmaya gerek yok.

• Klasik sıcak fırsatlar söylenenler illaha çıkıyor ama bir süredir almak istediğim modeli gerçekten güzel bir fiyata aldım konu sahibine teşekkürler

• Geçen sene Adidas goratex bot almıştım bunlardan. Güzel bir indirimle 470 TL ye. Şimdilerde fiyatı kampanyalı haliyle bile 2 katı olmuş. Velhasıl, orjinal ürünü, kısa sürede kargoya vermişlerdi.

• fraudex kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.Bende runrepeat sitesine göre Nike'ın en yüksek puanlı ayakkabılarından downshifter 10 modelini 215 liraya aldım.60 lira da puan geldi.Fiyatlar fena değil.

• Sta07 S kullanıcısına yanıt
    60₺ puan mı verio site?
  • radko kullanıcısına yanıt

Evet 30+30 maxipuan geliyor.

• Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Link var mı puanla ilgili
  • radko kullanıcısına yanıt

İş bankasının her ay olan bankamatik kampanyasından 30 puan, maximum genç giyim kampanyasından 30 geliyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.