Bildirim
Yaklaşık 20 aylık saçlarımı kestirdim (öncesi-sonrası fotoğraflı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
insanı sıkıyor uzun saç. senelerdir bende kışın uzatıcam diyip yazın bunalıp kestiren tayfadanım.
bu kışta uzatıcam diye koydum kafaya bakalım :D
ama madem kestirsin sen saçı. 3 e vurman lazım, 2 yıldan sonra o 3 numaranın rahatlığını yaşa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 26 Aralık 2016; 13:59:04 > -
Artık arkadan görenlerde erkek olduğuna karar verir. -
Çok yazık olmuş. Niye kestin la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DonhanımNaber
insanı sıkıyor uzun saç. senelerdir bende kışın uzatıcam diyip yazın bunalıp kestiren tayfadanım.
bu kışta uzatıcam diye koydum kafaya bakalım :D
ama madem kestirsin sen saçı. 3 e vurman lazım, 2 yıldan sonra o 3 numaranın rahatlığını yaşa
Tam hatırlamasam da 3 numara pek yakışmıyor bana liseye geçtiğimde yapmıştım bir kere. Rahatlığından ziyade saçların biraz daha rahatlayıp güçlenmesi için kestirebilirim kestirirsem. Ama bi süre uzatmadan bu şekilde rahat rahat gezmeyi düşünüyorum -
serkan inci sandım bir an
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adama benzemişsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur561
Çok yazık olmuş. Niye kestin la
Ruhsal çöküntüdeydimAyrıca bi süre sonra gerçekten sıkıldım. Kestirdikten sonraki sabah uyandığımda yastığımda 1 tel bile saç yoktu, saçlarım tertemizdi, ağzıma burnuma saç kaçmamıştı, duş aldım 1 tel saç dökülmedi yine, kurutup şekil vermem 2 dakika falan sürdü. Aylardır ilk defa saçlarım tam anlamıyla kurudu
-
uzun saçı beğenmem ama sende güzel duruyormuş.böyle de güzel :') saçlarını ne ile yıkıyorsun, kulladığın bakım ürünleri var mı başka? -
quote:
Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali
uzun saçı beğenmem ama sende güzel duruyormuş.böyle de güzel :') saçlarını ne ile yıkıyorsun, kulladığın bakım ürünleri var mı başka?
Uzunken sarımsaklı photon kullanıyordum, bakım ürünü olarak da bi krem kullanıyordum ama malesef adını hatırlamıyorum. Ekstra olarak duştan sonra daha rahat tarayabilmek için besleyici mavi su kullanıyordum. Fısfıs şeklinde. -
Saçlar on numara olmuş bence daha uzatma. Çok uzun süre uzun kalınca heleki yakın akrabalarda kellik seyreklik varsa kesin saç dökülüyor. -
sarımsaklı şampuanın faydasını gördün mü hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali
sarımsaklı şampuanın faydasını gördün mü hocam
İnce telli saçlarda dökülmeyi azalttığını söylemişlerdi, kullanıp faydasını görüyordum ben -
Adam gibi olmuşsun, eski hali hiç güzel değilmiş. İyi olmuş kestiğin. -
Çok uzutınca sivilce çıkıyor kafada hava alamadığı için, bir kaşıdın mı müthiş acı. -
o dedigin uzun oldugundan mı oluyomus ya :(
artık kestirme vakti benimde ozaman -
şimdiki kötü değil ama bu saç kesilmezdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kantura2
şimdiki kötü değil ama bu saç kesilmezdi.
Kökü bende yahu uzar yine dert değil:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X