Şimdi Ara

Yalçın Küçük'ün Gerçek Yüzü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son günlerde ilginç açıklamaları ve tuhaf tavırlarıyla gündeme gelen, konuşurken de masum insanları karalamaktan hiç çekinmeyen Yalçın Küçük'ün terör örgütü PKK'yla yakın ilişki içinde olduğu ortaya çıktı. Konuşmalarında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komutanlarına sözde saygısının ifadesi olarak sık sık 'Hazretleri' şeklinde hitap eden Yalçın Küçük'ün terörist başıyla da oldukça samimi olduğu anlaşıldı. İşte Samanyolu Haber'in özel araştırmasıyla fotoğrafları, kitapları ve tuhaf hareketleriyle Yalçın Küçük gerçeği…

RESİMLERDE ŞEREFSİZ apo yla diğer şerefsiz yalçın küçük ne kadar samimi görün. Şimdi bu adam çıkmış hergün skytürk,kanald,show, ve star gibi televizyon kanallarında vatanseverlik yapıyor. Bu maili isterseniz kimseye göndermeyin. yada gönderip milliyetçi insanların yüzüne baka baka dalga geçer gibi vatanseverlik naraları atan adamın hain yüzünü herkes görsün. Şimdi ise vatanını sevenlere karşı ağza alınmayacak lafları Atatürk'ün ardına saklanarak sarfeden bu hainin gerçek yüzünü herkesin görmesi için bu maili iletin.

Mailime Geldi Paylaşayım Dedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

bu resmide herkes çektiriyo...
  • Biji biji bujo bujo apo. Sana insan diye ekmek verenin...

• Oha o adamdan hiç beklemezdim ummadık taş baş yarar gibi bişey şok oldum.

Bütün resimlerde ps kullanılmıştır resimleri farklı kaydettikden sonra not defteriyle açın ve ctrl+f ile adobe aratın çıkmaktadır ama ne tür bi ps bilemem direk montajmı yoksa rütuş olarakmı kullanıldı.

yanlış anlaşılmasın adamı savunduğum felan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rdinary -- 3 Eylül 2008; 8:43:40 >
  • Fethullahçıların kampanyası. Sanki yeni ortaya çıkıyor bu resimler. Adam kendi kitaplarında bastı bu resimleri.

Mehmet ali birand dan ahmet altana kadar kimler gitmedi ki bekaya o zaman.

Bu görüşmelerin çözümünü MİT bile kullandı. Şimdi çıkmışlar yeni bir şey bulmuşlar gibi saldırıyorlar.

Çünkü rahatsızlar. Çünkü Fethullahçıları ve kripto yahudileri tek tek ortaya döküyor Yalçın Hoca.
  • bu adamı araştırsalar daha ne pislikleri çıkaaktır ben hiç şaşırmadım doğrusu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verilmişti.

inanmayabilirsin ama gerçekten verilmişti.
  • Vay hain SAFKAN O..
  • bu adama kızmıyorum hala saf gibi bunun peşinden koşanlara onu savunanlara kızıyorum.
  • Bu şahısın daha tartışma adabını bilmeden televizyonlara çıkıp ağıza alınmayacak denli kelimeler kullanarak insanlara davranışlarında terbiye ve ahlak sınırlarını hiçe sayması,
    her cümlesini bir şekilde Atatürk ile bağdaştırarak insanlarda "Atatürkçü" imajı oluşturması fakat sinirli öfkeli tavırları ve fevri konuşmalarıyla Atatürkçü düşüncenin uzağından yakınından geçemeyen bir zihniyete sahip olduğunu çoğu zaman açık etmesi,
    kin ve nefret duyarak kendisini kaybedercesine insanlara göz göre göre yalan ve iftiralar atması,
    birikimi olan okuyucuya hitap ettiğini söyleyerek kitaplarında sıfır bilgi ve 100% yorum ve yönlendirme bulunması gibi daha yazmadığım bir dolu iğrençlikler yüzünden bu şahısın doğru bir insan olmadığını düşünüyorum.
    Zaman gösterecektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlahi Morluk

Fethullahçıların kampanyası. Sanki yeni ortaya çıkıyor bu resimler. Adam kendi kitaplarında bastı bu resimleri.

Mehmet ali birand dan ahmet altana kadar kimler gitmedi ki bekaya o zaman.

Bu görüşmelerin çözümünü MİT bile kullandı. Şimdi çıkmışlar yeni bir şey bulmuşlar gibi saldırıyorlar.

Çünkü rahatsızlar. Çünkü Fethullahçıları ve kripto yahudileri tek tek ortaya döküyor Yalçın Hoca.

+1903
  • Bu adi herif zaten SABETAYİST'tir (yahudi işbirlikçisi).Google dan aratın türkiyede göz önünde olan bu şekilde insanlar çok.
  • Fatih ÜREK falanda Ergenekoncuymuş zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: Murat_Çelik

Bu adi herif zaten SABETAYİST'tir (yahudi işbirlikçisi).Google dan aratın türkiyede göz önünde olan bu şekilde insanlar çok.

Sabetaist: Özünde Yahudi kökenli olup, bulundukları ülkenin genel inancına yakınmış gibi görünerek çıkar sağlayan grup.

(Bkz. Ülker)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 3 Eylül 2008; 9:38:01 >

• Bu adi adam gibi ünlüler arasında çok kişi var, duysanız inanamazsınız, hülya avşardan tutun tansu çillere kadar kimler yokki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Çelik -- 3 Eylül 2008; 9:42:01 >
  • tarikatçıların pompalamaları bunlar. başımıza ne geliyorsa bu yobazların hırsızlıklarından geliyor. hala web sitelerinde deniz fenerinin gerçeğini yazmıyorlr. neden , yemiyor da ondan !
  • şehit hasan akbaş kimdir ya
    o salonda bulunmak, o adamı yerden yere vurmak için yeterli bir sebeptir.
    rezil..
  • enişteme göndereyim de kudursun oturdugu yerde
  • adam kitaplarında Atatürk'e hakaret etmiş:http://www.porttakal.com/haber-kemalist-yalcin-kucuk-ten-ataturk-e-hakaret-45163.html buyrun bakın bundan ötesi var mı?bi de savunuyosunuz bu ............
  • Böyle Karaktersizlik Hayatımda görmedim ya Hain Herif , bunlara yapılacaklar burada söylenmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.