Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

yalan söyleyen sevgili ile nereye kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir kızla berabersiniz mesela. kızı çok seviyorsunuz. o da sizi seviyor. çok güzel bir kız. ama yalan söyleme huyu var. her konuda yalan söylüyor size. hastalık derecesinde yalancı. onu onlarca kez uyarmanıza, kızmanıza, hatta dövmenize rağmen uslanmıyor. yalana devam ediyor. evdeyim diyor dışarda çıkıyor, ayşeyle telefonda konuşuyordum diyor mehmetle konuşuyor. bu durumda güveniniz sarsılıyor ona. ayrılırmısınız ondan.

• aldatırım
  • o sana bağlı kabullenebiliyorsan devam et ama kabullenemiyorsan kesinlikle ayrıl ben olsam ayrılırım
  • fazla uzatmamak lazım bır ılıskı yalanlar ustune kurulamaz
  • vur beline kazmayı.
    sana sevgili mi yok.
  • o yalanlar gittikçe büyür şimdilik kabullenebilirsin ama ilerde o bilmem neler yaptıktan sonra kabullenebilir misin bilmem , biraz garip oldu ama anla :)
  • çok zor durumlar bunlar ya .. sürekli aynı ortamlardaysa fazla etkıleyecegını sanmıyrm ama mesafe varsa devam etmez ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öylelerine kız demiyoruz zaten
  • Ben yalana gelemem derim yolu ayırırım.

Sadece sevgiliyle değil karşımda kim olursa olsun yalan söylediği an büyük konuşmayım ama anlarım genelde.Eğer böyle bir girişimde bulurnursa ki arada oluyor o ne anlatırsa anlarsın sohbet tek taraflı bir hal alıyor ve sadece '' hhııııı , hhııımmmm ,evet , tabiki , bencede '' lerden öteye gitmiyor.Asla cümle kurmak içimdem gelmez.

Bu arada bende yalan söyleyemem.Öyle bir yeteneğim yok.Bu yüzden neyse onu söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Txrayt

çok zor durumlar bunlar ya .. sürekli aynı ortamlardaysa fazla etkıleyecegını sanmıyrm ama mesafe varsa devam etmez ..

farklı illerde yaşıyoruz.
  • yatsıya kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz_oz_oz

quote:

Orijinalden alıntı: Txrayt

çok zor durumlar bunlar ya .. sürekli aynı ortamlardaysa fazla etkıleyecegını sanmıyrm ama mesafe varsa devam etmez ..

farklı illerde yaşıyoruz.

snn açından çok zor bir durum olsa gerek ..kıskancsan bıde tam cinnetlik ... bnce yorma daha fazla kendini, konu bunu onunla ..
  • Kız hastalık olarak yalan söylüyorsa zaten ilişkide güven olmaz bu yüzden de çok fazla gitmez bu şekilde.Bu yalanlara son vermezse ayrılacağını söyle, seni seviyorsa gerçekten kendine hakim olmaya çalışır, hastalık olarak söylüyorsa da psikoloğa falan gider.
  • Dövmek derken ciddi değildin umarım ?

Yedirebiliyorsan yürüt tabii.
  • pazara kadar..
  • dövdünmü peki harbiden?
  • 2 kez dövdüm, 6 kez ayrıldım, çok kez tehdit ettim yalanları yüzünden. yine uslanmadı.
  • quote:

2 kez dövdüm, 6 kez ayrıldım, çok kez tehdit ettim yalanları yüzünden. yine uslanmadı.

Ciddi soruyorum hasta mısın ?
  • azılı bi psikopatla karşı karşıyayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

2 kez dövdüm, 6 kez ayrıldım, çok kez tehdit ettim yalanları yüzünden. yine uslanmadı.

Ciddi soruyorum hasta mısın ?

karşıdaki kişi hastalık derecesinde yalan söylerken normalde ben buna tepki gösterirken mi hasta oluyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.