Adidas ve Nike ürünlerinde %50, Puma ürünlerinde %40 diğer ürünlerde de iyi indirimler var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalıspor birçok üründe %50 indirim
-
-
Ben sıcak fırsat göremedim.Tşk -
220 liralik nike ayakkabi 219.90 a inmis muthis bir firsat bence
-
Eminim yine alan bi sürü insan var -
nike ın bi ayakkabısını alıyordum tam onayla dcektım ürün gitti birden.. şimdi o ürüne tıklayınca anasayfaya atıyor alamadan gitti
-
Güvenilir bir site olsa bari -
Yaramaz, ayrıca bu fiyatlara spor ayakkabı alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: radko
Güvenilir bir site olsa bariBunu başka yerde söylemeyin gülerler, Yalıspor'un mağazaları baya lüks bölgelerde oluyor genelde. Çok bilindik ve çok eskiye dayanan spor mağazasıdır.
-
Mağazacılık ile e-ticaret apayrı bi dünya -
quote:
Mağazacılık ile e-ticaret apayrı bi dünyaGüvenilirlikten bahsetmişsiniz, iş bilmezler deseydiniz yorumunuzdur eyvallah derdim bir şey yazmazdım. ''Güvenilir bir site olsa bari'' diyince sitenin çakma ürün yolluyor falan olması lazım.
-
Yalıdan süphemiz yok ama yollamalari 1 ayi falan bulabilir, iptal olma ihtimali de var. -
Yılbaşından itibaren ayakkabı ve tekstil ürünlerinin test işlemlerinde (sağlığa zararlı mi değil mi diye) yeni bir uygulamaya geçilecek. Bu uygulama mevcut uygulanan durumla karşılaştırıldığında firmalara büyük maliyet getirecek. Bu durum ürünlere yansıtılırsa kurdan sebep zaten başını alıp giden piyasa daha da ulaşılamaz olacak -
quote:
Mağazacılık ile e-ticaret apayrı bi dünyaArçelik buzdolabını mağazadan alınca farkli internetten alınca farkli gönderiyorlar sanirim. Bilmiyorum veya bilmiyordum demek bir erdemdir. 30 yillik mağazaya işportaci muamelesi yapmaya gerek yok.
Klasik sıcak fırsatlar söylenenler illaha çıkıyor ama bir süredir almak istediğim modeli gerçekten güzel bir fiyata aldım konu sahibine teşekkürler
-
Geçen sene Adidas goratex bot almıştım bunlardan. Güzel bir indirimle 470 TL ye. Şimdilerde fiyatı kampanyalı haliyle bile 2 katı olmuş. Velhasıl, orjinal ürünü, kısa sürede kargoya vermişlerdi.
Hayırlı olsun.Bende runrepeat sitesine göre Nike'ın en yüksek puanlı ayakkabılarından downshifter 10 modelini 215 liraya aldım.60 lira da puan geldi.Fiyatlar fena değil.
60₺ puan mı verio site? -
Evet 30+30 maxipuan geliyor.
Link var mı puanla ilgili -
İş bankasının her ay olan bankamatik kampanyasından 30 puan, maximum genç giyim kampanyasından 30 geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bunu başka yerde söylemeyin gülerler, Yalıspor'un mağazaları baya lüks bölgelerde oluyor genelde. Çok bilindik ve çok eskiye dayanan spor mağazasıdır. |
Arçelik buzdolabını mağazadan alınca farkli internetten alınca farkli gönderiyorlar sanirim. Bilmiyorum veya bilmiyordum demek bir erdemdir. 30 yillik mağazaya işportaci muamelesi yapmaya gerek yok. |
Güvenilirlikten bahsetmişsiniz, iş bilmezler deseydiniz yorumunuzdur eyvallah derdim bir şey yazmazdım. ''Güvenilir bir site olsa bari'' diyince sitenin çakma ürün yolluyor falan olması lazım. |
220 liralik nike ayakkabi 219.90 a inmis muthis bir firsat bence |
Mağazacılık ile e-ticaret apayrı bi dünya
|
Benzer içerikler
- coffy bedava kahve
- unify parfüm erkek yorum
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- deli2go ne demek
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X