< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 1 Haziran 2020; 14:35:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajira -- 1 Haziran 2020; 14:35:22 > |
Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.50 den fazla yan görev yaptım.Şapkamı çıkartıyorum önünüzde.Böylesi uzun diyalog ağırlıklı bir oyunu yan görevleri ile çevirmek büyük iş.Bu oyunun yan görevleri oldukça eğlenceli ve bir o kadar üzerine düşünülerek yazılmış metinlere sahip.Okurken beni yoran görevler vardı.Harika bir çeviri olmuş.Ben size kısa sürede bağış yapacağım.Bu oyunu tamamen anlayarak oynamayı bizlere sunduğunuz için ne kadar teşekkür etsem az.
Kiwami 2 için tool bulunursa sizin çevirmenizi isterim şimdiden sözüm olsun yüklü miktarda bağış yapacağım çevirirseniz ![]() |
Elinize sağlık fakat bu kadar emek verdiğiniz bişeyin konusunu daha güzel açabilirdiniz resimler,videolar vb...
|
etraf çakal çukalla dolmuşken bir de böyle arkadaşlar var. eksik olmayın.
|
Oyunu anlaman için gerekli olan senaryo, yan görevler, tüm sokak diyalogları falan her şey çevrili. Herhangi bir görevde veya ana sahnede oyun ingilizceyse yamayı hatalı kurmuşsun demektir.
Yok yama düzgün kurulduysa ve sen, item isimlerine, yeteneklere, girişteki menülere, lokantadaki yemek adlarına, cep parkuru araba parçalarına vs. falan takıldıysan, seni Allah'a havale ediyorum. |
bir oyunun yamasına nerdeyse oyun parası isteyen insanlara yedireceğiniz parayı böyle arkadaşlara bağış olarak atın daha hayırlı olur
|
Yama steamde sorunsuz çalışıyor. Bizzat denedim, birkaç arkadaş denedi. Steamde sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardım etmeye çalışıyorum.
Oyunun crackli sürümünü güncellemeden yamayı kuran var. Oyunun repack, ripped vs ufaltılmış versiyonuna yamayı kurmaya çalışan var. Türkçe yamayı kurmadan crackli versiyon exeyi atıp yama çalışmıyor diyen var. Orjinal oyuna crackli versiyon exesini atan var. Oyun korsan ise v4'e güncelleyip, türkçe yamayı kurup, crackli versiyon exesini atıp en son media dosyasını atacaksınız. Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız 60 liraya orjinalini alın, keyfinize bakın. |
Adam sana ne güzel yama yapmış adama saldırıyorsun tuhaf değilde benim söylediklerim mi tuhaf geldi. Yamayı indirdiğin dosya içinde bile adam updatelerin linkini bile vermiş. Sana nerde repack sürümünü indir demişte gidip fitgirl xatap vb. sürümleri indiriyorsun. Bir de adama diyorsun ben tecrübesiz değilim yaman tırt(bu manaya geliyor). Bilakis tecrübesizsin. Yamaların yüzde 99'u repack sürümlerde çalışmaz çünkü dosyalar sıkıştırılınca genelde uyumsuz oluyor. Repack olmasa bile gerekli updateleri yapmasan yine çalışmaz çoğu yama. Bu yama yapanlara biraz saygı gösterin sanki yapmaya mecburmuş gibi konuşmayın. Beceremiyorsanuz adamın dediği gibi git steamdan al.
|
Türk oyuncusu gerçekten bu seriye uzak. Özellikle de türü ve konsol ağırlıklı bir oyun olması yüzünden. Şahsen kendim forumdan bazı arkadaşların önerisi olmasa denemezdim oyunu. Sırf çevirisi var diye almıştım öylesine oyunu. Gizli bir cevher kesinlikle.
|
Korsan olarak nasıl yaptığımı size söyleyim arkadaşlar ben böyle yaptım yama çalıştı; 1-Oyunu Kurdunuz 2-Torrent'ten kurduğunuz oyunun crack'ini atınız. 3-Upgrade v3.2 kurunuz ve crack'ini atınız. 4-Upgrade v4 kurunuz ve crackini atınız. 5-Steam versiyonundan olan linki(https://s4.dosya.tc/server9/trst2s/TYYKZ0TRV100.rar.html) yükleyiniz türkçe yama 1.0 çalıştırın kurun ve yakuza0 exe seçiniz(bir çoğunuzda kur butonu çalışmayacaktır /media kısmını silin örnek:B:\Program Files (x86)\Yakuza 0)6-Media dosyasını yapınız link https://onedrive.live.com/redir?resid=65C943BB5A0E4AED!1053&authkey=!AFcDqz0dZablEYM 7-Crackli versiyondaki exeyi oyuna atınız(attığım linkteki yakuza0 exeyi oyunun dosya konumuna atın değişikliğe izin verin) link:https://www.dosya.tc/server26/faxgo4/YKZ0TREXE.rar.html Bu kadar türkçe yamanın kurulumu umarım işinize yaramıştır bende böyle çalıştı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 6 Mart 2020; 15:35:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikekmekyedim -- 6 Mart 2020; 19:58:7 > |
|
|
|
|