Bildirim
Yalçın Küçük'ün Gerçek Yüzü... (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şu yorumları okuyunca gerçekten utandım. Burda yarım saat gerçekleri anlatsam kim inanacak ki? Siz at gözlüğü ile dolaşmaya devam edin, 10 yıl sonra köle gibi yaşamaya muhtaç kalacaksınız haberiniz yok.Kime anlatıyorum ki ben bunları,siz devam edin Samanyolu okumaya,onları desteklemeye.Elbet bir kahraman çıkarda kurtarır bizi.En azından ben öyle umuyorum. İyi günler... -
siz görseniz daha kimlerin pkk ile yakın ilişkisi var(!)
zoruna giden yapıyo bi ps kurtuluyo işten -
yediğiniz içtiğiniz boğazınızda kalsın kusmuğunuzdan geberin.... -
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
şehit hasan akbaş kimdir ya
o salonda bulunmak, o adamı yerden yere vurmak için yeterli bir sebeptir.
rezil..
Köpek ölüsü.
Geberen itlerini şehit sanıyor Vatan hainleri -
quote:
Orjinalden alıntı: #10ur1can
Oha o adamdan hiç beklemezdim ummadık taş baş yarar gibi bişey şok oldum.
Bütün resimlerde ps kullanılmıştır resimleri farklı kaydettikden sonra not defteriyle açın ve ctrl+f ile adobe aratın çıkmaktadır ama ne tür bi ps bilemem direk montajmı yoksa rütuş olarakmı kullanıldı.
yanlış anlaşılmasın adamı savunduğum felan yok
Elbetteki 'Adobe' çıkar, fotoğrafları taramak ve yeniden boyutlandırmak için kullanılmıştır. Fotoğrafların alsı analog çünkü.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X