Bildirim
Yalın Adsl ve Normal Adsl Arasındaki Fark !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kardeş yalında kabloyu onlar çekiyor.Benim kullandığım 8mb,fakat 6'yı geçtiğini görmedim. -
ikisinide denedim hiçbir fark yok. yalında önceden tesisat varsa kablo çekmiyorlar. sadece kutuya bi işlem yapıyorlar o kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: MyOldFriend
Kardeş yalında kabloyu onlar çekiyor.Benim kullandığım 8mb,fakat 6'yı geçtiğini görmedim.
Konumunuzdan veya kullandığınız kablo/modem kalitesizliğinden veya yetersizliğinden olabilir.Konuyu açan arkadaşa gelince, Sarıyer,Bahçeköy'de oturuyorum(Ormanın dibindeyim diyebilirim :) ) 8 Megabit'e kadar Yalın NetLimitsiz paketini kullanmaktayım.SpeedTest değerlerini vereyim kendiniz bakın
Edit:Şu an Adil Kullanım Kotasını aşmış bulunmaktayım bu nedenle bağlantı hızım yavaşlatıldı.Normalde 8 Megabiti hafiften geçtiği bile oluyor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_123 -- 27 Haziran 2013; 14:14:36 >
-
Hocam bende adil kullanım kotasını geçince 3'e düşüyor Sendeki ne ayak şimdi?
Kablo yeni çekildi,modemden olma ihtimal var diyorsunuz ama nasıl olcak merak ettim valla.Konum dersekte 2 bina yandaki ark. başka net kullanıyor.Onun hız değerleri normal.
-
Adsl kullanırsan sana telefon hattı ile internet ulaşır ancak yalın adsl kullanırsan sadece bir telefon numarası verirler yani ev telefonuna ekstra ücret ödemezsin(yalın internette +10 tl para alırlar) -
@MyOldFriend Bir ihtimal diye düşünmüştüm modemi,ki zaten benim modemimde o kadar iyi bişey değil Konum çok farkettiriyor Örneğin:Geçen yıl Ümraniyede oturuyordum Utorrent'de download hızım 1 mb'i bile geçiyordu.Fakat burda 980 kb/sn'nin üzerini görmedim
Arkadaşınızla bağlantınız aynı hattan mı geliyor konrtrol ettiniz mi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X