Şimdi Ara

Yaklaşık 20 aylık saçlarımı kestirdim (öncesi-sonrası fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 20 aylık saçlarımı kestirdim (öncesi-sonrası fotoğraflı)Yaklaşık 20 aylık saçlarımı kestirdim (öncesi-sonrası fotoğraflı)
    Yaklaşık 20 aylık saçlarımı kestirdim (öncesi-sonrası fotoğraflı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 26 Aralık 2016; 17:11:40 >

• insanı sıkıyor uzun saç. senelerdir bende kışın uzatıcam diyip yazın bunalıp kestiren tayfadanım.

bu kışta uzatıcam diye koydum kafaya bakalım :D

ama madem kestirsin sen saçı. 3 e vurman lazım, 2 yıldan sonra o 3 numaranın rahatlığını yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 26 Aralık 2016; 13:59:04 >
  • Artık arkadan görenlerde erkek olduğuna karar verir.
  • Çok yazık olmuş. Niye kestin la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

insanı sıkıyor uzun saç. senelerdir bende kışın uzatıcam diyip yazın bunalıp kestiren tayfadanım.

bu kışta uzatıcam diye koydum kafaya bakalım :D

ama madem kestirsin sen saçı. 3 e vurman lazım, 2 yıldan sonra o 3 numaranın rahatlığını yaşa

Tam hatırlamasam da 3 numara pek yakışmıyor bana liseye geçtiğimde yapmıştım bir kere. Rahatlığından ziyade saçların biraz daha rahatlayıp güçlenmesi için kestirebilirim kestirirsem. Ama bi süre uzatmadan bu şekilde rahat rahat gezmeyi düşünüyorum
  • serkan inci sandım bir an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adama benzemişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Çok yazık olmuş. Niye kestin la

Ruhsal çöküntüdeydim Ayrıca bi süre sonra gerçekten sıkıldım. Kestirdikten sonraki sabah uyandığımda yastığımda 1 tel bile saç yoktu, saçlarım tertemizdi, ağzıma burnuma saç kaçmamıştı, duş aldım 1 tel saç dökülmedi yine, kurutup şekil vermem 2 dakika falan sürdü. Aylardır ilk defa saçlarım tam anlamıyla kurudu
  • uzun saçı beğenmem ama sende güzel duruyormuş.böyle de güzel :') saçlarını ne ile yıkıyorsun, kulladığın bakım ürünleri var mı başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

uzun saçı beğenmem ama sende güzel duruyormuş.böyle de güzel :') saçlarını ne ile yıkıyorsun, kulladığın bakım ürünleri var mı başka?

Uzunken sarımsaklı photon kullanıyordum, bakım ürünü olarak da bi krem kullanıyordum ama malesef adını hatırlamıyorum. Ekstra olarak duştan sonra daha rahat tarayabilmek için besleyici mavi su kullanıyordum. Fısfıs şeklinde.
  • Saçlar on numara olmuş bence daha uzatma. Çok uzun süre uzun kalınca heleki yakın akrabalarda kellik seyreklik varsa kesin saç dökülüyor.
  • Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt
    sarımsaklı şampuanın faydasını gördün mü hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

sarımsaklı şampuanın faydasını gördün mü hocam

İnce telli saçlarda dökülmeyi azalttığını söylemişlerdi, kullanıp faydasını görüyordum ben
  • Adam gibi olmuşsun, eski hali hiç güzel değilmiş. İyi olmuş kestiğin.
  • Çok uzutınca sivilce çıkıyor kafada hava alamadığı için, bir kaşıdın mı müthiş acı.
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    o dedigin uzun oldugundan mı oluyomus ya :(

artık kestirme vakti benimde ozaman
  • şimdiki kötü değil ama bu saç kesilmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

şimdiki kötü değil ama bu saç kesilmezdi.

Kökü bende yahu uzar yine dert değil:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.