Şimdi Ara

yakıt bitmesin diye klima yerine acs sistemini kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

acs:aç camı serinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlı giderken cam açık klimadan daha fazla yaktırır

Sağ ön sol arka camı açın

• acs bütün araçlarda standart donanım heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En gıcık olduğum da şehir içi dolmuş şoförleri. İzmir gibi yazın cehennem sıcaklarının yaşandığı zamanlar da, bu beyefendiler araçların da klima olmasına rağmen asla açmazlar, milleti sıcak da perişan halde taşırlar, 100 km de yolda klimanın etkisiyle fazladan verecekleri para taş çatlasa 3-4 TL dir, ama o hatta en kötü ayda 10-15.000 TL temiz para kazanırlarken, bu 3-4 TL nin hesabını yaparlar, o yüzden asla dolmuşa binmiyorum, o hatta Belediye otobüsü veya Belediyenin herhangi bir ulaşımı varsa ilk tercihim o oluyor. Mecbur değilseniz siz de binmeyin, bu aç gözlüler güruhuna kazandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 27 Haziran 2018; 12:30:10 >
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    İzmir belediyesi 2000 model klimasız otobüsleri elinden çıkarsa kalite biraz daha artacak ama nerde, ayrıca arabanın içinden normal ses tonuyla konuşursan karşıdaki duyamıyor...

Hurdaya ayrılması gerekecek araçlar bile kısa hatalara veriliyor. Geçen bi 98 model mercedes sağ tarafına yatık biçimde gidiyordu resmen devrilecek gibi oluyordu dönüşlerde.

Belediyenin ulaşım sistemini de sevmiyorum açıkçası, sadece 90 dk olayı güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Haziran 2018; 12:37:28 >
  • Yaz kış klima açık bende

• Vw onu da opsiyona almayı düşünüyormuş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Vw onu da opsiyona almayı düşünüyormuş..

Tam vw alma arefesindeydim bilgilendirme için sağol vazgeçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sistemi genelde tsi motorcular kullanır. ne kadar az yaktığını forumda göstermek için 50 derece havada klima açmazlar bomboş temde sağdan 60 ile giderler :D
  • başkasının aracında ne yaptığı, aracını nasıl kullandığı neden sizi bu kadar ilgilendiriyor?

şu forumun dizele para verenle, aracını az yaktırmak için aracını amuda kaldıranla ne alıp veremediği var anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sanıldığı gibi değil ben de sizin gibi düşünüyordum ancak test videolarını izleyebilirsiniz.

https://www.sekizsilindir.com/2017/08/klima-cam-acmak-yakit-tuketimi.html

https://www.sekizsilindir.com/2017/09/klima-cam-acmak-yakit-tuketimi-2.html

• Discovery Channel'da MythBuster programında yarış pistinde deposu tamamen boş 2 tane minibüse 1 galon yakıt koydular, biri camlar açık diğeri kapalı+klimalı şekilde 20 mph sabit hızda tur attılar 10-15 saniye aralıklarla ikisinin de yakıtı bitti.

Bu test düşük hızda yapıldığından tam olarak anlamlı değil ancak şehir içinde ki kullanımda bir şey ifade eder, sürat arttıkça açık cam daha fazla yakıt tüketir.
  • hava cok sıcakken hıc bır zaman cam acmam ben yakıt sarfıyatı artıyor hızınız yuksekse hem de rahatsız edıyor. Ama sehır ıcınde asırı sıcak olmayan zamanlar da klıma yerıne cam acmayı tercıh edıyorum
  • aracın kliması 3 senedir çalışmıyor yorum yapamayacağım
  • egzos yalıtımı olmadığı için klima soğutmuyor.
  • sarper26 kullanıcısına yanıt
    camları benim dediğim gibi açmamışlar o yüzden
    aynı yolda aynı gün aynı güzergahta denediler mi bide o öenemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İzmir belediyesi 2000 model klimasız otobüsleri elinden çıkarsa kalite biraz daha artacak ama nerde, ayrıca arabanın içinden normal ses tonuyla konuşursan karşıdaki duyamıyor...

Hurdaya ayrılması gerekecek araçlar bile kısa hatalara veriliyor. Geçen bi 98 model mercedes sağ tarafına yatık biçimde gidiyordu resmen devrilecek gibi oluyordu dönüşlerde.

Belediyenin ulaşım sistemini de sevmiyorum açıkçası, sadece 90 dk olayı güzel.
    Valla Hocam, İzmir Büyükşehirin otobüs filosu çok yeni otobüslerden oluşuyor, ama bazen araçları bakıma almak için yenileri, seferden çekip eski külüstürleri sefere veriyorlar, sanırım size o denk gelmiştir, dediğim gibi paragöz Dolmuşcular kazanacağına, Belediye kazansın, bin kat daha iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

başkasının aracında ne yaptığı, aracını nasıl kullandığı neden sizi bu kadar ilgilendiriyor?

şu forumun dizele para verenle, aracını az yaktırmak için aracını amuda kaldıranla ne alıp veremediği var anlamıyorum.
    maksat gırgır şamata olsun. yazmak istemeyen yazmaz olur biter.

• şehir içi sabah saatleri ve sakin trafikte genelde açmıyorum klima.
    trafik kalabalık gürültü arttımı açıyorum.arada cam açıp havalandırmakta lazım sürekli klima adamı yoruyor.uzun yolda sürekli kullanıyorum cam kafa ütülüyor.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Adanada yasak klima kapatmak minibüs için. Ceza yazılıyor. Şehir içinde kapatamıyorlar da köylere gidenler yapıyor o pintiligi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.