Şimdi Ara

Yalın Adsl ve Normal Adsl Arasındaki Fark !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalın Adsl ve Normal Telefon Hattı Üzerinden Bağlanılan Adsl Arasında Teknolojik Olarak Bir Fark Varmı ? Mesala Normalde Telefon Hattı Olan Adsl Hızı 5 MB Destekliyorsa,Yalın Adsl de 8 MB Olurmu ?

• Kardeş yalında kabloyu onlar çekiyor.Benim kullandığım 8mb,fakat 6'yı geçtiğini görmedim.
  • ikisinide denedim hiçbir fark yok. yalında önceden tesisat varsa kablo çekmiyorlar. sadece kutuya bi işlem yapıyorlar o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Kardeş yalında kabloyu onlar çekiyor.Benim kullandığım 8mb,fakat 6'yı geçtiğini görmedim.

Konumunuzdan veya kullandığınız kablo/modem kalitesizliğinden veya yetersizliğinden olabilir.Konuyu açan arkadaşa gelince, Sarıyer,Bahçeköy'de oturuyorum(Ormanın dibindeyim diyebilirim :) ) 8 Megabit'e kadar Yalın NetLimitsiz paketini kullanmaktayım.SpeedTest değerlerini vereyim kendiniz bakın

Yalın Adsl ve Normal Adsl Arasındaki Fark !!

Edit:Şu an Adil Kullanım Kotasını aşmış bulunmaktayım bu nedenle bağlantı hızım yavaşlatıldı.Normalde 8 Megabiti hafiften geçtiği bile oluyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 27 Haziran 2013; 14:14:36 >

• Hocam bende adil kullanım kotasını geçince 3'e düşüyor Sendeki ne ayak şimdi? Kablo yeni çekildi,modemden olma ihtimal var diyorsunuz ama nasıl olcak merak ettim valla.Konum dersekte 2 bina yandaki ark. başka net kullanıyor.Onun hız değerleri normal.
  • Adsl kullanırsan sana telefon hattı ile internet ulaşır ancak yalın adsl kullanırsan sadece bir telefon numarası verirler yani ev telefonuna ekstra ücret ödemezsin(yalın internette +10 tl para alırlar)
  • @MyOldFriend Bir ihtimal diye düşünmüştüm modemi,ki zaten benim modemimde o kadar iyi bişey değil Konum çok farkettiriyor Örneğin:Geçen yıl Ümraniyede oturuyordum Utorrent'de download hızım 1 mb'i bile geçiyordu.Fakat burda 980 kb/sn'nin üzerini görmedim
    Arkadaşınızla bağlantınız aynı hattan mı geliyor konrtrol ettiniz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL ve ADSL2+ FARKI?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.